Potada da derbi var.

Bu hafta malum futbolda Trabzonspor deplasmanındayız fakat potada da durum hiç farklı değil. Oktay Mahmuti ve öğrencileri bu hafta ligin yeni ekiplerinden Medical Park Trabzonspor ile karşılaşacak. Sezona Erdemirspor galibiyetiyle başlayan, Karşıyaka deplasmanında mağlup olan ve evinde Tofaşspor'u farklı geçen Galatasaray Café Crown'da bu hafta tek hedef galibiyet serisini devam ettirmek. Sezon öncesi iddialı bir kadro kuran Karadeniz temsilcisininde tek amacı seyirci avantajıyla birlikte mücadeleden galip gelmek. Ligde ilk galibiyetini taraftarı önünde Tofaşspor karşısında 84-81'lik skorla alan Karadeniz temsilcisi geçtiğimiz hafta Oyak Renault'a deplasmanda 79-65 mağlup olmuştu.

7 Kasım Cumartesi günü 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynanacak olan karşılaşma öncesinde takımımızda herhangi bir sakat, cezalı oyuncu bulunmuyor. Spormax mücadeleyi naklen ve her zaman olduğu gibi şifresiz yayınlayacak.

INFO | Medical Park Trabzonspor

Antrenörlüğünü aynı zamanda genç milli takım antrenörü Alaeddin Yakan'ın yaptığı Medical Park Trabzonspor'un takım kadrosunda daha evvel TBL tecrübesi olan bir çok oyuncu bulunuyor. Serhat Büker, Ersin Görkem, Ali Karadeniz, Mutlu Demir gibi isimleri kadrosunda bulunduran bordo-mavili ekipte ayrıca Alexander Rasic, Derrick Obasohan, Harold Jamison, Alvin Eugene gibi yabancı oyuncularda bulunuyor. Takım kadrosunda altyapıdan 4 oyuncu bulunduran Karadeniz ekibinde en skorer oyuncu bu sezon başında Ali Karadeniz adını alan Michael Wright. Bornova maçında forma giyemeyen tecrübeli oyuncu 20.5 sayı - 11.5 ribaund - 1 blok ortalamalarıyla oynuyor.

Medical Park Trabzonspor maçlarını bu sene yenilenen kişi 1.200 kapasiteli 19 Mayıs Spor Salonu'nda oynuyor. Trabzonspor geçtiğimiz sezon TB2L'de şampiyon olarak TBL'ye yükselmeye hak kazanmıştı. Karadeniz temsilcisinin genel direktörlüğü Doğan Hakyemez yapıyor. Alaeddin Yakan'ın yardımcılıklarını ise Taner Günay ve Doruk Güneş yapıyor.

Medical Park Trabzonspor takımının kadrosu şu isimlerden oluşuyor;

Ersin Görkem
Harold Jamison
Ali Karadeniz (Michael Wright)
Serhat Büker
İlker Türel
Hakan Yapar
Hadi Özdemir
Derrick Obasohan
Caner Öner
Mutlu Demir
İsmet Alkan
Alexander Rasic
Kamer Mani
İsmail Can Yücel
Hakan Cüneyt Albayrak

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0