2 mevkiye 4 aday var.

Ara transfer döneminde yapacağı transferler merakla beklenen takımımız transferin son haftasına girilirken girişimlerini hızlandırmaya başladı. Ara transfer döneminde kadrosuna Culio, Kazım, Yekta, Stancu ve Zapata'yı katan takımımız ortasaha ve forvete takviye yapmak için görüşmelere devam ediyor. Transfer döneminde haliyle bir çok spekülasyon ortaya atılıyor, bir çok iddia ortaya atılıyor. Bizlerde bizlere ulaşan doğru bilgileri sizlere bu başlık altında aktaralım dedik. Transfer döneminde zaten ciddi girişimler, imzaya yaklaşmalar olursa blogumuzun Facebook ve Twitter hesaplarından dile getiriyoruz. Blogda da bu konuda sizlere oyuncu analizleri yapıyoruz. Aşağıdaki dört oyuncudan hiç birisi gelmeyebilir de, dördünden ikisi gelebilir de.. Fakat 1 Şubat'ta sonlanan transfer döneminin bu son günlerinde dört koldan saldırdığımız bir gerçek.

Her konu kirleniyordu, bu yüzden böyle bir başlık açılması gerekiyordu. Lütfen transfer konularını sadece buradan konuşalım, diğer başlıklarda ilgili konular hakkında konuşalım.

NIKO KRANJCAR
13 Ağustos 1984 doğumlu Hırvat ortasaha oyuncusu. Genel itibariyle merkezi ortasaha olarak oynamasına rağmen ofansif anlamda her bölgede forma giyebiliyor. Tottenham Hotspurs takımında forma giyen Hırvat oyuncu forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istiyor. 186 boyunda ve her iki ayağınıda kullanabiliyor. Güçlü, mücadeleci ve savaşçı bir oyun yapısına sahip. Bu sezon lig, kupa, Avrupa, milli takım dahil toplamda 17 maçta forma giydi. 17 maçın 8'inde sonradan oyuna giren Kranjcar, 5 gol atarken 2 golünde hazırlayıcısı oldu. Geçtiğimiz sezon Tottenham Hotspurs'un başarısında büyük rol oynayan Hırvat ortasaha oyuncusu bu sezon istediği süreleri pek alamadı. 2009-2010 sezonunda Portsmouth takımından 3 milyon euroya Tottenham Hotspurs'a transfer oldu. Hırvatistan milli takımınında önemli isimlerinden birisi olan Kranjcar kariyerinde ciddi sakatlık geçirmedi. Hırvat ortasaha oyuncusunun kontratı 2013 yılında sona eriyor.

CLINT DEMPSEY
9 Mart 1983 doğumlu Amerikalı ortasaha oyuncusu. Genel itibariyle merkezi ortasaha olarak forma giymesine karşın ofansif bölgelerin tümünde forma giyebilme özelliğine sahip. Her iki ayağınıda kullanabiliyor. Son derece hırslı, savaşçı bir karaktere sahip. Bunun yanı sıra oyunu iki yönlü oynayabiliyor. 2007 yılında Fulham takımına 3 milyon euro gibi bir bedelle transfer oldu. 186 boyundaki Dempsey, milli takım forması altında Bradley ile birlikte ortasahada dikkat çeken isimlerden birisi olarak görünüyor. Bu sezon Fulham'da ciddi süreler buldu. Geçtiğimiz yıl takımının UEFA Finali oynamasında büyük pay sahibi olmuştu. Tam bir takım oyuncusu ve görev adamı kimliğinde bir oyuncu Dempsey. İstikrarlı ve güçlü bir oyuncu olması elbette oldukça önemli bir özellik. Bu sezon lig, kupa, milli takım derken toplamda 3'ü sonradan dahil olmak üzere 27 maçta forma giydi. 27 maçta 9 gol kaydeden Amerikalı ortasaha oyuncusu 4 golünde hazırlayıcısı oldu. Fulham forması giyen ortasaha oyuncusunun kontratı 2013 yılında sona eriyor.

