ANKET | Derbi öncesinde..

Aslında bunu sormak bile çok büyük bir saçmalık olacak fakat blogumuzun takipçilerinin düşüncelerini görme aşamasında bu tarz bir anket yapmak en doğrusu olacak gibi görünüyor. Malumunuz gelecek hafta Kadıköy'de Fenerbahçe ile karşılaşacağız. Spor Toto Süper Lig'in 9.haftasına girilirken takımımız 4 galibiyet - 4 mağlubiyet ile 9.sırada bulunuyor. Muhtemel olası bir Frank Rijkaard'ın görevden alınmasını şimdilik kenara bırakalım. Kadıköy'de sizce takımımızın başında kim olmalı yada Rijkaard'ın ayrılması sonrasında Fatih Terim, Ersun Yanal ve Tugay Kerimoğlu isimleri arasından siz kimi istersiniz? Tabii başkasını istiyorsanız da yazabilirsiniz, tartışabiliriz. Buyrun, söz sizin.

76 yorum:

  1. magath gelsin olmadı lucescu

    YanıtlaSil
  2. Tovbe tovbe hersey ve tum hatalar yetmezmis gb bir de ersun yanal mı .Biz taraftar değiliz ya kesinlikle !!!
    satılmıs ve seref yoksunu hoca altını oyan topcular ile kulubu bu hale sokan su yonetime tepki gostermiyoruz ya bize de yazıklar olsun.Haktır !!!

    YanıtlaSil
  3. Bu anketi ayıplıyorum!

    YanıtlaSil
  4. lucescu yu çok isterim yardımcı olarakta tugay. ama gelmesi çok düşük ihtimal maalesef lucescunun.. tabi şu an dünya piyasasında takım çalıştırmayan ve rijkaard gibi tek bir taktiğie bağlı futbol oynatmayan, savaşçı takıma enerji katacak ve tecrübeli futbolculara dişini geçirebilecek teknik direktörleri de araştırmak lazım.. hatta blog ekibi olarak bizlere fikir edinebilmesi için araştırırsanız sevinirim.. her ne kadar karar mercii değilsek bile :)

    YanıtlaSil
  5. Bu İşin Teknik Direktör Değişimi İle Olacağını Sanmıyorum.Baştaki Zihniyet Aynı Olduğu Sürece..Rijkaard'a Devrim Deyip Adamın İstediği Oyuncuları Almayarak,Servet'i Geçen Sezonun Sonunda Silmesine Rağmen Servet'e Mağçup Bırakmak Asıl Devrim Olan Budur..

    YanıtlaSil
  6. Sevgili Irmak,

    Öncelikle ayıplayacak birşey yok. Blog okuyucularının düşüncesini merak ettik ve bunu en uygun yol olan anket yoluyla öğrenmek istedik. Yarın çok büyük bir olasılıkla Rijkaard'ın görevden alındığı açıklanacak. Bizde gitmesini istemiyoruz hatta şunu söylemekte fayda var; Rijkaard'dan önce gitmesi gereken 50 tane adam var. Ama maalesef bunu yapabilecek karakterde bir yönetimimiz yok.

    Nesini ayıpladın, bende orasını anlayamıyorum?

    YanıtlaSil
  7. he kolaydı magathı tutup getirmek ne hayal aleminde yaşayanlar var yav. ayrıca magath gelse nolacak seneye de onun yerine birini arayacaksınız bu mantıkla

    YanıtlaSil
  8. YIllardir hoca gonderiyoruz degisen ne? hic birsey!! Taraftar bunu bile bile rijkaard istifa diyorsa yazik...soylencek birsey bulamiyorum...

    YanıtlaSil
  9. kimse yazmamış sanırım.. bence abdullah avcı gelmeli eğer illa ki frank gidecekse. yadımcıları da tugay ile arif olsa ya.. bence frank'dan sonra olabilecek en iyi seçim bu olurdu...

    YanıtlaSil
  10. Adnan Polat yonetimi mali acidan ve tesislesme, idari konularda GS nin yillardir aradigi yonetim sekli oldugu acikca ortada. Fakat Polat, bu donemde futbola yeterince onem vermedi(aslinda ben destekliyorum, gunluk gecici basarilardansa ilerisi icin yatirim yapip surekli basari yakalamak daha onemli) futbol takimina flas isimlar transfer edip bu yeniden yapilanma doneminde acikcasi goz boyadi. herhalde bu kadar isimle en azindan gostermelik de olsa basari gelecek diye tahmin etmis ama olmadi. rijkaard a kizmamak lazim, adami kendi sistemini buraya uygulasin diye getirdiler, takimi sampiyon yapsin diye degil.zaten alt yapiya da hollandali antrenor getirildi 4-3-3 oynamaya aliskin gencler yetistirmek icin. ama eline sistemine uygun adamlar vermezsen adamda ne heves kalir, ne sistemini uygulayabilir. uygunsuz adamlarla kendi sistemini oynatmaya calistikca daha kotuye gittik. bu sisteme uygun olmayan adamlar da kusup rijkaard in kuyusunu kazmaya baslayinca iste bu gune kadar geldik. diyorlar ki madem ki olmuyor 4-3-3, takima uygun taktik oynatsin. o zaman bu adami getirmenin anlami kalmiyor, sen sistem oturt diye getir sonra de ki takimdaki var olan sisteme sen uy. sonra rijkaard istifa. yok ya!

    YanıtlaSil
  11. @burkino
    zamanında rijkaard gelmeden önce de "kolaydı rijkaard'ı getirmek" deniyordu.şu an bizde.tabi ki ben de rijkaard'ın gitmesini istemezdim ama klüpte bu adamın bu kadar kuyusunu kazmaya çalışan varken hala onla devam etmek hem rijkaard'a hemde galatasaray'a zarar verecek.he bunlar temizlenebilirse kalsın isterim tabi ki ama halen buna inanmak da hayalcilikten öte değil

    YanıtlaSil
  12. tugay, ergün penbe, abdullah avcı gibi yerli ve gelecekleri parlak teknik direktörleri takımın başında görmek istiyorum.

