Kazım Kazım Galatasaray'da..

Yorumlanacak çok şey var, söylenecek çok sözümüz var. Fakat sözleşmesinde bulunan yaklaşık 40 maddelik disiplin talimatları bizim lehimize görünüyor. O maddelerden herhangi birinin işgali sonrasında bedelsiz olarak sözleşmeyi fesh etme hakkımız bulunuyor. Bu saatten sonra söze pek gerek yok. Tek dileğimiz sahada yaptıklarıyla göz önünde olması. Yoksa istediği fantezileri yapsın, istediği alemleri yapsın. Sahada faydalı olsun, katkı sağlasında hayatını nasıl yaşıyorsa yaşasın.

Transferin gerçekleşmesi uğruna Hagi müthiş bir baskı kurdu. Yabancı olsa bir şekilde vazgeçilirdi belki ama yerli olması nedeniyle de transferi onaylandı. Bonservisi elinde geliyor, umarım yararlı olur. Kendisini futbola verdiğinde gerçekten kaliteli bir oyuncu olduğunu gösteriyor. Ama bu saha dışı yaşantısının futbol yaşantısını etkilediği gerçeğini değiştirmez. Son dönemlerde freni olmayan bir kamyon misali yokuş aşağı gitti. Karakterini, oyuncunun özel hayatını tartışmaya gerek yok hepimiz biliyoruz. Sözleşmenin şartları son derece ağır ve büyük olasılıkla sıkıntı çeksede bu sözleşmeye uyacaktır.

Hayırlı olsun. Ne diyelim.. Kazım Kazım işin kısası Galatasaray'da.. 3,5 yıllık kontrat imzalandı. Bu yıl 650 bin euro + maç başı, seneye ve sonraki senelerde de 1.250 milyon euro + maç başı ücret alacak.

43 yorum:

  1. Kazim hayirli olsun
    indeximiz http://img156.imageshack.us/img156/6462/hukazim.jpg

    YanıtlaSil
  2. allah belanızı versin adnanlar

    YanıtlaSil
  3. akıllı olduğunda çok başarılı olacak bir oyuncu.chelsea maçında ve diğer avrupa maçlarında gösterdi bunu önemli olan oyuncuyu kullanabilmek

    YanıtlaSil
  4. ya hocam yapmayın ıstediği kadar basarılı olsn fbde oynadığı donemde bıze bu akdar antıpatık gelen bı futbolcu bunca şeye rağmen nasıl alınır ?
    sormak ısterım hagı ye noldu karakterlı topcu serzenısıne sakız ıcın adam harcıyan hagı nerde ?

    YanıtlaSil
  5. zaten başımıza ne geldiyse bonservisi elinde gelen topculardan geldi. kaldı ki bu adam kazım..

    YanıtlaSil
  6. baslıga yanlış hamle yazsaydınız keşke. iyi olanlara dogru hamle yazılıyorsa bunlarada yanlış hamle yazmak gerekir. habercilik eleştirmenlik bunu gerektirir bence...

    ayrıca tüm temennim floryaya tüm futbolcuların teknik heyetin yöneticilerin bulundugu bir anda atom bombası düşmesidir. başka kurtuluş yolu yok çünkü artık.

    YanıtlaSil
  7. Kazım bence çok iyi oyuncu fakat eğer disiplinsiz diye Misimovic'i de gönderiyorsan bu konuda ün yapmış bir oyuncuyu almak, hatadır, büyük risktir, anlamsızdır. Tek akıllıca olan sözleşmenin, söylendiği gibiyse, sağlam bir zemine oturtulması olabilir.

    YanıtlaSil
  8. fcn kulup resmi sitesi oldunuz tebrikler, meşrulaştırın transferi!!!

    YanıtlaSil
  9. hagı müthiş baskı kurmuş muş bak bak bak.bu işin ucu insanları gsden soğutmaya gider diyim tadı kaçtı bu mevzunun(yönetimin yaptıklarının)

    YanıtlaSil
  10. bu transferle bir kere sunu kesin olarak anlamış olduk ki bu takıma yapılan transferler hocaların değil adnan sezginin uygun gördügü isimler.. cana ve misimovic'i rijkaard'ın istemiş olduguna inanmadıgım gibi kazım'ı da hagi'nin istedigine hiç bir güç inandıramaz beni..

