Biz zor günlerin adamıyız.

Galatasaray sustukça, Galatasaray taraftarı sustukça sarı-lacivert basın yüklenmeye, sallamaya devam edecektir. Yalan yanlış yazan spor yazarlarını mahkemeye ver, 1 milyon tl'lik tazminat davası aç. Bak bakalım bir daha cüret ediyorlar mı? 4 hafta üst üste galibiyet alırken bir Allah'ın kulu birşey demiyordu? Mağlup olunca mı herşey ortaya çıkıyor, 1 hafta önceki olay bile ! Taraftar susuyor, yönetim susuyor. Sonra basın niye yükleniyor. Gayet normal, sen ses çıkartmazsan yüklenir tabi.. Her yazana kavga çıkaralım demiyorum ama her zaman ne olursa olsun taraftarın, yönetimin, takımın bir arada olması lazım. Unutulmasın ki; bugüne kadar tarihimizde kazandığımız tüm başarıların temelinde yatan tek bir gerçek vardı; BİR BÜTÜN OLMAK ! Galatasaray tribünlerinde söylenen tezahürat lafta kalmasın; yönetim-futbolcu-taraftar, şampiyonsun Galatasaray! Galatasaray'da kol kırılır, yen içinde kalır. Yüzyıllardır biz böyle gördük, böyle yaşadık. Herkes Beşiktaş'ı konuşuyor, yok şöyle, yok böyle, yok öyle.. Bizden 1 puan öndeler, fazla değil. Lig 7 hafta mı? Diyecekler ki; Beşiktaş 2 derbi oynadı. Peki senin o derbilerden galip gelmeyeceğin ne malum? Müeccimmisin arkadaş.

Evet, her zaman haddini bileceksin. Amma velakin; 4 hafta evvel kötü oynayıp maç kazanırken ses çıkartmıyorsan bugün de çıkartmayacaksın. Felaket tellalı olmaya gerek yok. Takımda forma giymesi gereken minimum 3 oyuncu o veya bu sebeple oynamıyorsa bunun suçlusu olmaz. Akdeniz milletiyiz, Türk'üz. Kanımızda var. Bir maçta adamı vezir de ederiz, rezil de.. Ama herşeyin sınırı vardır, biraz yavaş. Böylesine oynanan oyunlar nedeniyle takımımızın yanında olalım, takımımıza sahip çıkalım.

Biz ön ayak olalım, Galatasaray taraftarları olarak hep birlikte tepkimizi koyalım. Artık sesimiz ne kadar duyulur, ne kadar dile getirilir bilinmez. Çok güzel sözler var Galatasaray'ı anlatan.. Ama ben ikisini daha da ayırırım. Jupp Derwall ve Bülent Korkmaz'ın söyledikleri özeldir. "Galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır." demişti zamanında Jupp Derwall. Bülent Kaptan'ta maç öncesi soyunma odasını inletiyordu o tok sesiyle; "Biz zor günlerin adamıyız, bunu sakın unutmayın. Bir kenara yazın." diye. Biz zor günlerin adamıyız.. Biz zor günlerin adamıyız..

2 yorum:

  1. Adnan Polat ya vur şu yumruğunu masaya,yada yaptığın hizmetler için tüm galatasaray camiası sana teşekkür etsin,

    YanıtlaSil
  2. Bu yüzden sürekli zor günlerdeyiz. Bir türlü aydınlığa çıkamadık. Karabük karşısında o utanç verici futbolu oynayan ve oynatanlara biz açalım mülyon TL'lik tazminatları.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0