Hazırsak başlayalım..

Aslantepe'de mutlu sona çok az kalmış durumda. 29 Ekim'de ön açılış yapılması beklenen stadımızın yol bağlantıları yapılmaması üzerine ön açılış ertelenmişti, fakat bunun duyurusu çok geç yapıldı. Ön açılış Ocak ayında olacak, asıl açılışımız ise yaz aylarında olacak. Şu anki yeşilliğiyle, görüntüsüyle gerçekten etkileyici görünüyor. Koltukların montajında sona geliniyor. Alt katlarda bir kaç tribün kaldı sadece.. Çimler serildi, kök saldılar, uzadılar hatta biçildiler. Şekil bile verildi çimlere, kale ağları takıldı. Kısacası Aslantepe artık hazır, konuklarını bekliyor. Kıpkırmızı koltuklarla donatılmış stadımızda şuana kadar yaklaşık 20 bin kombine bilet satılmış. Elbette bu rakamda localar ve vipler hariç. Rakamın daha da artması bekleniyor ki, genel satış başladı. Aslantepe'de koltuklar dışında pek fazla iş kalmadı, bağlantı yollarının tamamlanması bekleniliyor.

Bir rüya sona erdi, şimdi bunun keyfini çıkartma vakti. Hoşgeldin hayatımıza Aslantepe, sefalar getirdin.

3 yorum:

  1. İkinci yarı maçlarını da mı Sami Yen'de oynayacağız yani?

    YanıtlaSil
  2. FCN biz Ocak ayında geçmeyecek miyiz şimdi bu stada ? Esas açılış yaz aylarında derken ? Ligin 2. yarısı da SamiYen'de mi olacağız ?

    YanıtlaSil
  3. Hayır, ligin ikinci yarısında Aslantepe'de yer alacağız. Ön açılıştan kasıt pek fazla şaşalı birşey olmayacak, asıl bomba yaz aylarında olacak açılışta olacak.

    Kompleks 10 Aralık tarihinde kulübümüze teslim edilmiş olacak.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0