Hannover 96 ile özel maç..

Antalya'da hazırlık kampına devam eden Galatasaray, yarın (8 Ocak Cumartesi) Bundesliga ekiplerinden Hannover96 ile hazırlık maçı oynayacak. Devre arası hazırlık kampında oynanacak özel maç kuşkusuz gerek altyapıda forma giyen oyuncularımızı gerekse kamp sonrası takımı görme fırsatı sağlayacak. Saat 19.00'da başlayacak karşılaşma Euro Futbol ve Eurosport 2 kanallarından canlı yayınlanacak.

Takımımızda bu maçta forma giymeyecek olan oyuncular şu şekilde;
Zvjezdan Misimovic, Milan Baros, Lucas Neill, Harry Kewell, Çağlar Birinci, Gökhan Zan ve Anıl Dilaver.

12 yorum:

  1. Maç saat kaçta acaba?

    YanıtlaSil
  2. BAROS niye oynamiyor. Siz yazinca dikkatimi cekti..... bu adam Kampda mi?

    YanıtlaSil
  3. ZDF ve NDR göstermiyo...

    YanıtlaSil
  4. Baros 2. yarıdaki Eskişehirspor maçına dek oynamayacakmış.Ligtv.com öyle diyo.Sanırım Baros'u kaybettik.Sakatlığı kronikleşti gibi sanki.Yoksa çoktan dönmesi lazımdı.Forvet konusunda ellerini çabuk tutsalar iyi olur.Tüh Baros iyi forvetti.Şu takımda uluslararası seviyede yıldız kumaşı olan tek tük adam var.Çoğu da sakat.Neyse en azından Arda iyileşti.

    YanıtlaSil
  5. yav su misimovici geri cagirin, beni deli etmeyin! ayda yilda birseye benzer bir transfer yapiyorsunuz onuda elinize yüzünüze bulastiriyorsunuz!

    YanıtlaSil
  6. Barosun sakatlığı tüm planları alt üst etti. Şimdi birde forvet transferi gerekecek. Takımda İnsua, Neill, Misimoviç, Cana, Pino, Kewell, Culio ve Baros olmak üzere toplam 8 yabancı var. Misimoviç bu sezon iki ayrı takımda oynadığından ancak Rusyaya gönderilmesi gerekiyor oda Rusyaya gitmiyor buda transfer yapamazsın yada tribüne gönderirsin demek bunuda yönetim istemiyor. Colin Kazım bu nedenle önemli bir hamledir.

    YanıtlaSil
  7. GsTV vermiyor maçı. Az evvel digiturkten baktım saat 10da tekrarı var sanırım.

    YanıtlaSil
  8. Nasıl vermiyor ya maçı, hem yayıncı oluyor hem kendisi vermiyor bu nasıl iş :@ boşa mı alıyoruz üyeliği.

    YanıtlaSil
  9. Misimovic geri dönsün artık!!!!!!!1

    YanıtlaSil
  10. eurosport 2 de banttan vericek galiba. saat 8 de başlıcak gösteriyor maçı

    YanıtlaSil
  11. arkadaşlar bilen warmı gstv yi neden izleyemediğimi? açılmıo bi türlü şuanda server not avalible dio.. sorun bendemi yoksa genelmi? ve bu tip problemlerde kiminle nasıl irtibata geçebilirim?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0