    YanıtlaSil
  13. Ben aslen dere geçerken at değiştirilmez diye düşünüyorum. Ancak düne kadar hep olumlu bakmaya çalıştığım Rijkaard'ın dün itibariyle bu takımla elektriğinin tutmadığı ve bunun çok da mümkün görünmediğini düşündüm net olarak. Son 2-3 maçta takımın performansı dışında Rijkaard'ın bana çok garip gelen oyuncu değişiklikleri biraz buna yol açtı. Sonuç olarak eğer Rijkaard giderse de bence en iyi aday Abdullah Avcı'dır. Bir kulüp çalıştırıyor olması bir sorundur. Ancak İBB ile de uzlaşarak bir orta yol bulunabileceği kanaatindeyim.

    YanıtlaSil
  14. hoca gönderilmeli bence ama yüklü miktarda para verilecekse gerek yok ama hocanın haysiyeti olduguna dair süpheliyim ben(serveti karabükte oynatmayıp bu macta oynatması hala takımda tutması gibi)parasını isteyecektir.zaten takımdan bi cacık olmayacak hocaya bu kadar para ödenmesin tugay veya baska birini yardımcı yapsınlar sene sonunda o göreve gelsin

    YanıtlaSil
  15. Fener maçına frank Rijkard ile çıkılmalı.
    Başka kimsenin omuzlarına yüklenmemeli bu yük.
    Belkide ilk yarı bitirilmeli ama bu arada bir hoca ile anlaşılıp alt yapı hazırlanmalı.
    Bende Abdullah Avcı diyorum.
    Hatta uzun soluklu bir sözleşme olmalı...
    Abdullah avcı duruşu, istikrarı, başarısı ve içimizden biri olmasıyla bunu çoktan hak etti bile...

    YanıtlaSil
  16. Hoca kim olursa olsun,servet kesinlikle bu takımdan gönderilmeli,

    YanıtlaSil
  17. Artık senin benim gibi bir Galatasaraylı gelsin,şu takımın başına..Bize ruhumuzu geri getirsin yeter,isim önemli değil

    YanıtlaSil
  18. Ya abi hoca gönderip getirmekle hiçbir halt olmaz.Güvenelim ya güvenelim Rijkaard'a.Böyle bir adam 100 yılda bir gelir.En azından Ocak'a kadar bekleyelim.Eğer bir görevden alınma olursada o zaman olsun.Ama şimdi olmasın.Hiçbir şey değişmez.Daha çok kötü olur.Ankette yer alan hiçbir isim Rijkaard'ın tırnağı bile olamaz.Heleki Ersun Yanal hiçbir halt yiyemez...

    YanıtlaSil
  19. Telegol'den ne farkımız kaldı bizim burada böyle bir anketi yaparak? Yeni TD adaylarıda, ölümü gösterip sıtmaya razı etme tadında.

    YanıtlaSil
  20. takımın başına ne eskilerden ne de gündemdekilerden biri geçmeli ya yeni biri olmalı ya da başarıya aç kalmış bir teknik direktör olmalı bunun için tecrübeli fakat fazla şans bulamamış insanlar örnek gösterilebilir. kualisyon tarzı bir yönetim de olabilir bu da güzel bir motivasyon yaratabilir eski oyunculardan 3 tanesini biri asıl olmak üzere takımın başına getirirsek hem takım ruhu hemde iyi bir motivasyon sağlanabilir.

    YanıtlaSil
  21. Morinho tükürse yarabbi şükür diyenler,F.Terim aynı şeyi yapınca KIRO demeleri ikiyüzlülüktür..
    Bu arada hep merak etmişimdir Fatih TERİM'in suçu nedir ?Allah aşkına birisi bana bunu anlatsın ?Tüm bloglar söz etmişcesine adama sallıyorlar !Adam mı öldürdü bu?Suçu GS'ıUEFA şampiyonu yapmak mı ?Nedir bu kin,nefret ?2 yıldır GS da olan Rijjkard ın tek taş koydugunu göremezsiniz ama yarın gitsin arkasından ağlanır!!
    Ki F.Terim 2. gelişinde aynı yeniçerileri kadro dısı bırakmadı mı ?genclerle yola devam etme kararı istemedi mi,Özhan CANAYDIN dan?

    YanıtlaSil
  22. bence Tugay'ı bu saatte getirerek adamın bütün düzenini ve teknik direktör geleceğini bozmayalım. Abdullah hoca olur ama bence artık Rijkaard gitmeli. Süre istedi vermedik mi verdik. Almanya'da Kloop ve Tuchel i görüyoruz. 1 buçuk iki senede ellerindeki kadroyu en iyi biçimde oynatıyorlar oyuncu gibiler saha kenarında aristokrat değil köylüler onlarda kenarda mücadele ediyorlar. Ruhu olan takımı kenardan ateşleyebilecek hoca lazım Galatasaray'a ama bu Terim değildir unu bilesiniz. Bence Abdullah hoca ya da vizyonu olan Ersun Hoca iyi olabilir. Ama yabancı olmamalı olacaksada genç futbolun içinde dinamik bir isim olmalı. Tuchel ya da Kloop gibi.

