Serdar Özkan PFDK'a sevk edildi.

Son günlerde dile getirilen ve bir çok oyuncuyu/antrenörü etkileyen talimatlara aykırı şekilde menajerlik faaliyetlerinin su üzerine çıkarılması operasyonundan ötürü bu sezon bedelsiz olarak takımımıza transferi gerçekleşen Serdar Özkan tedbirli olarak TFF tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Genç oyuncu bu nedenla bu hafta deplasmanda oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Geçtiğimiz günlerde Kasımpaşa yönetici Süha Sidal tarafından yapılan açıklama sonrasında patlak veren olayda başta Bülent Uygun olmak üzere bir çok isim aynı durumdan ötürü PFDK'ya sevk edildi. Son günlerde bu nedenle PFDK'ya sevk edilen isimler arasında şu isimler yer alıyor; Bülent Uygun, Mehmet Sedef, Ümit Karan, Volkan Arslan, Mehmet Tahtaişleyen, Serdar Özkan, Koray Avcı, Murat Şahin, Tekin Aslıhan, Ekrem Örenç, Ömer Cincil, Rıza Ağacık.

1 yorum:

  1. iyi işte ilk 18 dışına atılması için bir sebeb dogmuş. gitsin bir an evvel. g.zan ile birlikte yata yata para kazanıyorlar. paftan adam koysan en azından birşeyler yapabilmek için çırpınır.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0