M.Yücedağ: "Bazı oyuncular Galatasaray'ı sattılar."

Galatasaray'da bu sezon göreve getirilen ve Frank Rijkaard'ın görevinden alınmasıyla saf dışı bırakılan Mustafa Yücedağ çok ilginç ve bir o kadar da gerçek açıklamalarda bulundu. Bizler zamanında söylerken suçlu oluyorduk. Fakat şimdi bu işte neredeyse birinci ağız olabilecek değerde bir isim konuştu. Rijkaard'ın tercümanı Mustafa Yücedağ yaşananları anlattı. Biz fazla yorum yapmadan, açıklamaları sizlere sunuyoruz; yorum sizin.

"Kesinlikle sözleşmesinin feshedileceğini beklemiyordu, o son ana kadar Galatasaray'da kalmayı planlıyordu. Rijkaard mağlubiyeti hazmedemeyecek bir insandı. İstifayı düşünmedi, daima başarılı olmak için kalmak istedi. Rijkaard kesinlikle kızgın değil ama morali baya bozuktu, çok üzüntülüydü. İstediğini yapamadığı için üzüldü. Takım kötü sonuçlar aldı ama bunun sorumlusu Rijkaard değildi.

Rijkaard'ı Galatasaray'da sabote ettiler, futbolcular onu sabote etti, futbolcuların çoğu, yarıdan fazlası, Rijkaard'ın gönderilmesini istiyordu, o kötü sonuçlar, Rijkaard'ın oynattığı futbolcuların sayesinde oldu
. Sevenleri de vardı ama azınlıktaydı, çoğunluk gönderilmesini istiyordu. Bazı futbolcular oynamayarak Rijkaard'a değil ama, Galatasaray Kulübüne ihanet ettiller. Bu isimleri kulüp bulacaktır. Biz yürekten Galatasaraylıyız, bu yapılan ihanettir. Bunu yapanları biz dışında herkes biliyor, bir tek biz bilmiyoruz.

Benim anadilim Flemenkçe, beni eleştirenler ne kadar Flemenkçe biliyorlar şüpheliyim. Benim tercümemi eleştiren insanlar karşılarıma çıkıp Flemekçe konuşamazlar. Ne dediyse çevirdim. Ben bunu yapmasam ihanet olurdu. Mehmet Demircan isimli Fanatik yazarı bana sallayıp duruyor ama önce çıksın 'paar' kelimesi ne demek onu öğrensin. .
"

18 yorum:

  1. Sayin FCN sizde bu isimler mevcutmu acaba yani aklimiza geliyor bir kac isim tabikide, bu isimler yakinda gun isigina cikarmi yoksa ustu kapatilirmi

    YanıtlaSil
  2. rijkaard iyi bir hoca ama kani uymadi tutmadi bu kadar basit .. rijkaarda sallamanin alemi cok yok hatalari varmidir vardir elbette nerden bilsin elbebek baktigi sarpin ihanet edecegni ?

    YanıtlaSil
  3. Servet denen "pimi çekilmiş el bombası" bence derhal bu Galatasaray'dan uzaklaştırılmalı. Ne demektir bu ya! Teknik direktör ile kavga ettiğin için kadrodışı kaldığın maçtan sonra oynadığın ilk maçta şaibeli hatalar yapıyorsun ve sonra çıkıp da "bana güvenilmezse kötü oynarım" gibi pişkin bir açıklama yapabiliyorsun. Gerçi şu var bilerek yapmadıysa bile yaptığı bu hataları kapasitesi yetmediği için yapabilecek bir oyuncu. Bence taraftarın protesto etmesi gerekiyor.