    YanıtlaSil
  23. Teknik direktör Servet Çetin, yardımcıları da Serdar Özkan ile Barış Özbek. Elano'yu çaycı yaptık mı harika

    YanıtlaSil
  24. Merak ediyorum acaba kaç Galatasaraylı'nın dün maçı izlerken aklına 5-2'lik Kocaelispor maçı geldi. O gün takımını satan futbolcuları hatırladı. Skibbe gittikten sonra arkasından konuşanları ve konuşulanları kulaklarını çınlattı. Arkadaşlar Galatasaray son yıllarda kötü bir değişimin içerisine girdi. Ben yıllarca şampiyon olmasa da prensiplerinden ödün vermeyen takım istiyorum. Kosecki'yi bir günde yollayabilen Adnan Polat neden hala sahada gezinen ama saha dışında çok konuşan Servet'i takımda tutabiliyor? Takım arkadaşına saha içerisinde ağıza alınmayacak küfürler eden Mustafa Sarp neden hala bu takımda? Geçen sene Sivas maçında rakibini kasıtlı olarak sakatlamaya çalışan Barış Özbek nasıl oluyor da hala Florya'nın kapısından içeri girip, yedek klübesinde oturabiliyor. Haftaya Fenerbahçe maçında oynamamak için rakibini kovalayan kaptan!! Ayhan maç biteli saatler geçmesine rağmen hala kodro bu takımın ikinci kaptanı. Şunu kesinlikle kabul etmemiz gerekir ki Florya'da bambaşka bir Galatasaray takımı var. Futbolcuların egemen olduğu bir takım. Kesinlikle %100 kabul ediyorum ki Rijkaard bu takımda başarısız olmuştur. Rakibine 4 gol hediye eden Servet dün 90 dakika oynamışsa bunda tartışılacak bir konu yok. Ama bu adam Hollandalı ve o kültürle yetişmiş birisi. Onun başarılı olmasını istiyorsan, başarılı olabileceği ortamı kendisine sunacak, başarısızlığa götürecek adamları da Floryanın 5 tane kapısından teker teker yollayacaksın. Sonra Mourinho gelmiş, Ferguson gelmiş hikaye. Bu takım bugünden itibaren farklı bir yapılanma içerisine girmeli futbolcu egemenliğinden kurtarılarak, yine Rijkaard'ın önderliğinde gerekirse 2 sene daha şampiyon olmayacak bir takım kurulmalıdır. Öyle taraftarı takımın muhasebecisi konumuna getiren mentalite de değişmelidir.
    Bu takıma uymayan, bu klübün prensiplerine yakışmayan tüm adamlar gitmelidir. 5 sene daha şampiyonluk göremeyeceksek bile.

    YanıtlaSil
  25. Rijkaard ve birkaç futbolcu dışında herkes gönderilmeli... Bu mümkün mü? Hayır. Rijkaard gider, floryaya bahar gelir(!)
    Özellikle servete güvenecek hoca gelsin !!

    YanıtlaSil
  26. bu durumda gelebilecek en iyi alternatif sanırım fatih terim. bizim trilyonluk eşekler fatih hoca varken de böyle laubali davransınlar da göreyim erkeği. bizim sorunumuz disiplin sorunu. ve türk futbolcusu beyefendilikten anlamaz, yeri gelir gazla çalışır yeri gelir sopa ile çalışır. rijkaard'ın beyefendiliği ile olacak işler değil bunlar maalesef :(

    bu mevcut kadroya ince revizyonlarla devam edilecekse en iyi alternatif otoritesi ile fatih terim'dir. yok biz bu eşeklerden kurtulup gençlere yöneleceğiz, gelecek hocaya da istediği adamı kadrodışı bırakma yetkisi vereceğiz derseniz de en iyi alternatif abdullah avcı'dır.

    ersun yanal kesinlikle gelmemeli çünkü ne galatasaraylı ne e galatasaray kültürüne yakın birisi.

    tugay için erken. şimdi gelir de altından kalkamazsa ilerde en önemli alternatifimizden yoksun kalırız.

    haa sadece hocanın gelmesi ile bitmiyor tabi. ben gitmesi gerekenler yerine kalması gerekenleri sayacağım:

    sabri
    insua
    neill
    hakan balta
    cana
    musa
    elano
    kewell
    arda
    misimovic
    baros
    batdal
    çağlar
    emre çolak

    gerisini kur gençlerden. bu sene gitti bari geleceği kurtaralım.

    semih kaya
    serdar eylik
    murat akça
    anıl dilaver
    berkin aslan
    sinan osmanoğlu ve daha niceleri.

    ben amatör kümede futbol takımı yöneticiliği yapıyorum. 17 yaşında bir genç var. hocaya dedim neden oynatmıyorsun? daha dedi çok genç ezilir dedi. dedim oynat, messi 17 yaşında barcelonada oynadı. ezilirse ezilsin.. bu çocukları kiralamakla bir şey olmuyor. şans verip oynatacağız. gerekirse bu yılı yakacağız.

    YanıtlaSil
  27. FR ile devam edelim ama en az 5 kadro dışı futbolcu olsun.
    Yerlerine transfer yapmasak da olur...

    YanıtlaSil
  28. rijkaard'ı ben de çok seviyorum ama artık gitmesi gerekiyor. cidden takım havasını ve ruhunu kaybetmiş an itibariyle. hiç kimse bana diyemez rijkaardla bundan sonra çıkışa geçicez falan diye. haftaya fenerbahçe maçı var ve bütün taraftar umutsuz, kimse inanmıyor kadıköyden galip geleceğimize. işte tam da bunu anlatmak istiyorum ben de sizlere işte bu yüzden gitmeli rijkaard. şu an diyelim ki fatih terim gelse takım bir an da farklı bir havaya bürünür ve fb karşısına daha inançlı ve daha ruhlu bir takım olur sahada. eğer rijkaardla devam edersek üzülerek söylüyorum ki çok büyük hezimet yaşıycaz yine. ayrıca kadromuz yetersiz falan denmiş, rijkaard bu kadroya napsın falan denmiş! arkadaşlar saçmlamayın burası galatasaray, galatasaray her zaman şampiyonluk için oynar adımız yeter ligde şampiyon olmaya.

    sorun şu ki; background olarak rijkaard gs'de çok büyük şeyler başarmış olabilir ama taktik olarak tek ve sığ bir görüşe sahip. değil 2 sene 10 sene de versek bu takıma 4-3-3 ile başarı sağlayamayız. rijkaardın burda yapması gereken tek şey; kadromuza uygun bir taktikle takımı sahaya çıkarması. ama o bunu yapmıyor devamlı kafasındaki sisteme göre takımı oynatmaya çalışıyor ve bu yüzden bile bile hep lades oluyoruz, saha da başarı sağlayamıyoruz. bu saatten sonra rijkaard'da kendini değiştiremeyeceğine göre biz rijkaard'ı değiştirmeliyiz.

    tamam ben de çok seviyorum rijkaard'ı ve başarılı olmasını istiyorum ama bir galatasaraylı olarak soruyorum sizlere? böyle sonuçlar almaya ve hüsran yaşamaya daha ne kadar dayanabilirsiniz? görünen köy klavuz istemez herşey ortada bu takım hoca değiştirmeden asla düzelmez.