    YanıtlaSil
  11. pardon yahu hatırlayamadım bu ednanlar keitayı neden yolamışlardı? bunun cevabını bulan kazımın alınmasına nasıl bi cevap bulur sormayın gitsin...

    YanıtlaSil
  12. Hayırlı olsun.Yerli rotasyonda faydalanabilecek bir isim.Umarım faydalı olur...

    YanıtlaSil
  13. Ruhsuzluktan ve disiplinsizlikten dem vurulan güzel takımıma Kazım transfer ediliyor. Daha ne diyeyim ki ben. Eğer bu transferde Hagi'nin katkısı varsa ona da yazıklar olsun. Ondan hiç beklemezdim çünkü.

    YanıtlaSil
  14. yuh diyorum yaa misi gibi adamın var yok disiplin diyorsun yok istediğim değil diyorsun bu kim yaa , bu adam varya çok güzel klube mankeni olur başkada birşey olmaz , birde çıkar der ben çocukken aslında galatasaraylıymışım falan

    YanıtlaSil
  15. hocam barı su resmı kaldırsak ınsan gordukce sınırlenıor

    YanıtlaSil
  16. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  17. allah belanızı versin. boş türbünlere oynatırsınız artık kazımınızı...

    YanıtlaSil
  18. @Sezgin
    Güle güle arkadaşım senin gibileri bu takımın taraftarı olarak görmem beni derinden yaralıyor.

    @tüm arkadaşlar
    pozitif olmalıyız arkadaşlar herşey de bir kusur buluyorsunuz.Jo,Do Santos vb. transfer ediliyorr yok diyorsunuz Cana vb. transfer ediliyor olmaz diyorsunuz Serdar,Kazım vb. transfer ediliyor olmaz diyorsunuz.Eee bee kardeşim sana kimi alacak bu adamlar.

    YanıtlaSil
  19. misimovicin,keitanın hatta lincolnün ruhsuz diye kovan bu hanzo sürüsü kazımı alıp şov yaptığını zannediyor galiba.herkes yazmış bu da benden olsun, YAZIKLAR OLSUN...

    gslileri ve yeni gsli olacakları soğutuyorlar camiaya,mesele yanlış adam seçimi yada takımı kötü yönetmek değil,taraftarın isyan ettiği mesele kazımın ta kendiisi işte onun suletinde ortaya çıkan vizyonda,sahtelikte,ikiyüzlülükte,iğrençlikte daha çok şey yazılır ama makam değse bile o kişiler için değmez asıl mesele bu...

    bu tablo bana demiröreni anımsatıyor önümüzdeki yıl başarı gelirse bu alınan adamlarla ne yaptıkları şeyler hatırlanır ne da başka bi şey yine büyük başkan olurlar.ama gerçek gsliler gözünde hepsi birer yaratıklar bunu unutmasınlar.bunun fitili ardanın kız arkadaşına sövüldüğü gün o yüzsüz hefifin çıkıp taraftar haklı demesiyle ateş almıştı resmen o gün bimişti adnan polat bizim için zaten hiç boşuna uğraşmasın daha fazla alçalmak için...

    YanıtlaSil
  20. @FCN
    Transfer edilen diğer genç oyuncu hakkında pek bilgimiz yok.O konuda bizi bilgilendirirseniz seviniriz...
    @burak
    Allah haksız yere bela okuyanların belasını versin.Arkadaşım sen şaka mısın nesin.Hangi hakla beddua edersin insanlara.Transferi beğenmiyor olabilirsin ama insanlara böyle beddua etmek hakkın ve haddin değil,olamazda.Siz de hiç mi Galatasarylılık ahlakı yok be arkadaş.Benim büyüklerimden öğrendiğim:Galatasaray'a gelen her kesi o formayı giyen herkesi şartsız,koşulsuz sahiplenmek olmuştur.Siz böyle yaptıkça adamın başarılı olabiceği varsa olmayacaktır.Böyle baskıda değil Kazım Messi bile oynayamaz...

