STSL | Teşekkürler..

Ruhsuzlar ordusunda isyan eden tek insan evladı Baros olunca, profesyonel oyuncular arasında iş ahlakı olan iki, bilemedin üç oyuncu olunca; sahada gerçekten niyeti belli olmayan bir hakem olunca; 90 dakika boyunca gerçekten çok kötü olan bir ortaha-savunma bloğu olunca ve takımı desteklemek yerine Erman Toroğlu'na sövmek, rakibe sövmek ve antrenörünü istifaya çağıran fakat asıl suçluyu suçlamayan taraftar olunca işin doğrusunu söylemek gerekirse biz pek bir yorum yapmak istemiyoruz. Bugün sahada bu kadar ruhsuz, isteksiz, rezil bir oyun izlettiğiniz için teşekkürler çocuklar.

4 yorum:

  1. Umarım yönetim hata daha yapıpta Rijkaard'ı yollamaz...

    YanıtlaSil
  2. O kadar haklısınız ki söyledillerinizde.

    YanıtlaSil
  3. asıl suçluyu istifaya çağıramıyoruz.. çünkü asıl suçlu olan şardan stada giden ama taraftar olmayan bazı satılık adamlarla gerçek taraftarın protesto etmesini engelliyo her maç kavga çıkar oldu stadda..yazıklar olsun böyle yöneticiye! 1 sene daha katlanmak zorundayız maalesef bu adama..

    YanıtlaSil
  4. artık diyecek şeyler çoğaldı ve sabır ters orantıda azaldı...futbolcusuna,hocasına ve yönetimine karşı...

    1-bugüne kadar hep hocaya güvendim barcayı çalıştıran adam bu sabır göstermek lazım,adamda ışık olmasa nasıl emanet ederler dedim barcayı falan ama...maç 3-1 olmuş ben nasıl tv başında izliyorsam maçı aynen oda izliyor..ya zaten giden gitmiş daha defansif orta sahasımı kalmış çıkarsana ayhanı yada sarp'ıda forveti ikile..baltayı hiçmi izlemedin milli maçta bu kadar kötü adam güvenipte stopere koydun..

    2-Kafasız adamla büyük takım olunmuyor..bunca senedir Galatasaray'lıyım..bu kadar kötü oynayan topçu grubu görmedim..2.golde servet kazması hava topuna çıkıyor elleri havada eli değse pozisyon duracak Allahtan değmedi de baros gol attı..balta yerlerde sürünüyor..sabri hala aynı bir tane adam gibi orta yap be kardeşim ya..
    3-yönetim: bence suçu başkasına atmadan bu külübü biraz seviyorsanız bu gece bırakın..reykardı atmayın kurtların önüne kendinizi kurtarmak için..
    ha bu arada bence imza toplayalım seyrantepe bu sene açılmasın..yeni stadda bu rezilliklerle fena g...t oluruz..yazık olur o stada da..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0