STSL | Galibiyet serisini başlatalım.

Spor Toto Süper Lig'in 19.haftasında Galatasaray deplasmanda son şampiyon Bursaspor ile karşılaşıyor. Devre arasının bitimiyle geçtiğimiz hafta başlayan ligde, evinde ağırladığı Sivasspor karşısında galibiyete uzanan takımımız bu maçıda kazanarak galibiyet serisi başlatmak istiyor. Bursa deplasmanında bir klasiğimiz olan eksik oyuncu geleneğimiz olmazsa olmazımız konumunda.. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak mücadele Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarı istediği sonuçları elde edemeyen takımımız yaptığı takviyelerin ardından ikinci yarıya yeni stadında, yeni oyuncularıyla galibiyetle başladı. Sivasspor karşısında Servet Çetin'in golüyle galip gelen takımımızda yeni transferler Culio, Kazım, Yekta ve Stancu oynadıkları futbolla beğeni topladı. Geçtiğimiz hafta aldığı galibiyetle Spor Toto Süper Lig'de 7.sıraya yükselen takımımızda Bursa deplasmanında eksikler can sıkıyor. Uzun süreli sakatlığının ardından takımla birlikte çalışmalara başlayan Çek forvet Milan Baros görev verilmesi halinde 18 kişilik maç kadrosunda yer alabilecek.

Eksikler gün itibariyle (26 Ocak) şu şekilde;
Sakatlık: Arda, Pino, Çağlar, Gökhan
Sarı kart: Lorik Cana
Kadro dışı: Misimovic
Asya Kupası: Kewell, Neill

Muhtemel ilk 11'imiz;
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Servet Çetin, Hakan Balta, Emiliano Insua, Ayhan Akman, Barış Özbek, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş, Kazım Kazım, Bogdan Stancu

SPOR TOTO SÜPER LİG
19.Hafta
Bursaspor - GALATASARAY
29 Ocak Cumartesi, 19:00
Bursa Atatürk Stadı

10 yorum:

  1. Servet Çetin, Hakan Balta,Ayhan Akman, Barış Özbek

    Şu 4 kazmanın yerine futbolu bilen transfer yapabilse bizimkiler takım 3 level yukarı cıkacak !!

    YanıtlaSil
  2. Ne zaman bizim maclarimiza baktigimda Ayhan ve Baris kötü yönde gözüme batiyor, Bu mevkide kesinlikle bir cözüm bulunmasi lazim. Takim oyuncu degiler. Onlarin yerine iki tane güzel ortha saha oyuncu bula bilsek takim en azindan iyi bir seviye gelir. Yok Abi adamlar pas atmasini bilmiyorlar. Yetka bir mac oynandi ve Ayhanin ve Barisin yapmadigi paslari yapti.

    Zapata

    Sabri -- Neil -- Servet -- Balta

    Cana

    Yetka - Sezer (Transfer olursa)

    Kazim Arda

    Baros

    YanıtlaSil
  3. bu maçı alacak cimbom içime doğdu.revivoyu aldığımız senenin ilk maçında coşmuştu 3 gol atmıştı bursaya.şimdide kazımdan bekliyorum golleri.ama oynarsa stancu da atar gibi.gol atacağız da yermiyiz orasıda meçhul

    YanıtlaSil
  4. Maçın tarihi 29.01.2011 olacak. Onu düzeltirseniz iyi olur (:

    YanıtlaSil
  5. @Fcn,

    sivasspor maçında trübündeydim; kendi elimle golü çektim. ve trübünlerden çıkan sesi sizlerle paylaşmak istedim.
    Youtube linkini koyuyorum ; sizlerde, arkadaşlarda izlesin. Hatta haber bile yapılacak kadar güzel bir video oldu.

    Buyrun link ;

    http://www.youtube.com/watch?v=A09k4MyOQ-4

    YanıtlaSil
  6. Yazacak yer bulamadım ama beşiktaşın stadı yıkılacak diye kasımpaşanın veya bizim stadda maçları yapılacağı geçiyor sağda solda. Gerçeklik payı yok değil mi?

    YanıtlaSil
  7. bursa maçı bir dönüm noktası olacaktır beraberlik bile yetmiycektir bize takım 90 dakika mücadele ediyor koşuyor ama ofansif anlamda çok etkili olamıyoruz gol yesek iki gol atacak durumda değiliz sivas macı gibi baskı kurup oyunu yıkmak lazım bursa cezaalanına biraz daha ofansiz oynayıp yenebiliriz bursayı cananın yokluğu çok hissedilecektir. galibiyetle dewam edersek bu iş olur ama kesinlikle bu maç tökezlemememiz lazım

    YanıtlaSil
  8. loric cana defansda cok basarili. mücadeleci ve liderlik özelligi olan bir futbolcu. bence neill döndügünde cana yi defansa cekip neilli ayhanin yerinde oynatmamiz lazim. neill ayhana göre cok daha iyi top dagitiyor ve top kesmede veya adam tutmada ayhandan asagi bir futbolcu olduguna inanmiyorum.
    bu arada servete bazen bende kiziyorum ama servet servetdir. takim iyi oyandikca servetde iyi oynar ve ben su an türkiyede servetden daha iyi bir yerli defans olduguna inanmiyorum.

    YanıtlaSil
  9. Bursayı yenmemiz ve en az ilk beşi görmemiz lazım.

    YanıtlaSil
  10. ilk baslarda GS'nin hali korku filmi gibiydi. simdi artik absurd oldu. guleyim mi aglayayim mi bilmiyorum artik. buyuk kaptan ayhan sampiyon yap bizi. halimize bak.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0