    YanıtlaSil
  21. bir bela da benden, Allah bin türlü belanizi versin! bunlari kursuna dizmek farz oldu artik!!!

    YanıtlaSil
  22. Çok ilginç şeyler oluyor gerçekten takımımız da.Disiplinsiz futbolcularla yaşanan son sorunlardan ve ödenen bedellerden sonra,üstelik özeli rakibinden böyle bir oyuncuyu transfer etmek...Hayırlı olsun diyelim..Umarım bir Serdar Özkan faciası daha yaşamayız..Kazım'ı bir süre izleyip neler yaptığını görmemiz gerek..

    http://umutlaliga.blogspot.com/

    Ayrıca transferi önceden duyuran FCN yazarlarına teşekkürler..

    YanıtlaSil
  23. @Fcn

    Sonradan cıkan kazım transferi ve 3. Lig oyuncusu resmi site tarafindan hemen acıklandı. Peki bilgia, firmica vs... transferleri neden acıklanmıyor? Daha netlik kazanmadımı bu transferler?
    Tsk

    YanıtlaSil
  24. 52 yasindayim bundan sonra goztepeliyim allah hepinizin belasini versin 45 yildir kalbimdeki sevgiyi sokup aldiniz allahta sizin sevdiklerinizi alsin ...

    YanıtlaSil
  25. transfer haberlerini önceden duyurarak yorumlayan bu siteye teşekkürler.

    YanıtlaSil
  26. Nirvana1905
    senin taraftar olduğun bile şüpheli o yüzden güle güle demek senin haddin değil!
    sizin gibiler yüzünden bu haldeyiz zaten. ama merak etme kimlerin bu klupten gideceğini yakında görürsün.

    YanıtlaSil
  27. @FCN

    şu fenerbahçeli kazım fotoğrafı yerine resmi sitedeki kazım fotoğrafını koysanız da bari yavaş yavaş kazım'a alışmaya başlasak!

    buda fotoğrafın linki;
    http://www.galatasaray.org/images/galeri/8/1595/B_9582f6ff39621e2638607ab52a6cda12.jpg

    YanıtlaSil
  28. Nirvana1905
    sen hala taraftarın transferi beğenmediği için bunları yazdığını düşünüyorsan hiç bir şey anlamamıssın.
    biz bu formayı giyen herkese sahip çıktık, çıkarızda, yaşın kaç bilmiyorum ama biz kaç sene şampiyon olamayan futbolculara sahip çıktık.
    hala anlamdıysan sade bir şekilde açıklayayım
    her dönem bu formayı haketmeyen insanlar gelmiştir, gelecektirde, neticede transferdir ve şans işidir. bizde kol kırılır yen içinde kalır deriz ve gidinceye kadar sahip çıkarız. neticede tüm oyuncular METİN OKTAY, CÜNEYT TANMAN VEYA BÜLENT KORKMAZ olmayacaktır kabul. ama bu yönetim hata noktasını aşıp ve kasıt çizgisine ulaştığı yönünde ciddi bir kanı oluştu taraftarda.
    evet bu formayı giyen herkese saygımız var, ama bu formanın içine bu şahısları uygun gören ve formayı bu kadar ucuz hale getiren zihniyetin bu formaya saygısının olamayacağını söylüyoruz. kızgınlığımız da bundan.
    yoksa yönetim açıklama yapsa ve deseki -ki benim beklentim ve arzum buydu- gönderilecek oyuncuları göndereceğiz ama yerlerine yeni oyuncu almayacağız. elimizdeki oyuncuların potansiyelini göreceğiz, alt yapıdan oyuncu monte etmeye çalışacağız, yaza kadar yapacağımız ihtiyaç tespitinden sonra nokta transfer yapacağız deseydi, kimse bir şey demezdi, çünkü bilirdikki bu bu formayı kutsal gören bir kaç genç oyuncu kazanacağız.
    ama; lincoln, keita, misimoviç gibi kalitesini ispatlamış oyuncuları disiplinsiz diye gönder, sonra kazımı getir ve 3,5 yıllık sözleşme yap! bunu transfer hatası olarak ancak polyanna veya polyannacılık oynayanlar değerlendirebilir ancak! Aziz Yıldırım G.S'ye başkan olsa "ya bu kadarı da ayıp olur! der yapamaz.