SEZER ÖZTÜRK
3 Kasım 1985 doğumlu Türk ortasaha oyuncusu. Ortasahada forma giyen Sezer, genel itibariyle merkezi ortasahada forma giyiyor. Bunun yanı sıra çok yönlü bir oyuncu olan gurbetçi oyuncu ofansta da bir çok bölgede forma giyebiliyor. Her iki ayağınıda kullanabilen Sezer Öztürk, mücadeleci, savaşçı ve hırslı bir yapıya sahip. Görev adamı sıfatına birebir uyan 25 yaşındaki ortasaha oyuncusu istikrarıyla da oynadığı takımı adına önemli bir isim olmayı başarıyor. Geçtiğimiz sezon yaklaşık 1 milyon euroluk transfer bedeli ile Eskişehirspor'a transfer olan genç oyuncu bu sezon 16 lig maçında forma giyerken 3 gol 3 asistlik katkı sağladı. İstikrarlı ve güçlü oyun karakterine sahip olan genç oyuncu geçtiğimiz sezon lig ve kupa dahil olmak üzere 24 maçta forma giydi. 8 kere oyuna sonradan giren genç oyuncu 1 gol, 4 asist ile takımına katkı sağladı. Bayern Leverkusen altyapısında futbol eğitimini alan Sezer Öztürk için takımımız 2 milyon euro + Mehmet Batdal teklifi ile Eskişehir kulübünün kapısını çaldı.

TUNAY TORUN
21 Nisan 1990 doğumlu Türk asıllı Alman forvet oyuncusu. Forvette ve hücum bölgelerinin hepsinde forma giyebilen Tunay Torun, Hamburg takımında 2011'de sona erecek sözleşmesini uzatmadı. Bu nedenle satmak isteyen Hamburg'un kapısını tekrardan çalan takımımız bu sefer transferi bitirmek istiyor. Potansiyeli olan, mücadeleci, savaşçı bir oyuncu. Gelecek vaadeden önemli bir hücum oyuncusu. Sadece forvet değil aynı zamanda kanatlarda ve ofansif ortasaha bölgesinde de kullanabilir. Son derece disiplinli bir oyuncu ve aynı zamanda hırslı bir yapıya sahip. Tunay Torun hakkında ayrıntılı bir yazıyı daha evvel yayınlamıştık. Buradan yazıyı okuyabilir, oyuncu hakkında fikir edinebilirsiniz.

36 yorum:

  1. tunay olur sanki o da sene sonu bedava gelme ihtimali olduğu için.sezer de iyi ama kranjar daha iyi olur volkan şen ihtimali olmadımı

    YanıtlaSil
  2. @FCN

    Volkan şen transferi konusunda bir gelişme varmı acaba

    YanıtlaSil
  3. Volkan Şen tranferi hakkında bilginiz var mı? tranferdeki durum ne?

    YanıtlaSil
  4. İnşallah Sezer ve Tunay olur, yoksa hiç biri gelmesin Misimoviç affedilsin !!!

    YanıtlaSil
  5. yahu şu volkan şen'in neyini istiyorsunuz anlamadım. takımda sıkıntı olmayan yerler kanatlar zaten. bizim saf orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var. (orta saha zaten çift yönlü olmalıdır, artık önlibero veya çift yönlü orta saha demeyi bırakalım.)

    bence yabancı kontenjanını daha fazla zorlamamak için sezer öztürk ve tunay torun'u almalıyız. sezer için batdal'ın yanında aydın, barış gibi oyuncuları da verebiliriz.

    YanıtlaSil
  6. Benim favorim dempsey. Güclü fizigi ile süper ligde güzel işler yapabilecek bir isim. Dempseyi alirsak ilk 11de ayhani sarpi veya barisi görmekten kurtuluruz. Sezer öztürke de kimse hayir demez.
    Yazi da yok ama volkan seni kesinlikle istemeyen biriyim. Takimimizda yeterince artist var ve bir yenisine gerek yok

    YanıtlaSil
  7. Hepsi de mucadeleci, savasci, hirsli..

    Tunay'i bilemiyorum dogrusu ama diger uc oyuncu da ayi pozisyonda, forvet arkasi orta saha oynuyorlar. Hirvat olan cok teknik ama mucadeleciligi soru isareti..

    Sezer hem yasi cok uygun hem de Turk kesinlikle denemeye deger bir risk.

    Yalniz bu Amerika'li farkli bir yere oturur taraftarin gozunde daha ikinci macinda. Iste bu adam gercekten hem hirsli hem mucadeleci hem de en onemlisi kuvvetli. Cana kadar olmasa da arada hakemlerle de hos bes eden bir adam.

    Hayirlisi tabi dogrudur degildir olur yada olmaz ama orta sahadaki o tecrubeli, cabuk, teknigi vasatin uzerinde oyuncu eksikligi gun gibi dururken hucum oyuncusu aramak son uc senedir her transfer doneminin bir klasigi oldu artik! Ben umudumu yitirdim artik. Gelmeyecek o oyuncu arkadaslar siz de beklemeyin!:)

    YanıtlaSil
  8. Bir de evet arkadaslarin yazdiklarini gorunce dayanamadim. Basindan yandigi kadariyla belliki karakter zaafiyetleri olan bir cocuk bu Volkan Sen ama ben yine de cok isterdim bizde oynamasini. Olmaz ya onumuzdeki sene Arda'nin bir ayrilma ihtimalinde rahatlikla boslugunu doldurabilebilir..