    çok kötü bir kısır döngü içindeyiz bu hafta galip gelsek 3 maç seri yakalasak sonra ki 3 maç yine hüsran yaşıyoruz ve buna bir çare bulunmalı artık.

    YanıtlaSil
  29. hoca+yönetim+sarp-ayhan-servet-hakan-aydın diye bir seçenek yokmu anketinizde ?

    YanıtlaSil
  30. Benim dusuncem Sorun yanlizca yonetimde yada yanlizca Rijkaard da degil Simdi Rijkaard dan baslayalim benim dusuncem Rijkaard futbol bilgisi cok yukse olan ancak tembel olan ve otoriteyi saglayamayan yani deyim yerindeyse takimi terbiye edemeyen 1 hoca ve oyuncularla arasinda problem olan bir hoca bu barcelonada da olmustu Ronaldinho Etoo Xavi gibi futbolcularla problem yasamisti cok iyi hatirliyorum Ronaldinho R.Madrid macinda oynamasin diye onceki macta 1 oyuncuyu ayagindan eliyle cekip kirmizi kart gormustu Rijkaardin bu takimda bariz sekilde goze carpan Elano ve Servet ile gecinememesi var takimi duzenleyemiyor bir bakiyorum takimdaki sakatlarda darbeye bagli olan sakat hic yok bu tek seyin gostergesidir bu takim iyi bir kondisyoner ile calismiyor bu takim antreman yapmiyor !Bir dusundumde orta saha oyuncularmizi Arsenalin formasini sirtina gecirmesine ragmen passport nedeniyle transfer olamayan Cana Man City de iyi bir sezon gecirdikden sonra Brezilya milli takiminda adeta dokturen Orta Saha Elano ve Bundesligada son 2 sezonun en iyi oyun kurucusu Misimovic 2 sezondur harika asist ve golleri var bunlarin hepsimi Adi cikti yahu ? hicmi teknik direktorun sucu yok ? 2007-2008 de sampiyon oldugumuz takimda orta sahasini Topal Baris Ayhan olusturmuyormuydu ? Baris kotu 1 oyuncu degil sahada yapabileceklerni yaptirtmiyor sevgili FR !! bir bakiyorum kenarda surekli eliyle geriye gelin isareti yapiyor insua tac aticak one dogru perente aliyor ama Rijkaard hop diyor ve eliyle Hakani Serveti yada Sarpi gosteriyor haa Sarp demisken aramizda Sarpin Galatasaraya yakisan 1 futbolcu oldugunu dusunene varmidir ? ama 11 yazilirken basta o yaziliyor ..Takimdaki futbolcular cok kaliteli fakat mesela 1-2 kisiylede tartistik ben demistim ki su Pinodan hic 1 sey olmaz dediler ki Keitadan iyi olur sizce hala oylemi sorarim ? Oyuncular Rijkaardi Rijkaard da Galatasarayi sevmiyor istemiyor iste ..Peki bunun suclusu Oyuncular yada Rijkaard mi sadece .. mesela ben 21-22 yasimda Galatasaraya transfer olsam ve bir nebze Galatasarayliyim o formanin icinde yetenegimle oynayamasamda yuregimle oynarim METIN OKTAY gib Bulent gibi Hakan gibi ..Simdi yonetim Rijkaardin kellesini aliyor neden mi ? eger takimda kalirsa subata kadar kendileri istifa etmek zorunda kalacaklar diye bunun baska bir acilimi yoktur Yonetim Sportif acidan son derece basarisizdir yapilan gec transferler yanlis futbolculara yonelme goz boyamak icin 2-3 tane futbolcu getirmek gibi ..simdi bu seneden artik umidimizi Mourinho yu getirsen bi fayda etmez takimda kadro disi kalmasi gereken isimler ise bana gore basta Mustafa Sarp daha sonra 2. kaptan olarak aman kadikoye cikmayim mentalitisendeki Ayhan sonra benim kanaatim Rijkaard giderse takimin en iyisi olacak olan Servet kazanilabilir Elano dogru sistem dogru mevkii de kazanilabilir Cana ayni Misimovic mi ? bence dun en etkili macini cikartti .. Sarpin yapmasi gereken isi o yapiyorsa daha dogrusu Galatasaray samiyende 18 icinde 1 tek futbolcu bile sokamiyorsa degil Misimovic Kakayi getirsen yine ancak kanatlara top dagitir yada calim atip sut ceker ..

    YanıtlaSil
  31. Rijkaard'la devam edilmesini isteyen arkadaşlar bana nedenlerini söyleyebilirler mi rica etsem?Mevzu istikrar ise o ayrı o zaman getirmeseydik Rijkaard'ı Skibbe ile devam ederdik.Eğer mevzu istikrar değil ise Rijkaard'tan nasıl bir beklentiniz var daha?Anlamak mümkün değil

    YanıtlaSil
  32. terim derim daha da bir şey demem .

    YanıtlaSil
  33. FR Keitaya taktı kafayı orada bıttdı benım ıcın . . Keita dan gelen tum para CANA ve PINO ya gıttı. Takım En az %30 güç kaybetti .
    YORUMSUZ ...