    özetle, transfer, sportif başarı, stan vs. hiç birisinin önemi yok! kaybedilenlerin ne olduğunu anlamıyorsan hala sana da diyecek bi lafım yok!

    YanıtlaSil
  29. Valla hergün "doğru hamle" başlığı altında bir takım şeyler yazıyorsunuz. Bu transfer göstermiştir ki; bu başkan ve bu yönetim doğru hamle falan yapamaz.

    Hatalarından ders almayanlar ölmeye mahkumdur. Burada bir fark var. Adnan'lar ölürken, bizi de ölüme götürüyorlar.

    YanıtlaSil
  30. Fenerbahçe bizim değerimizi bilsin! Bu iyiyliği kimse onlara yapmazdı.Beşiktaş'tan portatif omuzlu Gökhan Zan ve Halı Saha Topçusu (part time fahri oyuncu menajeri) Serdar Özkan'ı aldık Beşiktaşın önü açıldı.Bursaspor'dan Sarp kazmasını aldık şampiyon oldular.Şimdi sırada Fenerbahçe var.Onları kelepçeli Kazım'dan arındırıyoruz.Bu güzelliği kimse rakibine yapmaz!

    Biz ki sakız çiğnedi diye disiplinsiz ilan edip Misimovic'i üç maçta piç ederek gönderdik.Kazım'ı alarak tutarsızlığın kitabını yazıyoruz! Galatasaray Türk futbolunu işe yaramaz topçulardan arındırmaya devam edecek!

    YanıtlaSil
  31. Kimse bu çocuk ile ilgili net bir bilgi vermemiş kimdir nedir tek bulabildiğim Berk İsmail Ünsal 18 yaşında 1,90 boyunda TFF istatistiklerine göre 2 ayda ilki beşiktaşa olmak üzere 12 gol atmış bir forvet hayırlı olur inşallah

    YanıtlaSil
  32. Beyler

    Şu an Fenerbahçe'de Bilica da topun ucunda. Bakarsınız sıradaki kazma da o olur.İyice zıvanadan çıktı Adnan biraderler.Renklerimize, kimliğimize küfür etmede sınır tanımıyorlar.Her an her şey olabilir.Beklemede kalın.Forvet yok diye Guiza'yı bile alabilirler.

    YanıtlaSil
  33. admin ligtv Biglia transferinden vazgeçildi diyo tabiki sizden öyle bi açıklama duymadık sizin haberleriniz bizim için en doğru adres ama kafam karıştı yine son anda bi aksilik olmasından korkuyorum son durum ne vazgeçildimi gelecekmi cvp yazarsanız sevinirim???

    YanıtlaSil
  34. Bülent Timurlenk'in blog'undaki son yazısını okumanızı tavsiye ediyorum.

    Prensiplerimizi yitirmeye devam ettikçe Galatasaray kimliği değerini yitirmeye devam edecek.Her yıl aynı tutarsızlığı izlemekten sıkıldım.Galatasaray'ı yönetenlerse her yıl saçmalamaktan sıkılmadı.Anlaşılan o ki bu yönetim düşmedikçe sabrımız sınanmaya devam edecek.

    YanıtlaSil
  35. bu bahsettiğiniz 40 maddelik sözleşmenin metni, veya içerisinde geçen disiplin ile ilgili anlaşmaları nereden görebiliriz?

    YanıtlaSil
  36. Ayhan Akman Mustafa Sarp Barış Özbek...bu üç adam Kazımdan 1 ve 2 gömlek daha düşük seviye adamlar.