    YanıtlaSil
  9. volkan şen dün bitti..maçtan sonra pazartesi açıklanır.

    YanıtlaSil
  10. volkan şen bitti..bursa maçı bekleniyor,pazartesi açıklanır.

    YanıtlaSil
  11. @sahin.kurt
    renkdas bu konu hakkindaki bilgi saglammi?

    YanıtlaSil
  12. 2 türkü alsınlar alabiliyorlarsa

    YanıtlaSil
  13. dempsey ve sezer olursa ii olur gibi gelio bana.. kranjarda ii oyuncu ama çok ofansif olması handikap gibi gelio bana.. tabi ii bi ofansif orta saha savunmayıda otomatik rahatlatacağından oda alınsa faydalı olacaktır tabi..

    dempsey gerçekten çok hırslı ve güçlü, özellikle hava toplarında çok etkili bi oyuncu..bizdeki oyuncuların aksine hava toplarına sadece temas etmio gerçekten vuruo.. sezer türk olması nedeniyle alternatif olarak ii olcaktır.. çünkü son maçta gördükki takımda koşu yapan olmasada, boşa çıkan çok oyuncu olmasada ayhanın aksine, yekta dikine oynayabilio ve bi şekilde topa hakim olabilio.. yani orta sahadaki 3-4 yada 5 oyuncunun içine barış ve ayhanı katmak istemiosak kesinlikle bu oyunculardan birisi gelmeli.. ama hepsi çok ofansif karakterli ve bize ofansiften ziyade tam bir orta saha oyuncusu gerekio.. ayrıca hagi oyunu o kadar geniş alana yığmaya dewam ederse bi halt olmaz bizim takımdan.. bu durum yüzünden orta saha oyuncuları çok dağılıo ve hücumdakiler daha basmadan rakip kaptığı topu orta sahadaki arkadaşına atıp sürekli hızlı çıkma şansına sahip oluo.. göz zevkinden uzak olması yetmio bide hızlı çıkan her takıma karşı yenik duruma düşüyoruz..

    volkan ii oyuncu olcaktır gibi gelio banada çünkü seri, teknik ve çalışkan bi oyuncu.. hem türk ve ardanın alternatifi olcaktır, malum çok sık sakatlanmaya başladı kaptanda..

    ayrıca misi konusunu açan arkadaşlara ısrarla söylüorum! misimoviç antrenmanda yaptığı yada söylediği bir sözden dolayı hagiyi yada herhangi birini rencide etmemiş olsa çoktan affedilirdi! ırkçı bir tavır bile olabilir bu ama satabilmek için medyaya yansımadı ayrıntısı! ve buda bi disiplin suçudur! ayrıca sakız çiğnemekle sakız çiğnemek arasında da fark vardır! hangi aptal yönetim yada teknik adam bi anda vazgeçsinki böle bi oyuncudan? bi tek taraftarmı akıllı sizce? milyon dolarlardan bahsedilio burda!

    ayrıca ekonomi hesabı yapan taraftarlar bana garip gelio şu fiyattan alalım sonra ii paraya satarız gibi şeylerden bahsediom =) bu zamana kadar çok dahiyane fikir görmedim bu tip konularda ve varsa bile komisyon verdiklerini düşünmüom! klübün başındaki adamlarda bizim kadar alışveriş yapmış insanlar onlarında bu tip konularda herzaman olmasada genelde planları vardır! yıllardır planlama ve ekonomi üzerine dersler alıom söylenenler komik gelio bana ayrıca yönetim ne ederse etsin adam gibi bir orta saha daha alsın artık!

    YanıtlaSil
  14. Tunay garanti gelmeli takıma ileriki zamanlarda cumhurun ekürisi olur. Ayrıca Niko da olabilir Sezer de

    YanıtlaSil
  15. @FCN
    Miguel Veloso iddiasını destekleyen bir duyum var mı acaba?

