Yarın büyük gün..

Öncelikle konunun başında belirtelim ki; şu anda yüzde 100 demek doğru olmaz. Yarın teknik heyet ile yapılacak olan toplantı sonrasında Frank Rijkaard'ın görevinden alındığının açıklanması bekleniyor. Bu üzücü durum aynı zamanda ciddi ciddi de konuşuluyor. Maçtan sonra yönetim uzun bir toplantı yaptı ve bir takım kararları aldı. Bu su götürmez bir gerçek. Bu toplantı sonrasında da Frank Rijkaard'ın görevine son verilmesi konuşuldu. Umarız ki doğru değildir ve bizlere gelen yanlış bir bilgidir. Belki karar değişir, belki bize yanlış bir bilgi gelmiştir. Şu anda amacımız ne ortalığı bulandırmak, nede birilerinin goygoyculuğunu yapmak.

Bize gelen bir bilgi var ki; üzülerek belirtiyoruz. Yarın sabah teknik heyet ile yapılacak toplantı sonrasında Frank Rijkaard'ın görevine son verildiği açıklanacak. Umarız böyle bir açıklama yapılmaz, umarız böyle bir durum yaşanmaz. Yarın büyük gün olacak, hemde çok büyük.. Sabah kalktığınızda yada öğlen siteye girdiğinizde bu haberle karşılaşabilirsiniz.

28 yorum:

  1. yapmaa be admin off olmadı walla olmadı arkadaş olmadı.Hani Rijkaard ne olursa olsun kalacaktı.Durmadın sözünde başkan durmadın.Bir kaç yenilgide ki bu yeingilerden en az suçlu Rijkaard'dır,göndermemelisin

    YanıtlaSil
  2. Sevgili Ömer,

    Bizlerde şu anda biraz şok yaşamış durumdayız. Umarız aldığımız bu bilgi doğru değildir ve biz yarın bu yazı için özür yazısı yazarız.

    YanıtlaSil
  3. rijkaardin ne katkisi olduki böyle üzülüyorsunuz?

    YanıtlaSil
  4. Sorumlunun sadece Frank Rijkaard olmadığını düşünüyor hatta suçlular arasında en az suçlu olduğunu düşünüyorum. En azından kendi adıma..

    Kaan*

    YanıtlaSil
  5. Şu adamın yaptığı tek bir tane iyi şey söyleyin o zaman 2 senedir. 1 tane ya. Yetersizin önde gideni adam. İnşallah kovulur da kurtuluruz. Bize Alman ekolü lazım yeniden, futbolcular da haddini bilmeli ama bence rijkaard, futbolcular ve yönetim eşit derecede suçlu. E yönetim istifa etmez, futbolcuları da kovmak gibi bir lüksün yok zaten eldekiler kalitesiz e para da yok, mecburen Rijkaard gidecek. Ki elindekini kullanmayı bilmeyen, ezbere bir taktikle takımı sahaya süren, futbolcularını motive etmekten anlamayan adamı savunmanıza gerçekten anlam veremiyorum. Tamam futbolcular çok karaktersizler vs. eyvallah da Rijkaard yarardan çok zarar getirdi takıma 1,5 senede

    YanıtlaSil
  6. Onur kardeş Rijkaard'ın yerine gelecek adamın Fatih terim olacağını söylüyorlar.Şimdi sen bana söyler misin?Rijkaard mı yoksa Fatih Terim mi?

    YanıtlaSil
  7. Sevgili Ege,

    Buz dağının birde görünmeyen yüzü var. Altyapıda ciddi bir yapılanma var. Altyapıdan bir çok oyuncu hafta içersinde zaman zaman A takımla birlikte antremana çıkıyor, köprünün temelleri atılıyor. Elbette sportif başarıdan söz edemiyoruz fakat Rijkaard gibi, Wenger gibi, Ferguson gibi antrenörlerde sportif başarı uzun sürede beklenen gelişmelerdir. Elbette Rijkaard'da suçludur, suçsuzdur demek ayıp olur.

    Fakat bugün Rijkaard'ın yerine kimi getirirseniz getirin MEVCUT KADRO ile başarılı olması imkansız. Tabii başarıdan kastımız kupa şampiyonluğu veya lig şampiyonluğu değilse.