    Hagi'yi anlamak zor. Sakız bahanesiyle misimovic disiplinsiz deniyor ama Misimovic'i şimdi kimse farklı düşünmesin baya eleştirdik. Şutları kötü ortaları kötü arapasları nadir falan. Takım oyununa bi halt katmadı Misim.Tamam ortasahamız rezalet o yüzden de dersinzi ama napalım şimdi o oyuncu kopma noktasında. Yüzü 1 kere bile güldüğünü görmedim ben. Sonuçta A2 falan gitme noktasına geldi ki hatırlatayım Hiç Bir kulüp ALMADI daha "Misimovic" i...O yüzden geri kazanılamayacak bir adamı gondermelerinin benim için bir mahsuru yok.

    Şimdi kazım tamam disiplini yok. Kulaklık sakız maça konsantre sıfır. Potansiyel kırmızı kart adamı ama YERLİ sayılıyor ve bizdeki ortasahalardan DAHA iyi. Yerli oluşu en buyuk artı. Ne yaparsa yapar hagi onla. yabancı olsa saçma transfer. Ki sakatlığı yok genç . Hiç belli olmaz.

    ikincisi Formica spormax'w göre haftasonu açıklanacak. FCN de daha önce yazdı Spormaxte haberleridne oyuncu ile anlaşıldığını ve haftasonu açıklayacağımızı söyledi.

    Necati olayını bilmiyorum hiç Serdar özkan gitmek istemiyormuş antalyaya bıdı bıdı imiş ama necati yerli olarak ve yedek olarak kesinlikle kötü değil. Ayrıca Kasımpaşa yektaya 5 milyon biçiyor siz düşünün hiç bir takım adam gibi orta sahayı vermiyor 4 Milyon altına. Kazımı ucuza aldık. Savunmuyorum adamı ama ihtimaller var yok deiğl. İlla FB den geldi diye orda kötü günleri oldu diye eleştirmek yersiz...

    Bundan sonra benim Adnanlardan her ne kadar başarısızda olsalar Emana + Forvet trasnferi...Emana şart bu takıma her yönüyle . bassınlar 3.5 mudur nedir alsınlar. Misim İnsua zaten yalan edildi kontenjanda var 1 tane..1 giderse 2ye çıkar. benim beklentim bu. hee yok yapamazlarsa saçma oyuncular gelirse sadece transfer için ve adnan polat bunun üstüne bütçemiz şu an böyle projelerimiz var derse önümüzdeki senenin istifa ve protestolarını şimdiden üstlerine alırlar.

    YanıtlaSil
  37. Ruhsuz karaktersi deyip durdunuz Kazım'a Nasıl bir taraftar profili bu böyle....Adam gibi Adam karakterli onurlu Galatasaray sevgisi içinde olan Ali Turan'ı yuhalayan si<in gib taraftarlar değilmiydi.. Zoraki sağbek oynadı adam... Yuhaladınız ıslıkladınız. Size Karakterli de olsa karaktersizde olsa disiplinlide olsa disiplinsizde olsa farketmez. Sizler Renklere gönül veren değil tabela taraftarısınız...... Bayan basketi görün son 2,5 yıldır Erkek Basketi görün Son 2 yıldır. Şuan iki takımda şampiyonluğa gidiyor. Voleybolda da kıpırdanma var... Taraftar olacaksanız renklere gönül verin.

    YanıtlaSil
  38. Geçen sezon sonu bedava alabilecekleri Necati'yi şimdi Ali Turan + Aydın kiralık + üste para verip almak, üstelik yöneticilerin aleyhine konuştuğu diye 4 yıllık sözleşmesi varken gönderdikten sonra 31 yaşında geri almak Kazım'ı almaktan daha büyük bir yanlış olurdu.

    Yine teknik olarak incelendiğinde 24 yaşında, altyapısını İngiltere'de almış, Türk vatandaşı, Milli takımda oynayan, kendini futbola verdiğinde iyi işler yapabilecek yetenekte bir oyuncuyu bonservis ödemeden almak iyi bir iş gibi duruyor. Bir artısı da adam fb'de oynadı ama fb'li falan değil. Tabii ki oyuncunun fb'deki umursamaz tavırları, alemciliği, disiplinsizliği kocaman bir soru işareti olarak duruyor. Tam Adnan Sezgin tarzı, göle maya atıp ya tutarsa transferi.

