Eski dostumuz Florya'da..

Claudio Taffarel gün içerisinde Florya'da takımımızı ve eski dostlarını ziyaret etti. Özel işleri nedeniyle buralardaymış Taffarel, hazır gelmişken dostlarıda ziyaret edeyim demiş. Aslında ziyaret yerine birde imza ve anlaşma için daha doğrusu görev alması için Florya'ya geldiğini görseydik daha güzel olurdu. Kalecilerden yıllardır sıkıntı çektiğimiz aşikar, belki kalecilerde değilde kaleci antrenöründe sorun vardır diye düşünmüyorda değiliz hani.. Bir dönem yeteneklerinin kısıtlı olması nedeniyle Galatasaray kalesini koruyamayan ve takımdan ayrılan Nezihi Hoca'nın yerine Claudio Taffarel takımın kaleci antrenörü olsa fena mı olur? Teknik heyetin isimlerini tekrardan okuyunca, hiçte öyle görünmüyor doğrusu..

1 yorum:

  1. bence de taffarelin kaleci antrenörü olması takıma çok olumlu etki yapar.kalecilerimiz de potansiyel var deyip duruyoruz varsa cıkartır yoksa baska kişilere yönlendirir.popescuda takımın menejeri olsa tam süper olur

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0