    YanıtlaSil
  16. Volkan şen ve dempsey ile ilk 4'e girebiliriz

    YanıtlaSil
  17. TAKIMDA HALEN BAROS'TAN BASKA FORVET YOK DEİĞER FORVET OYUNCULARININ TAMAMI OFFNSİF ORTA SAHA OYUNCULARI TUNAY TORUN'DA AYNI DİERK BİR TANE SANTRAFOR LAZIM BİZE

    YanıtlaSil
  18. zaten 10 yabancımız var.(zapata,neill,insua,cana,culio,kewell,baros,stancu,pino ve misimoviç) hadi misimoviç gitti ki varmı bi gelişme merak ediyoruz?sadece 1 yabancı gelebilir.tunay gelsin en önemlisi.sonra dempsey.ama dempseye ne kadar verilecek hala 11 de devamlı oynayan oyuncu.kim çıkarmak isterki.sezerde battal aydın hatta sarp kim varsa verilsin ama çok para verilmesin.

    YanıtlaSil
  19. Dempsey çok iyi olur ama zor alamayız. Fulham niye bıraksın ki öyle bir oyuncuyu.

    Sezer için açıklama yapmıştı eskişehir yönetimi, kesinlikle bir yere bırakmıyoruz diye. Sezer'i geçen sene çok uygun bir bedelle alma imkanımız varken almamışlardı. Hatta sezer kırılmıştı GS'ye. Şimdi koşun peşinden.

    @FCN
    bir de sorum vardı. İnsua'yı juventus istiyormuş. Doğru mudur, gitme olasılığı var mıdır? Misi ile insua giderse iki boş kontenjan açılır. Ama ben insua'nın gitmesinden yana değilim.

    YanıtlaSil
  20. bence sezer ve demsey yada formica sezer mutlaka alınmalı zaten kaliteli yerli futbolcular lazım bize herkes yabancı konusunda takılır kalır asıl takımın iskeletini yerli oyuncular oluşturur bizde öncelikle yerli transfer yapılmalı takımdaki yerliler hepsidüz topcu yeteneksiz bazıları hariç öncelik yerli transferler olmalı umarım sezeri alırız demsey bize çok faydalı olur ama yerli rotasyona devam edilmeli

    YanıtlaSil
  21. en yakın oyuncu kim peki ?

    YanıtlaSil
  22. şu anda yabancı transferi durdurlup alınacaksa yerli alınmalı defans'a da 1 takviye lazım anacak süre bitti şu dakikadan sonra yancı transferi bence anlamsız olur sezon sonu hem bonservis olarak daha uygun olur hem takımın ne düzeyede olduğ...unu 2 yarı görüp ona göre takviye yapılır yancıya boşa para harcanmasına karşıyım zaten sezon sonu kewel,neill,msismovic,baroş gidici takımda 6 yancıdan fazlasının olması bence gereksiz +4 yanancı yerine alt yapıdan 4 oyuncu konusn onlardeğerlendirilsin mehmet batal a hiç şans tanınmadı bence m.batal'a şans verilirse stancu ve m.atal çok iyi birikili olurlar

    YanıtlaSil
  23. gladbachlı orta saha oyuncusu bradley için iddialar son saatlerde çok yoğunlaştı. her an bir gelişme olabilir

    YanıtlaSil
  24. @fcn

    afedersiniz ama hem transfer haberlerini bu koida toplayalim diye yazmissiniz ama bir soruya bile cevap vermemissiniz :)

    volkan sen?

    YanıtlaSil
  25. Bu dönemde alıcağımız bir yanlış yabancı oyuncuya daha tahammül yok.Sene sonu beklenip takıma misimoviçin yerine 10 15 verilip gerekirse 1tane ama sağlam adam alınmalı..

    aydın,mustafasarp,aykut,gökhanzan 4lüsünede şimdiden klüp bulmaları söylenmeli...

    YanıtlaSil
  26. dempseyin gelme ihtimali 0 arkadaslar biraz gerçekci olalım..Sezer,daha önce yaptığı açıklamalardan dolayı Galatasaray formasını giymeyi haketmiyor..Tunay'ı almaya n gerek var allah aşkına oynat Cem Sultan'ı oynat Anıl'ı eminim Serdar Çalıktan farkı yoktur..Bunların arasından bize en yakın olan Kranjcar olduğunu düşünüyorum..Her zaman Premier Lig görmüş adam iyidir,alınırsa kesinlikle bir çok sorunu çözer gol yollarında..Bazı arkadaşlar Misi affedilsin diyor.Arkadaşlar dünya futbolunda öyle bir adam kalmadı futbol artık daha çok fizik gücüne dayalı.Misi'nin yeri bizim takım değil..

    YanıtlaSil
  27. selamlar, biraz önce lig tv son dakika haberi verdi breadley ile her konuda anlaşmış galatasaray diye! var mı net bir bilgi? sizde kesinleşmesini mi bekliyosunuz? ii çalışmalar...

