Shumpert statüye geçemedi.

Galatasaray Café Crown'un sezon başında transfer ettiği Preston Shumpert'in vatandaşlık meselesini hatırlarsınız. Uzun süredir Amerikalı oyuncunun Türk statüsüne geçmesi için bir takım çalışmalar yapılıyordu. Bu çalışmalar maalesef yetersiz ve başarısız oldu. Yaz aylarında "bugün-yarın" diye beklediğimiz vatandaşlık meselesi sonrasında maalesef sonuç hüsran. Fenerbahçe Ülker'in 15 günde Türk yaptığı Emir Preldziç ve geçtiğimiz ay Türk olan M.Wright örnekleri önümüzde olurken yönetimimiz tarafından Shumpert'in Türk yapılamaması oldukça ironik bir durum ortaya çıkarttı. Sevgili Hakan Üstünberk'e soruyoruz; madem yapamıyorsunuz, o koltukta ne işiniz var?

Uzun lafın kısası ne kadar sitem etsek birşey değişmeyecek. Preston Shumpert 2010-2011 basketbol sezonunda takım kadromuzda yabancı olarak forma giyecek. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler (!)

1 yorum:

  1. Yine bir Galatasaray yönetimi başarısızlığı örneği...Yazılar yazmaktan ,yazık demekten ben yoruldum.Futbolda büyüklüğünü gösteremeyen bir yönetim,basketbolda zaten büyük olamaz ki bunu bu olayda,Nalga olayında gösterdiler.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0