    YanıtlaSil
  34. Benim düşünceme göre kim gelirse gelsin orta ve uzun vadede bir başarı olmayacaktır çünkü takımda köklü değişiklikler yapmak gerek.

    Senin Hocan herkesin ortasında Servetden fırça yiyorsa kadrodan çıkartıldıktan 1 hafta sonrada servet gb bir adama mahkümsa ve Servet de önceki haftanın hıncını çıkartırcasına önüne gelen her adama buyur geç derse ve burada teknik direktörün tüm suclu hoca değil mi?

    Serveti kesen o HOCA 2 sezondur basbas bağirıyor ki bana bir defans daha alın servetle olmuyor diye.

    Sen mehmet topalı gönderip yerine aldığın adamı oynatamıyorsan

    Keita'yı Dos Santos'u yollayıp yerine aldığın adamlar Pino ve serdar kadroya girsede takıma birşey katamıyorsa.

    Arda sakatlanınca yerine oynatacak adamın yada genç bir elemanın bile yoksa

    Barosa yedek olarak aldığın adamın kapasitesi yetmiyorsa ve Barosu 90 dakika oynatmak zorunda kalıp Joker Keweli onla değişiklik yapmak zorunda kalıyorsan
    Kewel sakatlanınca Baros doğal olraka zorlanmadan sakatlanıyorsa

    Ortasaya aldığın genç elemanın Musa Çağıran sakatlıkta kurtulup form tutamıyorsa

    Hoca ne yapsın

    Tamam Hoca olsun teknik kadro olsun suçları var ama. Rijkaard tüm suçlu o mu?

    İstenilen transferleri yapmayan yapsa bile dördüncü beşinci alternatifleri hazırlık sonunda alan yönetimin hiç mi suçu yok?

    Elano yu satacaz satacaz diyip adamın piskolojisini iyice bozan yönetimin hiç mi suçu yok?

    Avrupadan elenince son çare belki bizi misimoviç kurtarır diyip Ledesman ve rosicky paramız çıkışmıyor diye almayıp misimovice bir sürü paralar verip getiren yönetimin hiç mi suçu yok?

    Stochu (belki iyi oldu ama )FB ye kaptıran yönetimin hiç mi suçu yok?

    Defans isterim diye bas bağıran rijkaard'ı susuturmak için son dakika solbek alıp rijkaard'ı Servete mahkum eden yönetimin hiç mi suçu yok ?

    Tamam rijkaard belki takımı oynatamıyor yada takım istediği gb oynayamıyor Peki bu kadar transfer hatasından sonra elindekileri ancak bu kadar oynatabiliyor diye hocayı günah keçisi ilan etmenin bir anlamı varmı
    Sen bu rijkaard'ı getirirken oyun sisitemini biliyordun rijkaard'a istediğin tarzda transferler yapacağız demedin mi? EEEeee ne oldu. Ben burda açıkca diyorum Eğer yönetim rijkaard'ı yollayacaksa kendi hatalarını örtbas etmek için bunu hepimiz biliyoruz . Yönetim hem bize hem rijkaard’a yalan söyledi. Şimdide diyorlarki Sportif başarı yok ama müthiş bir finansal başarı var biz yaptık biz ettik Yerim senin finansal başarını
    Sayın Rahmetli Özhan Canaydının başlatığı yada başlatmayı düşündüğü projeler ve fikirleri sen aldın yaptın Stad işi tamamen Özhan Canaydının başarısı kimse burda kendine pay çıkarmasın bence. Şirket muhabbetinin ilk adımları Rahmetli başkan tarafında başlatıldı ama o kadar eleştirilirken bir kerede çıkıp biz GALATASARAY ın geleceğini garanti altına almak için uğraşıyoruz demedi
    Peki ya şimdiki yönetim onun başlatıklarının üsütne çöreklendiler.Evet ortada bir sportif başarısızlık var ama bu sadece teknik kadronun suçumu Tüm yönetim istifa etsin bu iş bir takım işidir hocasından topcusuna sağlık teknik kadrosundan yönetimine kadar Hocanın ne kadar hatası varsa yönetimden en az o kadar hatası var Bu nedenle hiç konuşmayalım rijkaardın durumunu onu konuşacaksan yeni yönetim ve yeni hoca hakkında konuşalım.
    Başka hoca gelse ne değişecek aynı düzen gidecek sezonun geri kalanında topçular bir gazla rijkaard suçlarcasına canla başla top oynayacaklar Oynayamıyanlar satılacak yeni transferler 1 eylülden 1 gün önce yapılacak ilk 8-10 haftada tekrar dağılacağız değişen bir şey olmayacak zaten
    Yönetimde istifa etmeyeceğine göre veya yeni gelen hocanın isteklerini yerine getirmeyeceğine yada onların değişiyle ekonomik şartlardan dolayı yerine getiremiyeceklerine göre sadece kurban seçmekle uğraşalım o da rijkaard olsun yollayalım gitsin.

    YENİ BİR HOCA YENİ BİR ÜMİT NASIL OLSA ORTA VE UZUN VADEDE PATLAK BİSİKLET LASTİĞİ OLUR ÇIKARIZ YAMAYI SÖK YAPIŞTIR İLERLERİZ.

    YanıtlaSil
  35. FB derbisinden sonra Rijkaard yollanıp 3. Fatih Terim dönemi başlamalı.Bu haldeki bir takım şuan için ancak toparlayabilir.Tabi bu benim görüşüm.

    YanıtlaSil
  36. Lucescu gelsin .

    Ama dün gece yediğimiz son golde güven isteyen servet sadece topu izledi ve hiçbir müdahale de bulunmadı.

