TKBL'de rakip Beşiktaş..

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyonluğun en güçlü adayı olan Galatasaray Medical Park, bu hafta evinde ezeli rakibi Beşiktaş Cola Turka'yı ağırlıyor. TKBL'de şampiyonluk yarışında olan, Euroleague'de TOP 16'ya kalarak ezeli rakibi Fenerbahçe ile eşleşen takımımız ligdeki ciddi sınavlarından birisini verecek. Sakatlıklar ve rotasyonun olmaması nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Galatasaray Medical Park haftaiçi oynayacağı Avrupa Ligi maçı öncesinde ligde ezeli rakibini yenerek moral depolamak istiyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan sıkıntılı Burhaniye Belediyesi deplasmanı sonrasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan takımımız hafta içinde Fenerbahçe ile Avrupa Ligi'nde iki kez karşılaşacak.

Bu zorlu maçlar öncesinde takımımıza destek olmak ve moral vermek amacıyla tüm taraftarlarımızı Cumartesi günü saat 13:00'te Abdi İpekçi Arena'ya çağırıyoruz!

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0