Mehmet Batdal kiralık olarak Konya'da..

Sezon başında ücretsiz olarak transfer edilen genç forvet oyuncusu Mehmet Batdal, sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralandı. Geçtiğimiz sezon Bank Asya 1.Lig'de gösterdiği üstün performans ile Bucaspor'un Süper Lig'e çıkmasında büyük rol oynayan Mehmet Batdal, sezon öncesi hazırlık maçlarında da oynadığı futbolla göz doldurmuştu. Zamanla daralan forvet rotasyonunda hiç bir şekilde forma şansı bulamayan genç oyuncu sezon sonuna kadar Konyaspor'a kiralandı.

Mehmet Batdal bu sezon Konyaspor'a kiraladığımız üçüncü oyuncumuz olurken, genç oyuncunun hafta içi yeni takımına katılması ve antremanlara başlaması bekleniyor. Mehmet'e kiralık olarak formasını giyeceği Konyaspor'da başarılar diliyoruz.

11 yorum:

  1. yahu bu yönetim de şaka, teknikdirektör de şaka.. takımda forvet yok forvet almadılar, ön libero yok onu da almadılar, eldeki forvetleri de yolladır. kim oynucak anlamadım

    YanıtlaSil
  2. Bu takımda Barış, Mustafa, Ayhan kalıyorsa eğer Batdal hayli hayli kalırdı. Eminim Konyaspor'da başarılı olacak. Bizde doğru düzgün şans bile bulamadı.

    YanıtlaSil
  3. gokhan dedi ki...
    Bu takımda Barış, Mustafa, Ayhan kalıyorsa

    haklisin beni de alsinlar takima, bonservisim elimde yillik cuzzi bir rakama otururum kulubede, tribunde ve yine de onlardan cok katkim olur. tezahurat yaparim, hakemlere soverim, arada onlara soverim 1 metre oteye pas veremedikleri, mustafa'nin ergonomi kurallarina aykiri kosularini yuzlerine vururum idmanlarda, maclarda ve hatta kamplarda. Sevgili Galatasaray'li arkadaslarim bu insanlar ya bizimle dalga geciyorlar ya da gercekten beceriksizler. Galatasaray pazarlama sirketi olmus haberimiz yok her gun yeni reklam site girisinde. site'nin ana sayfasinda sag tarafta 10 ayri reklam. Tamam klup para kazansin, kazanmasin demiyorum. En buyuk reklam sportif basari degil midir sevgili buyuk sirket yoneticileri? Lutfen gidip kendi sirketlerinizde atin sokaga milyon avrolari bakalim ne oluyor? Madem misimovic maydanozdu niye ciktiniz agaca? Transferi en ucuza kapattilar once esegi kaybettirdiler sonra bulduracaklar. bizde yemeyecegiz bunu.

    YanıtlaSil
  4. Duruşu çok farklıydı bu adamın yazık oldu..Genç alacaz önümüzde yıllara yatırım yapacaz diyoruzda gençleri aldığımız gibi oynatmadan gönderiyoruz..Çözemedim ben bu işi..

    YanıtlaSil
  5. mehmet batdala düzenli bi sekilde sans verliseydi takima cok faydali olabilrdi. bu adam pas gelmeden kimin nerde durdugunu biliyor ve cok güzel tek toplar cikarabiliyor. bazen topa dokunmadan arkasindaki oyuncuya birakiyor yani sadece ayagini degil kafasini da kulaniyor.tam bir takim oyuncusu, takim bu oyuncuya alisik olsaydi rakip ceza alaninda cok tehlikeli olabilirdik. ama batdala sans bile tanimadik. bi kac defa son 10 dk oyuna soktuk.

    ayhanin sarpin barisin ve aydinin binlerce dakika yapamadigini bu adamdan 10 dk icinde bekledik. batdalin tek kötü yani hantal olmasi.

    satilacak diye üzülüyordum iyiki kiralanmis.

    YanıtlaSil
  6. oldu olacak stancu'yu da kiralayalım bir yerede, yine tek forvet baros'la kalalım. o da sakat zaten, pino-kazım-kewell debeleniriz yine. nolcak zaten alışığız.

    YanıtlaSil
  7. Neye yukleniyorsunuz arkadaslar, Batdalin geldiginden beri katkisi sifir, ne verdi bize ? ne bir pres, ne bir adam gecme kabiliyeti, ne dosdogru bir sut, hicbir sey vermedi, kiralik yollanmis, pissin gelsin, olmadi seneyede versinler kiraya, su anki Galatasaray'in boyle adamlari kadroda tutma luksu yok. Stancu ve bir sekilde Baros ile bitiririz sezonu.

    YanıtlaSil
  8. bu demek oluyorki sezer transferi yattı.şu aydını zanı da kiralasaydık ne kadar güzel olurdu.bak mehmet güveni yolladık takır takır top oynuyor.aydının yerinde olsam gider 11 de oynayabileceğim bi takımda oynardım.

    YanıtlaSil
  9. @Son:

    Adama ne şans verildi de katkı veremedi? Adamı kullanmayı akıl eden teknik direktörümüz mü çıktı ki? Yalnız forvet oynyabilecek oyuncu değil zaten. Hedef santrafor, takım oyuncusu. Öyle bir oyuncu çok da işimize yarayabilirdi ancak birkaç defa son dakkalarda oynatmak dışında bir şey yapılmadı. O maçlarda da hedef santrafordan hızlı, yalnız santraforun görevini yapması beklendi. Harika bir yeteneği daha itinayla harcadık, demek ki Mustafa Sarp kadar yetenekli değilmiş :(

    YanıtlaSil
  10. transferi son dk kadar güzel bi transfer haberi bekliyoruz.volkan sen mi olur tunay mı yada misimoviçin affedilmesi mi bilmem.ama bekliyoruz.hele volkana karşılık aydın takasta kullanılırsa tadından yenmez.

    YanıtlaSil
  11. @Yorumcular: kimin geldiğini yada kimin gittiginin ne önemi var ki? 5 sene içerisinde birbirine hiç benzemeyen bir sürü teknik direktör ve kendi oyun sistemlerine göre oyuncular geldi!

    Yönetimin garipliklerini eleştirmeyin zaten incileriniz düşer! Siz anca kim gelmiş kim gitmiş onlarla ilgilenin! Yok Battal ne yapmış yok şans verilmemiş yok o bu yok bu! Biraz geniş pencereden bakın olaylara ya!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0