    YanıtlaSil
  4. @ tunc isimleri farketmemek elde degil tunc bey ele baslari Servet daha sonra Balta Sarp ve tabikide

    YanıtlaSil
  5. son bir kaç ay'da yaşanılanlar ;Sabri (takımda sakat, milli takımda oynuyor)-SERVET (Rijkaardın son şansı açıklaması,idmanda yedek takımLa çalışmayıp antremanı terk etmesi ve en son ankaragücü maçı)- HAKAN BALTA (bkz ; karpaty lviv son dk yenilen gol)daha sonra,Mustafa sarp,ayhan akman,aydın yılmaz...

    YanıtlaSil
  6. Sabri'nin o grupta olduğuna inanmıyorum. Ankaragücü maçında en çok mücadele eden oydu. Rijkaard'ın gelişi ile de futbolu çok büyük seviyede gelişti Sabri'nin. Sabri Rijkaard'ın en çok faydasının dokunduğu adamdır bence.

    YanıtlaSil
  7. yapmayin yahu, kaca satmislar acaba? hmm, peki ozaman belgeleri görelim bakalim!? ne belge yokmu?
    ozaman bu iftiradir, kuru iftira atana da müfteri denir!

    YanıtlaSil
  8. Kalli'yi göndermek için pazarlık yapan oyuncular olmadı tabii hiç; Skibbe'yi yemek için 2-5lik Kocaeli maçında Taner'e eşlik eden defans oyuncularımızda.Biz hep rüya gördük evet biz müfteriyiz...

    YanıtlaSil
  9. Yönetimininde, ultraslanınında, SERVET'in de, M.SARP'ın da, Hakan Balta'nın da... taaaaaa... ulaaaaaaaaaaaaa

    YanıtlaSil
  10. bir adım daha ileri gidip,bu oyuncu grubunun sebep olduğu başka şeylerin de olduğunu düşünüyorum.mesela bundesligada asist kralı sıfatıyla türkieye gelen bir adam nasıl olur da 2 metre yanındaki adam pas veremez veya maç başına 10 korner 15 tane frikik kullanıp hepsini rakibe atar?bunun altında psikolojik ve çevresel faktörler olması gerek.bu şekilde oynayan futbolcunun konsantrasyonu yoktur güveni yoktur.bunun sebebi araştırılmalı

    YanıtlaSil
  11. rijkaard dan inciler

    1.istediğim oyuncular alinmadi !!!
    dogru, zaten sampiyonlar liginde çeyrek finalde real madrid e elendik. istediğin oyuncular alinsaydı kesin karpaty, sivas ve eskisehir i yenerdik...
    2. 5. lik ve 3.luk başarı !!!
    nerde oldugunun ve ne soylediginin farkinda degilsin.
    3. kaliteden yoksunuz !!!
    işin hep kolayındasın. beceremedigin hersey icin futbolcuyu atarsin ortaya
    4. bizim oyuncularimiz oyunu sogutmayi bilmiyorlar. tac atislarini hizli kullaniyorlar !!!
    yuh diyorum baska bir sey demiyorum...

    romantikligi birakip gercekleri gormenin zamanidir...rijkaard son derece basarisizdir ve bu beceriksiz yonetim onun hesabini sene basinda kesmeliydi...

    YanıtlaSil
  12. @ kuner

    1. halı saha maçı yapıyor musun bilmiyorum ama yapıyorsan barış özbek,ayhan ve mustafa sarp üçlüsünin seninle aynı takımda oynamasını ister miydin?

    2.her şeyi zaten numaralandırdığımız ve sayılara tabelalara bağladığımız için bi yerlere gelemiyoruz.

    3.futbol zekası sıfırın altında olan 5-6 tane adamın oluşturduğu bir futbol takımı için ne söylenir? belki bu şekilde söylenmesi uygun olmayabilir ama bu da kültür farkından kaynaklanıyor.

    4.adam çıkıp bu maç kötü oynadık haftaya kazanırız mı desin? bu söyledikleriniz doğru olsa futbolcuların tamamı nefret ederdi bu adamdan.ama ben bu takımın 2. nuamaralı kaptanı ve takımın en büyük oyuncusu yanlış hatırlamıyorsam 3 hafta önce attığı golden sonra hocasına sarıldı.o yüz ifadesini hatırlayın.arda ile rijkaard arasındaki ilişkiyi hatırlayın.her şey bu kadar basit değil.asıl hoca yapamadı yollansın demek kolaya kaçmaktır..