    Adnan Sezgin'in şu ana kadar göle attığı mayaların hiçbiri tutmadı. Bunun da tutmayacağına dair bazı işaretler var. Fb'nin gönderdiği bize gelen oyuncuların genelde başarılı olamaması, huylunun huyundan vazgeçmemesi gibi...

    Benim kızdığım yönetimin içindeki Hagi'nin altını oyma çabaları. Yok Hagi çok istemişmiş baskı yapmışmış. Ayıp ya. Adam çıkıp ben baskı falan yapmadım gidip aldılar diyemeyeceğine göre Hagi zorladı biz aldık diyerek olası bir rezalette suçu şimdiden Hagi'ye atıyorlar. Hagi'yi zaten şimdiden bu senenin sorumlusu yapacakları ve sezon sonu gönderecekleri için bir taşta 2 kuş vurmuş oluyorlar. Olur da Kazım coşar sorun yaratmadan topunu oynarsa Adnan Sezgin'in tez konusu transferi olacak...

    Bu arada Hagi Misimoviç'i ciklet çiğnediği için kadro dışı bırakmadı. Olayı basite indirip Hagi'yi günah keçisi yapma dolduruşlarına gelmeyin. Misimovic Hagi'nin istediği yerde oynamayı reddedip sadece forvet arkası oynayacağını söylediği için takımdan gönderildi.

    Son olarak maalesef Galatasaray taraftarının profili değişiyor. Eskiden transfere değil renklere aşığız denirdi. İstemediğimiz bir adam alındı diye küfür edip bela okumak, maçlara gitmeyelim boş tribünlere oynasınlar demek çok yanlış. Galatasaraylı parçalıyı odunlara giydirip sahaya sürseler gider gırtlağını yırtar tribünde. Sevdamız ayrı tavrını koymak ayrı. Gidersin ama futbolcuları tribüne çağırmazsın. Servet takımı sattı deyip 1 hafta sonra gol atınca tribüne çağırmazsın. Tribüne işaretler yapan Sabri'yi takımın 3'lücüsü yapmazsın. Bir duruşun olur eğilip bükülmezsin.

    Sizler geçmişte bu takımın formasını Selçuk Yula gibi bir kişinin de giydiğini unutuyorsunuz. Sorsalar ne Kazım'ı ne Necati'yi almayın derim. Ama artık geldiğine göre Kazım'a bir şans vermekten başka yapılacak birşey yok. Adnan Polat ve transfer kurdu Adnan Sezgin durduğu sürece ya tutarsa transferleri aynen devam edecek. Senede 2 teknik direktör kurban edilecek. Genel Kurul üyesiyim daha 9 ay evvel seçim zamanı tribünde konuştuğum insanların neredeyse tamamı Adnan Polat'ın yanındaydı. Adnan Öztürk'e oy verenlere liseciler A.Polat'ın kuyusunu kazıyor deniyordu. Adam seçimi kazandı ve göreve devam ediyor. Bize gidene kadar sabretmek ve KİŞİLERE DEĞİL RENKLERE DESTEK VERMEK düşüyor.

    YanıtlaSil
  39. @aaemir.. eline diline sağlık.. tamamını okudum yazının... yaşını bilmiyorum ama genç arkadaşlara sanırım galatasaraylılığı öğretmekte geri kaldık.. bu takımın 14 yıl şampiyon olamadığı zamanlarda oldu.. ama kimse sevdasından vazgeçmedi.. 4 yıl üst üste şampiyon oldu UEFA kupası Süper kupayı kaldırdı.. sevdalısının sevdası arttı... bu sevda bu dikenli yollarda az hırpalanmadı.. ama bizim sevdamız hiç eskimedi eskimiycek... SARI-KIRMIZI SEVDA.. PARÇALI FORMA SEVDA bu...

