Taraftarın içinden; Yekta Kurtuluş.

Hep dile getiririz ya, Galatasaray taraftarına formayı verin sahada canını dişine takar diye. İşte öyle birisi sahaya çıkıyor Galatasaray formasıyla.. İlk transferinde yazmayı doğru bulmadım, daha doğrusu pek istemedim. Fakat yazmak gerekiyor. Kasımpaşaspor'dan devre arasında transfer edilen Yekta Kurtuluş aslında içimizden birisi.. Daha evvel (2008-2009) taraftarlarımız ile birlikte Kadıköy'e deplasman tribününde omuzomuza yer alan genç oyuncu, taraftar denilebilecek düzeyde Galatasaraylı.. Eşi Çisem Hanım'da öyle. Çisem Hanım eşinin transferi öncesinde fırsat buldukça numaralı alt tribün müdavimlerinden.. Yekta ise zaman zaman Kapalı, zaman zaman eşinin yanında. İçimizden birisi demiştik Yekta için.. Eşine evlilik teklifi yaptığı gün, aynı zamanda Çisem'in doğum günü. Doğum günü kutlamaları sırasında eşine evlenme teklifi eden ve evet cevabını alan Yekta'da kutlamayı şampiyonluk marşımız olan Çıldırın ile yapıyor. Allah mutluluklarını bozmasın ve en kötü günlerini böyle gerçekleştirsin.

Bu arada aşağıda ki videoda birşeye dikkat etmenizi istiyorum. Çiğsem teklifi kabul etmenin mutluluğunu yaşarken, Yekta marşa eşlik etmenin peşinde :)

6 yorum:

  1. arda giderse yeni kaptanımız yekta :)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten aslan parçası..

    eşine galatasaray marşıyla evlenme teklif eden, bunu galatasaray marşıyla kutlayan.. koçum be...

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Yekta'yı Galatasaray formasıyla izlemekten gerçekten çok büyük haz aldım geçen pazar günü. eminim o da en az benim kadar büyük haz alıyordur Galatasaray forması taşımaktan. çünkü bu her halinden belli.

    ayrıca Yekta tıpkı Metin Oktay gibi İzmirli ve tıpkı Metin Oktay gibi İzmirspor'un altyapısından yetişmiş bir kardeşimiz. bunu söylemek için çok erken ama umarım; sahadaki duruşu, tavrı, ruhu ve futboluyla yeni Metin Oktay'ımız olmasını en içten şekilde diliyorum...

    YanıtlaSil
  5. Mönchengladbachin baskani bradleyi galatasaraya verdik diye aciklama yapti

    YanıtlaSil
  6. çiğsem değil çisem :) hatta yengenin twitter adresi var twitter.com/cisemkurtulus ;)

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0