    YanıtlaSil
  8. tabiki tek sorumlu rijkaard degil! 1. sorumlu bana göre ulraslan! 2. sorumlu ise yönetim! yapilan gec transferler pino, ali turan gibi kötü transfer, serdar özkan gibi gereksiz transfer veya forvete yapilmayan transferler. yönetimin sucu! daha fazlasida var ama neyse... bu gidisi gören ultraslanin yönetim yerine rijkaard`a ardaya yüklenmesi ise ultraslanin sucu, yani en büyük sorumlu. serveti küstüren, emre colagi hice sayan. musa cagirana sans vermeyen haftalarca sagbek de serkan yerine ali turani oynatan rijkaarda sorumsuz sayilmaz tabi

    YanıtlaSil
  9. ömer kardesim fatih terim tabiki mükemmel bir teknik adam deyil. ama su an galatasarayin en büyük sorunu güven, motivasyon ve takim ruhu. bu sorunlarin recetesi de fatih terimde. ama sunu da kabul ediyim fatih terimli galatasaray hic bir zaman feneri yenemez. cünkü terim saldiran takim sever saldiran takim ise fenere yem olur!

    YanıtlaSil
  10. Ya ben olaya tamamen taktiksel yönden bakıyorum. Rijkaard elindeki oyuncularla oynanabilecek bir taktikle sahaya çıkarsın takımı, buna rağmen oyuncular kazma olduğundan başarısız olalım, ses çıkartmam, çıkartamam.

    ama Rijkaard'ın taktiklerinde gerçekten problemler var. Ha gidince Fatih Terim de gelmesin, yine Avrupalı ama Rijkaard gibi tek bir taktikle isim yapmış değil de elindeki hamuru kullanmayı bilen biri gelsin bir de yanına Türkiye'yi tanıyan bir yardımcı verilsin, belki Tugay. Rijkaard bu yardımcı işini de reddetti, dünyanın en inatçı adamı. Mourinho olsa eyvallah o adam inatçılığı hak ediyo da yani.. :D

    Ayrıca %100 eminim ki Musa Çağıran, Mustafa Sarp'tan daha kötü oynayamaz. Kendi kalesine bilerek gol falan atması lazım, yoksa Sarp kadar zararlı olamaz şu takıma. Ama yedeklere bile alınmıyor genelde. Rijkaard'ı gençlerle savunmayın lütfen, adamın çıkarıp takıma monte ettiği genç Barcelona'da da 3-4 taneydi biri Messi zaten o çıkartmasa kendi çıkıp oynayacak :P

    Musa'yı koysun Sarp'ın yerine, bir şey kaybetmez, oyuncu tecrübelenir bir işe yaramış olur falan..

    Neyse yani elindeki kadro kötü ama tek forvet oynatıp kanatları içeri sokmamak açıkta bırakmak ve forvet arkasına adam sokmamak, orta sahayı geride kurmak akıl karı bir iş değil. Böyle saçmasapan bir taktik anca işte Barça gibi mükemmel adamları olan bir takımda tutar. Şu taktikle başarılı olabilecek takım sayısı 10'u geçmez dünyada. Çünkü aptalca bir taktik adamın oynattığı taktik yani. 4-3-3 aptalca değil, ama 4-3-3 böyle oynatılmaz. Ki Barça'dayken de bu sistemi oynatmıyordu, buraya gelirken bir haller olmuş adama.

    Bir de mevcut kadro gaza geleceği için rijkaard'dan sonra gelen kişi daha başarılı olacaktır, hele ki daha akılcı bir sistem oynatırsa yükselişe geçeriz muhtemelen.

    Mevcut kadro kötü de sonuç olarak en kötü ihtimalle ligin en iyi 5. kadrosu bizde. O 5 takımdışındaki takımlar kendi sahamızda dalga geçiyorlarsa demek ki mevcut kadroyu kullanamayanda da bir sorun var

    YanıtlaSil
  11. dediğiniz gibi eğer yarın gönderilirse yerine getirilecek isim hakkında ciddi bi istihbaratınız varmı?

    YanıtlaSil
  12. kovulursa terim merim gelmesin lucescu gelsin her mac 1-0 falan biter sağlık olsun.

    YanıtlaSil
  13. Kodamanlar toplanıyor bir eylem planı toplantısı yapıyorlar. Oradaki tek bir adamın suçu kendinde aradığını düşünüyor musunuz ? Çok kolay iş Rijkaard'ı göndermek, çok kolay iş teknik direktörü yollamak... Adnanlar geldiğinden beri bu takım kaç hoca değiştirdi ? Bir kere bile ama bir kere bile suçlunun kendileri olup olmadığını konuştu mu bu adamlar ? Yapıştılar koltuğa, kanını emiyorlar kulübün...