    Bununla birlikte şahsen Rijkaard'ın sistemini beğenmiyorum.beğenmiyorum derken ona verilen kadro ne kadar işine yarar orası da ayrı.. Ama elindeki oyuncuya göre taktik kurmak daha mantıklı geliyor bana 4-3-3 de bu kadroyla ısrar etmek bu sonuçlara geçen sezondan gebeydi...

    YanıtlaSil
  37. rijkaard la bu iş olmuyor ne kadar iyi bir hocada olsa olmayınca olmuyor degişiklik sart bu takıma disiplinni bir hoca sart rahat yaramıyo bizim takıma

    YanıtlaSil
  38. Mircea Lucescu'dan başkası bu takımı toparlayamaz bana öyle geliyor

    YanıtlaSil
  39. yaptıgı değşiklere ilkokul cocukları bile güler zaten gitmeyi kafasına koymus gitsin motivasyon gerek bu takıma cok istemiyorum ama İMPARATOR gelmeli...

    YanıtlaSil
  40. uyanin 5 haftadir azizbahce federasyonu, medyasi ve capulculari GS'yi kadikoy oncesi yikma operasyonu baslattilar ve basari ile tamamladilar. rijkaard ve aslantepe'den korkuyorlar. hemde odleri kopuyor, altina kaciracaklar. bu yuzden aslantepe oncesi gs'yi imha plani hatta lig basladiginda basladi. UYANIN. hadi rijkaard kotu, neskeens'in kariyerine bakin biraz fatih terim EGOlomanyagindan once. yarin oturur. ben ders almam veririm der. sizde seyredersiniz. gs'nin bu borca dusmesinde ki en buyuk sebep fatih terim'in ikinci donemi. uyanin, uyanin. Aziz onderliginde yonetiliyor turkiyede spor. ve artik gs'yide yonetiyorlar maalesef. rijkaard kovulursa, gidip fenerbahce uyeligi alacagim.

    YanıtlaSil
  41. farzedelim ki mourinho geldi, serveti istemedi yönetim de satmadı, servet teknik direktörü göndermek için bile bile gol yedirince yine mi teknik direktör değiştiricez, yok bizim oyuncular yabancı teknik direktörle oynayamıyor mu diyeceğiz.
    Mourinho ve Servet isimlerini örnek olarak verdim isimler değişebilir, keşke zihniyette değişse.
    bu olanların hepsi lucescuya, geretse, bosque ye de oldu hatta belki hiddinke de olacak ama bazı kişilerin anlamadığı suçun büyük kısmının bu kişilerde değil de milyon dolarlar alıp bu kişilere ve disipline ayak uydurmayıp cephe alan futbolcular olduğu.

    YanıtlaSil
  42. servet "LEYLEK" ini hatirliyormusunuz? fenerbahce'yi 5-0 mi ne yendigimiz kupa macinda? Tam bir leylek adam.

    YanıtlaSil
  43. Fatih Terim galatsarayi bilir ve tanir en iyisi onu getirelim

    YanıtlaSil
  44. Takımda beğenmediği TD'ün altını oyan futbolcuya dayalı düzen ve o düzene müdahale etmeyen abuk sabuk transferler yapan A.Sezgin kaldığı sürece Rijkaard gitse, gelenin suyu da 1-2 bilemedin 5 maça ısınır. Daha birkaç sene önce Gerets'e, Skibbe'ye takım içinde yapılanları unutmayalım. Rijkaard ile yürümediği de açık. Ancak hoca değişse bile bu sezon takımdan bir cacık olmayacak belli ki. Rijkaard ve ekinin tazminatının 5 milyon euro olduğundan söz ediliyor. Dünya çapında tanınan bir hocayı kovmuş olmak da işin cabası. O zaman ne yapılmalı? Öncelikle artık bu sezon gözden çıkarılmalıdır, Rijkaard'ı kovmak için para vermek yerine sezon sonuna kadar devam edilip güzel güzel vedalaşılmalı ve derhal takımı sabote edilen hangi futbolcularsa rijkaard'ın onayıyla hepsi kadro dışı bırakılmalı ve ocakta gidecek kulüp bulmaları istenmelidir. isimleri yazmak bana düşmez bunları hoca ve yönetim iyi bilir. Yeni TD ile bir yandan anlaşılıp gerekli transferler için hakekete geçilmelidir. fb maçının sonucu nasılsa berbat olacak, o sonucun eylem planını etkilemesine izin verilmemeli. Ama bizim yönetim ne yapacak? Adnan Sezgin'le devam. Kombinelerden gelen paraları Rijkaard'a sayıp yerine Tugay'ı getir! yarım sezonda onu da yok et! sezon sonu bonservisi elinde kim varsa kalitesi yeterli mi, ihtiyaç var mı bakmadan onu al! not: önümüzdeki yaz transfer için kombine geliri de olmayacak kredi falan bulamazsak paralı transfer yapma şansımız da yok. sonuç maalesef yine hüsran!!!

    YanıtlaSil
  45. futbolcularala abi-kardes gibi,baba-ogul gibi icabinda arkadas gibi olacak tek bir hoca taniyorum oda IMPARATOR FATIH TERIM.ama CEVAT GÜLER´DE hic fena olmaz yani

    YanıtlaSil
  46. rikard kalsın diyenlerde beyin denen şeyin olmadığını düşünüorum

    YanıtlaSil
  47. hoca değiştirme taraftarı değilim hiç değişsin de demedim ama artık bazı futbolcu müsveddeleri sabote ediyorlar hocayı ve değişiklik zorunlu hale geldi artık kimi isterim kimseyi çünkü şimdiki gibi bir teknik kadroyu biraz zor buluruz.

    YanıtlaSil
  48. hikmet karaman felan diyorlar...allah sonumuzu hayır etsin...hikmet karamanada kaldıysak vay halimizee

    YanıtlaSil
  49. yönetim gitsin yeter ..

    YanıtlaSil
  50. - Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğu için Ersun Yanal ve Hikmet Karaman isimleri geçiyor.

