Yani?

Karabükspor deplasmanında kadro dışı kalan Servet'in bugünkü performansı oldukça enteresandı. Birebirlerde devirebileceği, alabileceği tüm topları rakibine teslim etmesi, sahada mücadele etmemesi, savaşmaması, rakiplerine buyur geç dercesine yalancı markaj yapması falan herşey bir kenara maç sonrasında yaptığı açıklamalarda kafamı karıştırmaya devam etti. Haftalardır zaman zaman biz dile getiriyoruz, zaman zaman başkaları dile getiriyor. Galatasaray'da Rijkaard'ı istemeyen ve ondan memnun olmayan bir kesim var futbolcular arasında. Kimsenin günahını almayalım ama bugünkü performasının yanı sıra birde aşağıdaki açıklamaları sonrasında siz ne yorum yaparsınız?

''Ben Galatasaray'a ilk geldiğim zaman da söylemiştim, bana güvenilen yerde başarılı olurum. Eğer takımım benden fayda elde etmek istiyorsa, yöneticisi ve hocası bana güven duymalı. Bu her futbolcu için geçerlidir. Güven olursa, performans yükselir. Bana güvenin olduğu her ortamda başarılı olacağımı düşünüyorum''

23 yorum:

  1. Yönetim eğerki bir hata yapıpta Rijkaard'ı yollarsa hemen ardından Servet denecek dalavereciyide yollamalı.Eğer ki Rijkaard gider Server kalırsa.Herşeyden önce insanlık adına çok büyük ayıp edersinizz

    YanıtlaSil
  2. servete sormak istiyorum: pardon abi ama sen kimsin, bugüne kadar ne verdin ne yaptın, Galatasaray seni sivastan alarak her maçta formayı vererek güven verdi zaten daha ne istiyosun. hadi desekki pi puyol olsan, bi vidic olsan, hepsini geçtim bi bülent korkmaz olsan her şey söylede, ne güveni artık ya. bülent kaptan da senin gibi topa vurmayı bilmezdi ama hermaç tek kolla dahi olsa mücadele ederdi. güveni kendisi yarattı efsane oldu. sen ne yaptınki ne istiyosun??

    YanıtlaSil
  3. Servet Çetin ne zaman bu formayı kendine layık gördü ki.Hiç bir zaman bizim gibi hissetmedi bu aşkı.Ama kendince profesyoneldi ekmek parasıydı işini yapar parasını kazanırdı o arada kendini gösterir Avrupa'ya giderdi.Ama o tren çoktan kaçtı artık bu saatten sonra Galatasaray'da olup olmaması onun umrunda değil. Şimdi kendi kozunu oynuyor kendince kazanacağını düşünüyor ama sen çoktan kaybetmişsin Servet..

    YanıtlaSil
  4. vay be servet 3 sene şampiyon olduğumuzda o kadar başarılı olmuş öyle bi mücadele etmiştinki sene sonu formama adını yazdırmıştım.. bugün sadece özetleri izleyebildim.sen ve h.balta nın halini görünce ben utandım formama adını yazdığım için.. sizler utandınızmı peki giydiğiniz için!?

    YanıtlaSil
  5. Satılmış O.Ç. Bu formayı giyen en rezalet herif Servet. Rijkaard'ın belki de yaptığı tek hata bu şerefsizin biletini kesememesi. Şimdi o pis herif Rijkaard'ın biletinin kesilmesine sebep olacak belki de.

    Döve döve Florya'nın kapısına atacaksın çöp gibi bu herifi...

    YanıtlaSil
  6. Kadro da olduklarına göre, maça çıktıklarına göre demek ki onlara güvenilmiş. Ne yapması gerekiyor du Rijkaard'ın daha fazla, aslansınız, kaplansınız, sürekli hata yapıp, kendinizi hiç geliştiremeseniz bile ben size güveniyorum mu demesi gerek? Yazık edecekler hocaya da, üzülüyorum. Umarım aklı selim içinde düşünüp, değerli bir hocadan değil de, işini gerektiği gibi yapmayan futbolculardan ve yöneticilerden kurtuluruz. Adnan Polat'ın "her ne olursa olsun" sözünün de arkasında durmasını bekliyorum.