    YanıtlaSil
  40. BU TAKIMA KALECİ LAZIM!!! UFUK ARMUTU HER TOPU İÇİNE ALIYOR!! yok casillas gibi olacakmis da bilmem ne!! casillas'dan bir tane var baska da gelmez anladiniz mi!?! Fenerin Volkani, Besiktasin Genc Cenki, Trabzonun Genc Onuru var.. AMA BIZIM AVERAJIMIZ EKSI 3!! Hala Kazimi falan aliyorlar.. Adnan Polat sana sesleniyorum: Sen, Kibrinden takimin eksiklerini goremiyorsun!! Toplamis diger baskanlari stadi gezdiriyorsun, arka plana da Sampiyonlar Ligi muzigini koydurmussun!! Fenerli olsam bir yerimle gulerdim. Takim 9.sirada ama arkada CL muzigi var yaa!!! Galatasarayin basina gelmis gecmis en kotu seysin sen Adnan Polat. Amerikanin en kotu univesitelerinden birinden mezun olmussun ama hareketlerine ve havalarına bakılırsa Harvard mezunu falansin!!! Baban Kapici degil miydi senin Adnan Polat??? Biraz ozune don, rakiplerini kucumseme, agirbasli ol!!!! Sampiyonluktaki tek rakibimiz Fener deme sezon basi.. Insanlarin elestirilerine kulak as!! Ayrica Adnan Polat sana biraz Marketing dersi vereyim!!! Marketing her sene abidik gubidik forma renkleri cikarip bunlari satmak degildir!!! Bir bilimdir Marketing ve Master of Science in Marketing diye gecer yukseklisansta!! Kirk yillik Pembe oldu Mercan!! Hadi yaaa?!? 2012 Mart Secimlerini iple cekiyorum!! Yeter Artik!!!

    YanıtlaSil
  41. @ CaMeLoTLoRd22 ve @ aaemir

    2nizin yazdığı yorumlara sonuna kadar katılıyorum.. ayrıca yukardaki yorumlara baktığımda gördüğüm bir diğer yanlışında keita ve misimoviç konusunda olduğunu düşünüyorum.. keita ve misi disiplin yüzünden gönderilmedi tam olarak. misi henüz gitmedi ama ruhen ve bedenen gitti orası ayrı.. hagi koşan diri bi takım yaratmak istio misi onun kafasındaki şablona uymadı ve yönetimide çok tatmin etmedi misi.. yıllarca para vermek yerinede başka bi alternatif denemek istediler.. keita anormal bi topçuydu zaten disiplinli değildi ama bu taraftarı sahaya çekiodu ve coşturuodu.. yönetim neden satsın öle topçuyu çok aşırı disiplinsizde değildi fakat ii para verdiler hem keita hem yönetim transferi istedi ve yollar ayrıldı.. ayrıca kazım çok ii topçu olmasada daha atletik bi oyuncu bizdeki kewell, serdar özkan + tüm orta saha oyuncularına göre yani azcık toparlasa kendini iş yapabilir.. çünkü bizim geçen seneki sorun sadece orta sahaydı + baroşun sakatlığı ama bu sene hem orta saha hem ileri uç sorunlu üstüne birde defansın formsuzluğu.. kazım bu devre arası yapılabilcek ii bi transferdi bence ayrıca acık form tutsa sahada kimsenin görmekten hoşlanmadığı orta saha oyuncularının tamamını yabancılardan kurabilir hagi artık.. tabi yönetim bi kaç orta saha alırsa.. yektada ii olabilir bizim orta saha için ama barıştan çokta farklı olduğuna inanmıyorum şuan için.. tabi daha zaman var bakalım daha neler olcak.. adnanlar bizi şaşırtamazlar dioduk bakın kazım geldi ve ben şaşırdım.. kimse düzgün transfer olmaz dio umarım adnanlar şaşırtır bizleri..

    YanıtlaSil
  42. @swepturex sasirtacaklar tabiiki ama senin bekledigin gibi degil,küme düsünce cok sasiracaksin,ben sasirmayacagim!
    bundan sonra beni hicbirsey sasirtamaz,bu Galatasaray tarihinin yüz karasi yönetiminden hersey bekliyorum artik!

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0