    YanıtlaSil
  13. yahu biz neden bahsediyoruz nasıl yorumlar yapılıyor... müstahak kardeşim hakketten müstahak...Adnan POLAT kameralar önünde tüm galatasaraylılara yalan söyledi,bundan daha büyük olay varmı....Sen rijkaard'ı getiriyorsan ona gerekli çalışma ortamını sağ-la-ya-cak-sın...

    YanıtlaSil
  14. dün canlı olarak izledim ve hoca gerçekten de malumun ilanını yaptı belli zaten kim oldukları keşke isim de verseydi.bu takımda böyle insanlar olduğu için utanıyorum onlar varken de ne takımı desteklerim ne de maçına giderim.belki benim tepkim saçma gelebilir ama gelenlerin hepsine aynısı yapıldı sene sonuna doğru hagiye de yaparlar mourinho gelse ona da yapar bunlar

    YanıtlaSil
  15. servetten bahsedildiği açık şekilde ortada.. belki sabri de katılabilir.. ancak akıl var.. hakan, sarp neden satsın rijkaardı en cok forma vermek istediği oyunculardı bunlar..
    servetin doğru bir ruha sahip olmadığını kişisel hırsları olan basit bir kişilik olduğunu sanırım herkes kabul edecektir.. servet malesef öğrenmeyi bilmeyen öğretmek isteyeni de düşman sanan bir futbolcudur.. galatasaraydan gitmek istemektedir.. düşük bir bonservis için çabalardır bunlar ve çok çok ucuzdur!!

    YanıtlaSil
  16. @kuner tek kelimeyle SAHANE!

    @murat sen git baska islerle ugras, anlamadigin islere burnunu sokma, gülünc duruma düsüyorsun, düsünmeden yazdigin belli!

    YanıtlaSil
  17. @murat m.sarp olayını bende bjk li bi arkadaşıma aynı şekilde halı saha maçı olsa çağırmam diye anlatmıştım ama musa çağıran diye bi adam geldi bu takıma madem bu kadar kötü bu orta saha bir tek lig maçında şans verilemezmiydi bu m.sar4pın bu kadar kötü olduğunu rijaakard göremedimi

    YanıtlaSil
  18. savunduğunuz şahsın takıma bir tane katkısını söyleyebilirmisiniz?
    arda, elano, aydın, uğur, servet, hakan balta, emre güngör vs. hepsini sıradan oyuncu yaptı.
    geçen seneki kadro, fatih terim dahil kime nasip olmuştur? sonuç?
    adam 3 tane aynı pozisyondan gol yememeizi anlayamamış. valla bravo! çünkü bende anlayamadım. hoca olsa yakınacağına maç içerisinde çözüm üretir. oyunculara kalitesiz diyeceksin, 3. lük başarı diyeceksin, saçma sapan ve oyunucu yapımıza uygun olmayan bi sistemde ısrar edeceksin, ondan sonra da çıkıp sabote edildim diyeceksin. bu takım ruhuyla, elindekini kullanmasını bilen gerçek hocalarla, perez, spear, viktoria, florkin, duro gibi 3. belkide 4. sınıf oyuncularla şampiyonlar liginde yarı final, orhan ak, suat usta, tamas, bratu, berkant gibi daha sonra 2. liglerde top koşturan oyuncularla şampiyon olmuş bir takım.
    kimse kusura bakmasın takımımızın başına geçen en kötü, en aciz adamını savunmaya çalışıyorsunuz.
    Galatasaraylı olmanın ne olduğunu bilmeyen, daha doğrusu Galatasaraylı olmayan insanların çaycı olarak bile kulübe sokulmaması lazım bence.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0