    YanıtlaSil
  7. Servet i yemisim hadi 5 para etmez. Ammaaa ortada ir gercek var biz ve Frank olmadi beyler. Butun Turkler geri gitti performansta, tabii yonetim boslugu da olunca patladi teker. Bize her seyiyle takimi yoneten adama gerek. Yoksa idman yaptir maca cik ile olmuyor sadece bu işler.

    YanıtlaSil
  8. serveti günahım kadar sevmem.bu takımdan ilk kim gitsin deseler hiç düşünmeden adını 1. sırada sayarım heralde.ama şöyle de bir durum var.

    sizin bir işletmeniz var ve kasiyeriniz sürekli olarak kasanızdan para çalıyor.bu durumun şef farkında müdür farkında patron farkında ama kimse birşey yapmıyor.adam da sizi soymaya devam ediyor.
    şimdi allah aşkına koskoca galatasaray da ilk 18inde A2sinde alt yapısında satılanlarda kiraya gidenlerde orada oynayacak kimse yokmu.rijkaard gibi neskens gibi adamlar bunu görmeyecek yada göremeyecek kadar körmü? ahmak mı?gün geldi kewell oynadı orda.

    vur kardeşim neşteri kime kaç kişiye nereye vurman gerekiyosa.musa çağıran,serdar eylik,murat akça,semih kaya daha ismi aklıma gelmeyenler bu kadar mı kötü bu kadar mı tahammül gösterilmeyecek derecede yetersiz adamlardı?ilk yıl yaşadıklarından sonra yönetim de istediğin transferleri yapmamışsa(servet de yaz boyu car car konuşmuşsa)kesersin biçersin değiştirirsin vurursun neşteri en kötü başaramaz işinden olursun.
    zaten bu şekilde de oyuncuların senin için %100 performansla mücadele etmeyip seni malum sonuca doğru sürüklüyorlar.en azından deneyip başaramayıp sergen gibi fubol cahillerini arkandan konuşturmazsın.
    gerçi onlar her durumda söyleyecek bişeyler bulurlar dimi.

    YanıtlaSil
  9. Bugün Rijkaard gönderilir ya da gönderilmez ama Servet kalırsa artık görev taraftarındır. Top bu adama her geldiğinde ıslık yağmuruna tutulmalı. Hem de nefes almadan.

    YanıtlaSil
  10. Servet dün ne mal olduğunu ve takımda bu tür 'sabote edebilecek' bir ziyniyetin var olabileceğini kanıtladı. Galatasaray forumlarında sıkça dillendirilen 'Florya'da futbolcuya dayalı düzen var' söylemi dün sahada hayat buldu.

    Eskiden çokta önemsemediğim bu olguya artık samimi şekilde inanıyorum.

    Servet ve Servet zihniyetliler açılacak ilk transfer döneminde yollanmalı.

    YanıtlaSil
  11. Bu açıklama çok iyi oldu, şimdi daha iyi anlaşılacak yönetimin gelecekte aldığı kararlar ne kadar anlamlı. hadi skibbe yi gönderdiniz birşey demedik. skibbe gittiği gün koşmaya başlayan futbolcular takımda kaldı, bakalım bu sefer ne olacak.

    YanıtlaSil
  12. Bu açıklama çok iyi oldu, şimdi daha iyi anlaşılacak yönetimin gelecekte aldığı kararlar ne kadar anlamlı. hadi skibbe yi gönderdiniz birşey demedik. skibbe gittiği gün koşmaya başlayan futbolcular takımda kaldı, bakalım bu sefer ne olacak.

    YanıtlaSil
  13. Milan Baros orda g.tünü yırtarken, sakatlanma pahasına toplara koşarken senin yaptığın hiç profesyonelce değil. Rijkaard gidiyorsa Servet de kadro dışı kalsın. Tam bir ...mişşin.

    YanıtlaSil
  14. Rijkaard gider Servet kalırsa Kulüp tarihinde skibbeye yapılanlar gibi kara leke olarak kalır.

    YanıtlaSil
  15. Polat,Servet'i-Sarp'ı yollamazsa "Rijkaard'ın her zaman arkasındayız." hikayesini anlatmasın kimseye.

