Eurocup'ta gruplar için son 40 dakika..

Eurocup'ta öneleme turunun ilk maçında Rus rakibi Spartak Saint Petersburg'u evinde 11 sayılık farkla mağlup eden Galatasaray Café Crown rövanş karşılaşmasında yarın rakibine konuk oluyor. Rakibi karşısında elde ettiği avantajı kullanmak ve değerlendirmek isteyen takımımızda maç öncesi moraller gayet iyi görünüyor. Dün Rusya'ya giden ve maç öncesi otelde kampa giren takımımızda herhangi bir eksik, sakat veya cezalı oyuncu bulunmuyor.

Ayhan Şahenk'te oynanılan karşılaşmada rakibine uyguladığı baskılı savunma ile oyunu baştan sona üstün götüren takımımız maçın sonlarında hücumlardan boş dönünce 20 olması beklenen fark 11'de kaldı. Sahada gireniyle, çıkanıyla tam bir denge olan ekibimiz ilk maçta benchten gelen oyuncularından tam 42 sayılık katkı sağladı. Özellikle Evren-Ermal ve Shipp'in bulduğu 12 sayının takım oyununun büyük göstergesi olduğu karşılaşmada kuşkusuz rakibimiz karşısında 48-38'lik ribaund üstünlüğümüzde etkili oldu. Özellikle hücum ribaundlarında ki başarısı ile dikkat çeken takımımız, arzunun-isteğin-hırsın dibine vurdu. Taraftarıyla birlikte Miha Zupan, Henry Domercant, Anton Ponkrashov, Dijon Thompson gibi isimleri durdurmayı başaran ve sahada resmen ezen takımımıza Rusya deplasmanında yürekten başarılar diliyoruz. Mücadele için herhangi bir yayın bulunmuyor, Rus kanalları tarafından yayınlanacağı söylendi. Mücadeleyi herhangi bir aksilik olmazsa Facebook.com/Galatasaraybasketbolsubesi sayfasından live-score olarak takip edebilirsiniz.

EUROCUP Öneleme Turu
Saint Petersburg - GALATASARAY C. C.
6 Ekim 2010, Çarşamba @ 20:00
Yubileyniy Spor Sarayı

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0