Maç Günü | Diriliş

Milli aranın ardından Spor Toto Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Lige kötü başlayan, sonrasında 4 maçlık galibiyet serisi bulan takımımız liglere ara verilmeden önce Kardemir Karabükspor karşısında deplasmanda sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı. Bu mağlubiyet sonrası verilen 10 günlük milli aranın ardından tekrardan sahne alıyoruz. Sakatlar nedeniyle zor günler geçiren takımımız Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında evinde Ankaragücü'nü ağırlıyor. Takımımızda sakatlığı nedeniyle Arda Turan bu mücadelede forma giyemezken, sakatlığını atlatan Milan Baros forma giyebilecek.

Ümit Özat yönetiminde ki başkent temsilcisi ligde oynanılan 7 hafta sonunda topladığı 10 puanla 7.sırada yer alıyor. Sapara, Rajnoch, Sestak gibi önemli oyuncuları bulunan Ankaragücü'nde Vittek sakatlığı nedeniyle mücadelede forma giyemeyecek. Rakibimiz geçtiğimiz hafta evinde Konyaspor'u ağırlamış ve 0-1 geriye düştüğü karşılaşmayı 4-1 kazanmıştı.

SPOR TOTO Süper Lig
8.Hafta
GALATASARAY - Ankaragücü
17 Ekim Pazar @ 19:00
Ali Sami Yen Stadyumu

5 yorum:

  1. yanlışlık olmuş hocam . pazar günü 17si oluyor

    YanıtlaSil
  2. Saat yüzünden 19 Ekim yazmışız yanlışlıkla.. Uyarı için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. sen yenil bize İNAT biz severiz sana İNAT!!!!!!!!!!

    YanıtlaSil
  4. hocanın söylediklerine dikkat edin ''Üç golü aynı şekilde yememiz beni hayrete düşürdü. Hayatımda böyle bir şey görmedim. Defansta kimse de buna önlem almadı." amaç sabote etmekse çok güzel başardılar hayır gerçekten kafalarında böyle birşey yoksa da futbolcu diye dolaşmasın bu adamlar

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0