    Yok; Onlar toplandı ve suçu yine hocaya kestiler. Nefret ediyorum artık bu kulüpten, bu yönetim gitmediği sürece de tutmuyorum Galatasaray'ı. Onlar anca çıkıp TV'lere kendi reklamlarını yapsınlar... Bu takımdaki en suçsuz adam Rijkaard'dır.

    YanıtlaSil
  14. bi yandan diyorum koskoca rijkaard dünyanın teknik direktörü gitmemeli ama diğer yandan bakıyorum bu zamana kadar takıma elano ve serveti küstürmetden başka ne katkısı oldu ? hea şöyle bir gerçek var acaba yönetim rijkaard'ın istediği şeylerin kaçını gerçekleştirdi ?

    YanıtlaSil
  15. selacan arkadaşa katılıyorum ama şunuda söylemek gerek.. onlar suçun kendilerinde olduğunu çooooook iyi biliyolar.. bu adamlar yıldırım demirören in gs versiyonu.. sömürüyolar resmen kulübü özellikle yiğit şardan ve mehmet helvacı denen o 2 adam taraftarı salak sanıyo.. fatih terimi bende istemiyorum ama zaten getirmezler çünkü o gelirse floryada ve kulüpte istedikleri gibi at koşturamazlar.. maalesef bu insanların tugay ı getirip harcaması bana yüksek bi ihtimal gibi geliyo.. önümüzdeki seçime kadar ya sabır çekeceğiz..

    YanıtlaSil
  16. Bir de lütfen Rijkaard için "aman Barcelona'da şöyle yaptı" falan demeyin. Aragonse de İspanya'yı Avrupa Şampiyonu yaptı ama gördük işte dedeyi. Fatih Terim de UEFA'yı kazandırdı, bize 4 sene üstüste şampiyonluk yaşattı, onu eleştirirken güzel, Rijkaard eleştirilince "ama Barcelona'da neler yapmış, çok büyük teknik adam, laf etmeyin ona"..

    Yönetim de suçlu, futbolcular da suçlu ama yönetim riva projesi tamamlanana kadar kalmalı ki kulübümüzün kasası dolsun. Sonra başarı da gelir, para olmadan bir şey gelmiyor artık malesef

    YanıtlaSil
  17. ya burda hala serveti yok kusturdu mustafa sarp soyle boyle diyen GS lının takım sevgisinden suphe ederim..Geçin bunları ya tarihin en kotu ve en efektif olamayacak kadrosu var suan buna mourinho gelse en fazla maclar 0 0 biter.Takımı satan umursamayan sahada bos kosular ile goz boyayan adamları siz savunmaya devam edin o gelir bu gider ama o formayı giymeye layık yetenekli ve mucadeleci futbolcular olmadıkca bizden bir cacık olmaz.Zaten takım içinde kimlerin hoca altını oydugunu hangi yabancı futbolculara nasıl tavır aldıklarını 3 4 yıldır biliyoruz.Siz tepkisiz kalın ve diyin suc hocada ama gercek suclu YONETİM ve FUTBOLCULARDIR(kim olduklarını bugun tam olarak anladınız heralde)!!!

    YanıtlaSil
  18. GS taraftarı içinde rakip takımı mac sonunda alkıslayanlar medyaya ve futbolculara ve de yonetime tepkisiz kalanlar bolca oldugu için bunlar normal.Ruhdan bahsedenler once biraz kulubune sahip cıksın tepkiden anladgınız honkurmek bagarmak kufretmek değildir.Bknz Manu taraftarı ... ama tek bildigimiz tayfa soylemleri tribunde ve sacma sapan tezahuratlar ya kendi sahamızda hakemi bile etki altına alamayıyorsak GS taraftarı da kendini sorgulamalı.!

    YanıtlaSil
  19. bir mac önce serveti önemli deplasmanda hem de formdayken takımdan kesip maglubiyete neden olan hoca bir hafta sonra aynı serveti takıma koyup maglubiyete neden olan aynı hoca.tükürdüğünü yalamayacaksın.taraftar A2 den adam koysan servetin yerine yine sana bişey demezdi ama sende abarttın olmadı.her mac yaptıgın tek degişiklik kanattan birini cıkar aydını oyuna al.ya bide defanstan birini cıkar forveti ikile.tek taktik ve herkes cözdü artık bunu.motivasyon sıfır.ya sen gideceksin ya sacma sapan transfer yapan yönetim(ali turan,pino,misimoviç serdar özkan) yada altını oyan futbolcular.ama bu adamları sen aldırdıysan ve onca lafa ragmen hala takıma bu adamları sen koyuyorsan sen gönderileceksin elbet.rijkard

    YanıtlaSil
  20. Yarın çıkacak kararda Rijkaard yollanacak, Servet'e de ceza verilecek. Ve de İmparator Terim gelecek.