    YanıtlaSil
  16. Seni 2006 mı 7 mi neydi karıköyde tribüne çağırdığımızda gelmediğin anda silmiştim zaten.
    Halen seni isteyen varken, forumlarda hemen satalım gitsin dediğimde neredeyse vatan haini ilan edenlere kapak olsun bu o.ç. nun yaptıkları.

    YanıtlaSil
  17. çok net yazıyorum,hani bu hoca bana güvenmiyor deyip sahada ruh olanlar varya hepsi pafa hiç düşünmeden hemde.yönetim bugün alacağı kararla rıjkaarda diyecek ki bize bi liste ver kimi istemiyorsun kimin bu takımı sabote ettiğini düşünüyorsun desinler alsınlar o listeyi ve o listedekilerin tamamını pafa yollasın yerlerine paftan gençleri alsın çok iddaalıyım işte asıl devrim bu olur futbolcuların bi hocayı daha yemesini engellersin,rıjkaard en suçlu da olabilir bu durumda ama biri bu futbolcu saltanatına son vermeli.’hoca bana güvensin yoksa oynamam’ yok yaa işe bak sanki amatör kümede oynanıyor arkadaşlar yok öyle.ama tabi dediklerimin hepsi foss olacak rıjkaard uçacak sene sonuna kadar biri gelecek o da başarısız olup gidecek bu böyle sürecek bu yönetim tarzı kaldığı sürece…

    UN:F [1.8.7_1070]

    YanıtlaSil
  18. tribunde o kdar saksakcıyız ki mustafa sarp ın koca macta yaptıgı (o da tac kenarında) tek topa kaymayı servetin onca hata ve satılmıslıgına ragmen tek bir omuz atıp top calmasını alkısladıkca bu kendini bi .ok sanan futbolcular sayesinde daha cook hoca gider.Ha sabriyi yine cagırın ona da uclu cektirin devam edin bence ilk giden tribundeki işe yaramaz tepkisiz taraftarlar olsun.!!!

    YanıtlaSil
  19. Çene desen pabuç gibi.Her mikrofona koşup demeç vermeyi bilir iş futbola gelince o deve gibi boya ters orantılı miyon bir zekasıyla sahada saçma sapan işlere imza atar.Daha top kendindeyken en uygun adama pas atıp defansa dönmek varken bir de abuk subuk yerlere top şişirip, forvete adam çalımlamaya gider."Barca'ya gitsem Maradona olurum." gibi birşeyler saçmalamıştı keşke yol yakınken defolup gitseydi Avrupa'ya.Avrupa'da topu oyuna sokmayı bilmeyen stoperi oynatıyorlar mı görürdü.Bir de şerefsizlik edip özellikle kötü oynamasını da biliyor ya.Bizim bunun gibi havalı zibidilere ihtiyacımız yok.Verin formayı Çetin Güngör'e.

    YanıtlaSil
  20. Servet mi? O kesin, peki Balta yı neden kimse hesaba katmıyor, dün yediğimiz tüm gollerde hatalıydı.

    YanıtlaSil
  21. Skor olarak kötü skorlar alamayabiliriz, kötü sezonlar da geçirebiliriz bunlar Galatasarayı çok etkilemez ama bence bu adam bu şekilde kasıtlı oynayıp bunları der ve ardından rijkaard gibi biri yollanırsa işte o zaman büyük takımlığımız zarar görür.

    YanıtlaSil
  22. metehan renkdaşım imzamı atarım yorumuna...

    YanıtlaSil
  23. BUNLARIN PROFESYONEL OLDUKLARI SADECE KONTRAT İMZALARKEN AKILLARINA GELİYOR !

    Arkadaş sanki babasının hayrına yada hatıra binaen oynuyormuş gibi bir de utanmadan basın toplantısındaki konuşmayı yapabiliyor.Sporcu karakteri olan bir adam bu bakış açısında asla olamaz.Sahaya çıkar,temsil ettiği değerleri bilir,futbol bilgisini ve zekasını her daim güncel tutar ve aldığı her kuruşu ya da doları sonuna kadar helal ettirir !Bugünkü futbol takımımızın şanssızlığı maalesef sportmen,rekabetçi,ahlaki ve profesyonel oyun anlayışı yetersiz böylesi arkadaşlarımızın sayıca fazlalığı !!!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0