    YanıtlaSil
  28. fcn nin bizi iplemek gibi bi niyeti yok galiba .. transfer dönemi bitio 2 3 gün kaldı biraz daha güncel haberler verseniz .. adminler el mi değiştirdi bilemiorm ama site nerden nereye kadar düştü .. eskiden her gün girerdim hep transfer haberi dedikodusu ve konuklarıyla ilgilenen adminler görürdüm burda ne isimler yazdık çizdik beraber jo sudur gio sudur .. ya şimdi ? adamlar tenezzül edip cevap bile yazmıyor bize

    YanıtlaSil
  29. Michael Bradley de bitmiş hayırlı olsun

    YanıtlaSil
  30. Formica Galatasarayda degil

    YanıtlaSil
  31. Arkadaşlar lütfen birşey yazdığınızda (Mesela şu geliyor, bu gelmiyor gibi) altına kaynak bırakın. Sonrasında bu haberlerin sorumluları bizler oluyoruz. Burada kimseyi redetmek istemiyoruz, hemen hemen her yorum yayınlanıyor. Fakat transfer konusu iki ucu boklu değnek durumunda olduğu için bizi zor durumda bırakıyorsunuz.

    Gelişme olduğu zaman bizler zaten sizlere bildiriyoruz. Şu oyuncuda gelişmeler şöyle şöyle diye.. Her gün farklı bir isim veya her gün aynı şeyleri tekrar tekrar yazmaktansa ciddi isimleri, ciddi gelişmeleri kaleme alıyoruz. Sizlerde bize anlayış gösterin.

    Transfer dönemi en sıkıntılı dönemdir ve biz bu dönemi en az zararla atlatmak istiyoruz. Keza transfer yolları o kadar karışıktır ki; X gelmiyor deriz sonra X gelir ardından sorumlusu biz oluruz. Dört koldan saldırıyoruz.

    Görüşülen isimler belli;

    Dempsey, Kranjcar, Bradley, Sezer, Volkan, Tunay, Mehmet Ekici.

    Dempsey için teklifi yaptığımız söyleniyor.
    Kranjcar için soruşturma yapıyoruz, nabız ölçüyoruz.
    Bradley için teklif yaptığımız iddiası var.
    Sezer için Eskişehir'in isteği var.
    Volkan konusunda Bursa tok satıcı rolünde ama satmak istiyorlar. Bizde fazla birşey kaptırmak istemiyoruz.
    Tunay konusu belli zaten, çocuğa dönem başından beri talibiz.
    Mehmet Ekici için sezon sonu iddiaları var.
    Formica konusu tamamen muamma. Bizden sonra 3 takımla anlaştı ama 3üde yalan oldu. Sezon sonu iddiaları var.

    Ciddi bir kaos durumunda size net birşeyler söylememizi lütfen beklemeyin. Anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.

    YanıtlaSil
  32. ERGÜN iplenmedini hissediyorsan bir daha girmez cezalandırırsın.İplemese ki ben olsam öyle yapar o yorumunu yayınlamazdım, o yorumunu yayınlamazdı. Arkadaşlar burası x adamı 1 haftada bütün büyüklere transfer etti diye haber verip para kazanan bir yer değil. Galatasaray'lı bizler gibi belkide bizden daha fazla, Teşekkürler FCN yeni gelişmeleri ilk sizden duymak dileğiyle

    YanıtlaSil
  33. şurda 3gün kalmış zaten, bakalım bir sürpriz olacak mı

    YanıtlaSil
  34. ii akşamlar, yine bi yenilgi yine basınımıza göre 'aslında ii kadro denilen takımımıza gereken tranferlerin hala ama hala gelmediği ya da oturmadığı belli oluyo. kazımın forvet oynadığı bi takımdan ben ilk 10 beklemem! bardak taştı arkadaşlar yeter artık. barış sakatlanıyo tamam kimsenin sakatlanmasına sevinmem ama hani kurtulduk derken yerine giren sarp oluyo! ayhan zaten ayrı vakaa. satncu transfer ediliyo zapata transfer ediliyo neden bekletiliyo. tamam geçen hafta oynatmadın eyvallah. ama neden kazıma muhtaç bırakıyosun bizi. bi kaleci ne kadar zamanda hazır olucak? yani takımla oynamadan nasıl uyum problemi,ni aşıcak ki ufuk un çok mu uyumu var:) hagi de transfer yapıyo oynatmıyo ne anladım ben o işten? şu maçı kaybettikten sonra, takımın bi mmotivasyon mu kalır? çıldırttılar bizi yaa. nedir arkadaşlar breadley in de aston villa ya kiralandığı söyleniyo. doğru mudur acaba? dönem bitmeden var mı gelişme?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0