Atom Rıza.. Rıza Çalımbay ve Beşiktaş.

Her İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçı sonrasında eğer kazanırken "Abdullah Avcı maçı sattı." iddialarını duyuyorsunuz, sizlerinde bildiği gibi.. Son oynadığımız maçta ilk yarım saatte bulduğumuz üç gol sonrasında Abdullah Avcı için ortaya bir sürü iddia sunuldu. Elbette bunların savunmasını yapmak bize düşmez ama bizim maçlarımızdan sonra Abdullah Avcı hakkında ileri, geri konuşanlar neden Rıza Çalımbay hakkında tek bir kelam etmezler? Elbette sonuçları belli, Abdullah Avcı'nın takımı bazı takımların canını yıllardır fazlasıyla yakıyor. Fakat işin ilginç yanıdır ki, Abdullah Avcı'nın yönetmiş olduğu İBB bizden içeride de hemde son dakika golleriyle puan almayı başarırken Rıza Çalımbay ve hatta Mehmet Özdilek'in yönettiği takımların pek başarılı bir grafikleri bulunmuyor. Hani şu her maç sonrasında Abdullah Avcı için maç sattı diyenler nedendir Rıza Çalımbay hakkında tek bir kelam etmiyorlar?

Allah niyetimizi biliyor, kimseye iftira atmıyoruz. Fakat basında yazılanlar, konuşulanlar veya birilerinin artniyet araması zorumuza gidiyor. Olacaksanız, tarafsız olun. Komplo teorisi üretmek değil ama üretmeye kalksan binbir türlü komplo üretirsin burdan. Rakamlar ortada, durum ortada.. Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı ekstra motivasyonla oynayan takımlar nedendir bilinmez Beşiktaş karşısında süt liman kesiliyorlar. Veya maç boyunca ayakta duran, bir an olsun oturmayan hocalar ne hikmetse Beşiktaş maçında kulübeden çıkmıyorlar. Varsa eğer kasti yapılan bir durum, Allah verir en yakın zamanda cezasını.. Sahi, Rıza Çalımbay'ın görev aldığı takımlar ile Beşiktaş arasında oynanılan karşılaşmalarda ki sonuçlar neydi? Galatasaray'a karşı olan maçları daha doğrusu performanslarınıda yazacağız, çok yakında Mehmet Özdilek ve Abdullah Avcı'da burada konuğumuz olacak. Buyrun bakın..

2001 / 2002 Süper Lig @ Göztepe
Göztepe 0 - 6 Beşiktaş
Beşiktaş 1 - 2 Göztepe
2002 / 2003 Süper Lig @ Denizlispor

Denizlispor 1 - 2 Beşiktaş
Beşiktaş 2 - 0 Denizlispor
2003 / 2004 Süper Lig @ Ankaragücü
Ankaragücü 1 - 1 Beşiktaş
2004 / 2005 Süper Lig @ Çaykur Rizespor
Beşiktaş 2 - 2 Çaykur Rizespor
Ligin ikinci yarısında Beşiktaş'ın başına geçti.
2006 / 2007 Süper Lig @ Çaykur Rizespor
Beşiktaş 1 - 0 Çaykur Rizespor
2008 / 2009 Süper Lig @ Eskişehirspor
Beşiktaş 2 - 0 Eskişehirspor
Eskişehirspor 0 - 2 Beşiktaş
2009 / 2010 Süper Lig @ Eskişehirspor
Beşiktaş 3 - 2 Eskişehirspor
Eskişehirspor 0 - 1 Beşiktaş
2010 / 2011 Süper Lig @ Sivasspor
Beşiktaş 2 - 1 Sivasspor

2 yorum:

  1. Bence gerek yok buna, adamların yeptığını "Galatasaray ve Fenerbahçe'ye karşı ekstra motivasyonla oynayan takımlar nedendir bilinmez Beşiktaş karşısında süt liman kesiliyorlar. " diyerek siz de bir nevi yapmış oluyorsunuz.

    YanıtlaSil
  2. Çok iyi bir yaklaşım göstermişsiniz... Fakat TSL'de Haksızlık yapmayan mı? var..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0