Avrupa'da ilk randevu yarın..

Kadınlar Avrupa Ligi'nde TOP 16'ya kalma başarısını gösteren takımımız yarın ezeli rakibi Fenerbahçe kadın basketbol takımı ile deplasmanda karşılaşacak. Avrupa Ligi'nde oynadığı tüm maçları kazanarak genel klasmanda 1.sırada yer alan Fenerbahçe ile ilk kez Avrupa arenasında mücadele edecek olan takımımızda hedef Caferağa'dan galibiyetle dönmek. Caferağa'da yarın oynanacak mücadele sonrasında Perşembe günü ezeli rakibini Abdi İpekçi'de ağırlayacak olan takımımız yarın alacağı olası galibiyet sonrasında Abdi İpekçi'de taraftarıyla bütünleşerek TOP 8'e kalmayı hedefliyor.

Sakatlığı süren Yasemen Saylar dışında herhangi bir eksik, sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan takımımızın en büyük kozu kuşkusuz Sylvia Fowles. Ligde tek mağlubiyetini ezeli rakibinden alan takımımız rakibine ilk mağlubiyetini tattırmanın hesaplarını yapıyor. Bilindiği üzere kulüpler arasında yapılan anlaşma gereği ligde deplasman takımı seyirci alınmıyordu. FIBA ile bu konuda görüşen kulüpler kendi aralarında yaptıkları prosedür gereğince mücadelelerde deplasman seyircisinin alınmama uygulaması devam edecek.

FIBA EUROLEAGUE WOMEN
TOP 16
Fenerbahce - GALATASARAY Medical Park
1 Şubat 2011, Salı
Caferağa Spor Salonu

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0