ZTK | Çeyrek finalde ilk ayak..

Ziraat Türkiye Kupası'nda grubunu ikinci sırada tamamlayarak bir üst tura yükselme başarısını gösteren takımımız çeyrek finalin ilk ayağında Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda gruplarda da karşılaştığı kırmızı-siyahlı rakibi ile gruptaki maçta 1-1 berabere kalan takımımız çeyrek finalde ilk ayakta da avantajlı bir skorla dönmek istiyor. Avrupa Kupaları'na katılması için son derece önemli bir organizasyon olan Ziraat Türkiye Kupası'nda takımımız şampiyonluğun güçlü adaylarından.. Daha evvel bu kupayı en çok müzesine götüren takım ünvanını elinde bulunduran Galatasaray'da zorlu deplasman öncesinde eksikler can sıkıyor.

Alınan Bursaspor mağlubiyetinin ardından moral depolama amacıyla son derece önemli bir karşılaşma olan Gaziantepspor karşılaşmasında takımımızda sakatlıkları nedeniyle Arda Turan, Barış Özbek, Juan Pablo Pino, Çağlar Birinci ve Gökhan Zan maç kadrosunda yer alamazken sezonun ilk yarısında kadro dışı bırakılan Zvjezdan Misimovic de maç kadrosunda yer almıyor.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
ÇEYREK FİNAL 1.MAÇ
Gaziantepspor - GALATASARAY
3 Şubat Perşembe, 2011
Kamil Ocak Stadyumu, Gaziantep

3 yorum:

  1. 3 şubat perşembe değil mi?

    YanıtlaSil
  2. Valla benim canımı ayhanın, sarpın, aydın ve hakanın kadroya girebilmesi sıkıyor. Allahtan barış sakat

    YanıtlaSil
  3. Turu geçme şansımız bence yok. Görünen köy kılavuz istemez.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0