    - Frank Rijkaard ile Çarşamba günü bir toplantı daha yapılacak. Bu arada yönetim tarafından oyunculara da ciddi cezalar kesilecek.

    - Bu toplantıya kadar herhangi bir isim açıklanmadığı takdirde derbide sonuca bağlı olarak teknik heyetle ilgili bir takım kararlar alınacak.

    YanıtlaSil
  51. ahmet
    gb arkadaslardaki beyin sayesinde buralara geldik zaten.Son 4 senede kacıncı hoca bu? cvp 7 ...
    sizin gbler m.sarp kosunca alkıslayan servet omuzuyla adam itince cosan sabri 3 lu cektirince kendinden gecenlersiniz ne diyim Antalya macına git takımdaki serefsizlerin satılmısların bile bile oynamayanların hepsini alkısla destekle hoca değişti hersey duzeldi diye de orgazm ol.Su yonetimle kimlikleri(pardon kimliksiz karaktersiz)belli olan oyunculara tepkisiz kalmayalım devam edelim.Vizyonumuz belli zaten tribunde nedugu belli olmayan tezahuratlar sacmasapan desteklemeler yonetimden destek gorup ona gore bagırmalar etmeler bırakın maca bilete para vermeyi biletlerden para kazananların oldugu bir tribun herseye layık.Senin beynin sadece febeyi yenme zihniyetine calısır bizimkisi ise sanlı serefli bir tarihe sistemli karakterli bir kulup ve onun uyesi destekcisi olmaya dayanır.Hoca kovuldugunda gidip servetin imzasını alın!!!. Takımdaki kaliteli oyuncu sayısını bana yazın ondan sonra ne beklediginizi bu kadronun ne yapabilecegini tartısalım zaten ligde 5.lik ile 10.luk arasında yer alacak kadroyu istedigine emanet et yonetim.Hikmet karaman gb mesela vizyon işte bu ..!!!Hoca basarılı mıdır değildir ama basarısız olmasının sucu acaba kendisi midir yoksa diğer faktorler midir?diğer faktorleri de 2 yıldır kabak gb goruyoruz..Evet rijkaard gitsin ocakta gene aynı zihniyetimizle kahır etmeye devam edelim..

    YanıtlaSil
  52. bu takımın basında lucescu yu istioruz o adamda potansiyel niye kimse tarafından gorulmuo anlamıorum ... yada hagi hakan sukur ve tugay takımın basına gelsin ruhu takıma asılasınlar ;)

    YanıtlaSil
  53. Hikmet Karaman'ın düşünülmüş bile olması Galatasaray'ın artık bir spor klübü olmaktan öte bir rant takımı olduğunun kesin kanıtı.
    Bu arada ultraslan bu takımın başına gelmiş en kötü şeydir 105 yılda. Sayelerinde bu günleri de gördük.

    YanıtlaSil
  54. Frank Rijkaard kesinlikle kalmalı. Servet başta olmak üzere birkaç oyuncu kadro dışı bırakılıp devre arasında bunlardan ve müzmin sakatlardan kurtulmak lazım. Frank Rijkaard'ın eline doğru düzgün bir kadro verin ve görün bakalım neler oluyor. Türkiye A mili takımında ilk on birde kaç GS li var???? ilk onbirde olan oyuncu da beğenmediğimiz saygısız Servet Çetin. Hal böyle iken Frank Rijkaard'ın gönderilmesi çok anlamsız. Yönetim çok büyük bir hata yapıyor.

    YanıtlaSil
  55. Ciğeri beş para etmeyen adamlar osmanlı imparatorlugunun son döneminde hoşuna gitmeyen padişahı indirip yenisini koyan yeniçeri ocağana dönüştürdü takımı. Bu beni oynatmıyo gitsin bu takımdan diyip çete olarak adamın kuyusunu kazıyo bu şerefsizler. Adam 25 milyon taraftarı zerre umursamıyo. Kendi oynasın ona yeter. Rijkaard iydir kötüdür Galatasaraya uyar uymaz bunu bilemeyiz. Ama adam bir markadır ya. Servet çetin ve mustafa sarpa nasıl kurban ederin bu adamı. O adamlar kim ya. Bu ikiside elbet ayrılcak Galatasaraydan. Görücez ya ikinci ligde bile kimse oynatmıcak bu herifleri. Şimdi rijkaardi gönderip yenisini getirsen gene aynısı olcak. Bişi değişcekmi sanıyosunuz. 5 maç iyi oynucaklar yerleri garanti olsun diye. Sonra o adamıda harcıcaklar. Hadi be Adnan Polat göster farkımızı. Gör gerçekleri. Bütün bu pislikleri kadro dışı bırak süresiz. Gençlerle oynıcaz de. Kendilerine kulüp bulun diyip teşekkür et. Bir kere anı kurtarmak yerine gelecege yatırım yap. 9. sıradayız. Daha ne kadar kötüye götürür gençler bu takımı. Daha ne kadar batabiliriz. Alex fergusonun ilk 3 sezonua bi bakın manchesterda. Hala rijkaard diyorum. 2 tane çapulcu istedi diye teknik direktörü gidemez Galatasarayın!!!

    YanıtlaSil
  56. abdullah avcı+tugay gelmeli...olmuyorsa lucescu.

    YanıtlaSil
  57. allah aşkına ersun yanalla hikmet karamanı rijkaard+neeskense tercih ediyoruz ya yuh!!