    YanıtlaSil
  21. Mustafa Sarp ve Servet gibi onursuz, gurursuz, şerefsiz, haysiyetsiz oyuncuları bu kulüpte görmek istemiyorum.

    YanıtlaSil
  22. Rijkaard kesinlikle gitmemeli.Rijkaard servet,sarp gibi futbolcuların ahlak yoksunluğunu farkedemedi ya da bilerek onları oynattı ki bu görülsün... yapılması gereken servet ve sarp kadro dışı bırakılmalı illa bi kelle alınacaksa bunların kellesi alınmalı.Terim yada başkası bugün gelirse büyük ihtimalle gelecek bir fener yenilgisi aynı moral bozukluğunu devam ettirir. Servet ve sarpı takımda bırakacaksak bari fener maçından sonra rijkaardı yollayalım ki takım hepten yok olmasın. Gönül ister rijkaard kalsın ama yönetim yine tdnin kellesini alıp kurtulma yolunu seçecek gibi..

    YanıtlaSil
  23. Rijkaard'la değişen şeyler neler?

    YanıtlaSil
  24. siz paf takimdan a takima oyuncumu cikariyor dediniz :D:D:D:D ? dalgami geciyorsunuz KKTC deki butun futbol takimlarinda bile A takimla Genc takimdan bazi futbolcular antraman yapar :D bumudur Rijkaardin devrimi ? yada sevgilifi FCN siz farkinda degilmisiniz bu adam takimdan gitmek icin elinden geleni ardina komadigini ?

    YanıtlaSil
  25. @Gürkan

    Bu soruya nasıl bir cevap aradığına bağlı.

    Ama sportif başarıdan bahsediyorsak. Sadece TD e bağlı olmadığı için ne desek boş.

    YanıtlaSil
  26. Rijkaardin basina ne geliyorsa saktlardan geliyor ayni Skibbe zamanindaki gibi simdi size soruyorum rijkaard gönderilmesse ,UEFA´da,TÜRKIYE KUPASINDA,SAMPIYONLUK YARISINDA devam eden Skibbe´ye haksizlik olmazmi biz´de taraftar olarak kivirmis olmazmiyiz?

    YanıtlaSil
  27. Arkadaşlar Rijkaard'ın suçu yok bence, suç bazı haysiyetsiz futbolcularda... adam önünden giden topa ayağını uzatmıyorsa Rijkaard sahaya girip topa müdahale edecek değil... Diyeceksiniz ki o zaman oynamayan futbolcuyu oynatmasın, ama adamın alternatifi yok... Mecburen aynı adamları oynatmak durumunda kalıyor... Yani aslında bu bizim yönetimin oynadığı bir oyun, kendi başarısızlıklarını Rijkaard'a futbolcu alternatifi sunmayarak ve adamı bazı kazmalara mecbur ederek sindirmeye ve taraftarın önüne atmaya çalışıyorlar ve yapıyorlar... Bence Rijkaard gitmemeli...

    YanıtlaSil
  28. rijkaard'in tek talihsizligi lig'in kume dusme takiminda oynaYAmayacak turk futbolculari olmasi. yabancilara gelmeden turk futbolcu kadromuzun tamamina bir bakalim. hic birisi ama hic birisi ust seviye degil. Bir tek Arda var ve o'da federasyon + oguz + engin tarafindan katledildi. Eger arda idmana cikmasaydi sakatim deseydi, VATAN haini ilan ederdi medya. Biraz uyanin yahu. Ne fatih terim'i? Taffarel, Popescu ve Hagi uefa sampiyonu yapti bizi. buyuk kaptan Bulent nerdeeeee servet+hakan nerde? suat nerdeeeee mustafa sarp nerdeeee? Benim tek anlamadigim 5 metre otesine pas atmayi beceremeyen mustafa sarp'i rijkaard kendi oynadigi bolgede nasil oynatmaya tahammul eder? Kesinlikle yonetimin gozune sokuyor parmagini. Rijkaard'in transferleri ne zaman takima katildi? Transfer doneminde ne sancilar cektik? Biraz hatirlayin yahu. 3 gun sonra unutmayin neler oldugunu, neler soylendigini. Sonra da A.K. PINOOOOOO. Pino'dan takima adapte olmasini bekle. Neler yapiyordur bu hinzirlar antremanda. Iyi o zaman. Rijkaard gitsin diyenlerin ben A.K. aaa ayip ama artik.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0