    YanıtlaSil
  58. @FCN

    Rijkaard artık takımın kafasında bitirildi geri dönüşü yok, ama bence yönetimi sportif anlamda eleştiren genel bir yazı yazmalısınız. Mesela yönetim istifa etsin mi diye bir anket yapabilirsiniz. 5.-3.-muhtemelen de bu sene ilk 5 zor. Skibbe ve Rijkaard kötü hocalar değiller, bu başarısızlıklarda ortak tek nokta aynı yönetim.
    Sizden ısrarla rica ediyorum yönetim üstüne bir anket.

    kolay gelsin,

    YanıtlaSil
  59. Hikmet Karaman kimdir ya? bank asya takımımıyız biz! oldu olacak Yılmaz Vural'ı da getirsinler hay allahım. valla Hikmet Karaman ya da Ersun Yanal gelirse başta bu adamlar olduğu sürece tutmam bu takımı. onları getirceklerini Rijkaard kalsın ya da Abdullah Avcı falan gelsin daha iyi yani. ne yapmaya çalışıyor bu yönetim hiç anlamıyorum!!!

    YanıtlaSil
  60. Teknik direktörlük için GEORGE HAGİ Sportif direktörlük için ise HAKAN ŞÜKÜR ile anlaşılmıştır. HAYIRLI,UĞURLU OLSUN ya da tekrar tekrar cümletten GEÇMİŞ OLSUN..

    YanıtlaSil
  61. Rijkaardla devam çünkü bu kadronun sorumlusu yönetimdir.Giden ve gelen oyunculara bakarsak geçen seneki kadroyla devam edilseydi bu sene başarılı olabilirdik diyorum yani daha üst sıralarda olabiliridik...

    YanıtlaSil
  62. Admin Hakan Şükür olayı için ne diyorsunuz?Ayrıca teknik direktör konusunda Hikmet Karaman'ı elersek Ersun Yanal mı olacak?Eğer bu Ersun Yanal teknik direktörümüz olursa durum vahim

    YanıtlaSil
  63. bu takımdan son gitcek adam Rijkaard'tır. ona kadar bileti kesilmesi gereken çok adam var ama kimse oralı bile olmuyo. şuanda bu takımım kurtaracak adam yok kimse Rijkaardı suçlu görmesin. fikrim kurtuluş adnan polatın gitmesidir.

    YanıtlaSil
  64. yerli oyuncularin cogu ztn paralarini alamiyorlarki, bide ceza mi kesilecek? ersun yanal kesinlikle yanlis tercih olur, bu durumdaki galatasarayi toparlayamaz. hikmet karaman icin bisey diyemem cünkü pek takip etdigim bir isim degil. fatih terimin gelmeyecegi ztn belliydi cünkü galatasarayda para yok. ztn para olmadigi icin ersun yanal, hikmet karaman birde baska bi sitede okuduguma göre hakan sükür ile ilgineliyor. hepiniz sacmalik diyeceksiniz ama bence en dogrusu hakan sükür olur.

    YanıtlaSil
  65. Bence yönetim cesur davranıp,Fucbolcuya dayalı düzeni bitirmeli,hakan şükürün son yılında başlayıp,bugüne kadar devam eden istedikleri olunca oynayan,yabancı düşmanı topluluğu göndermeli,sevet,Ayhan,Sarp,Barış,Balta vb.Hocayla devam edip kalan yabancı ve gençlerle bi kadro oluşturulup yola öyle devam edilmeli...Bu sezon yeni hoca da gelse,kaybedilmiş bi sezon nasılsa....Günü Kurtarmak yerine kalıcı çözümler üretilmeli.

    YanıtlaSil
  66. @ahmet

    Bende Gitsin Diyenler için aynı şeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
  67. Yönetimin Hakan Şükür'e teklif yapması ilginç. Yönetim basında kendilerine karşı en kuvvetli muhalefeti yapan Hakan Şükür - Hakan Ünsal - Hasan Şaş üçlüsünü yanına mı çekmek istiyor? Sanki Aykut geldikten sonra medyayı (özellikle Rıdvan'ı) yanına çekmeyi başaran Aziz Yıldırım'ı mı örnek alıyorlar? Sportif Direktör Hakan - Teknik direktör Hagi gibi bir ekip oluşabilir. Hagi burada yarım kalmış bir işi vardı, onu kapatır, kötü olmayabilir.

    Tabi bu tekllifin bir başka amacı da, reddedilmesi halinde "biz sana sorumluluk verdik, kabul etmedin. Daha ne konuşuyon?" deme hakkını elde etmek. Böylelikle Hakan'la polemik yaşadığı için taraftarca sevilmeyen Yanal'ın önünü açmak olabilir.

    Fazla mı stratejik? Valla bilmiyorum ama yönetim artık bunun son şansları olduğunu biliyor ve çok doğru bir hamle yapmalı.

    YanıtlaSil
  68. fcn blog eger o yazdigin iddaa dogru ise bu yönetimi kendi ellerimle indiririm!

    YanıtlaSil
  69. Rijkaard gönderirlerse daha kötüye gideriz inshallah. Yönetim ISTIFA !!!

    YanıtlaSil
  70. Adnan Sezgin istifa etmeli.Servet ve onun gibilerinin o formayı giymemesi ve sözleşmelerinin feshini istiorm..Çünkü o formayı hemde ali samiyende giyip aynı hatalardan birden cok yapıp sonra para kazanan hemde bizim bilet paralarımızla vs lerimizle olmasını istemiyoruz..Frank ise istifa etmeli.Eger Ersun Yanal gelirse bu takımı tutmayabilirim Adnan Polat gidene dek..Şu şaçmalıklarda Galatasaray olmamalı ne haldeyiz!!

    YanıtlaSil
  71. Lippi ya da O'Neal şu an için boşta diye biliyorum. Lippi'nin bu yaştan sonra maceraya atılacağını pek sanmam ama O'Neal gelse müthiş olur hani.

    YanıtlaSil
  72. ülkemizi iyi bilen bir hoca gerek oda bence eric gerets...

    YanıtlaSil
  73. Ben Rijkaard'ın kalması taraftarıyım. Ama o gidecek yerine biri gelecekse, kesinlikle Terim veya Yanal olmamalı. Lucescu gelse (Shaktar'ı bırakıp gelmez orası ayrı) takım şampiyonluğun en buyuk adayı olur.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0