Türkiye Kupası'nda kuralar çekildi.

Erkekler Spor Toto Türkiye Kupası'nda takımımızın rakipleri belli oldu. Bugün The Marmara Oteli'nde yapılan kura çekimi sonrasında çeyrek final ve yarı finaldeki rakipleri belli olan takımımız çeyrek finalde Olin Edirne ile karşılaşacak. Olin Edirne engelini geçmesi durumunda takımımız yarı finalde Fenerbahçe Ülker - Bandırma Banvit eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Bu sezon değişen statü sonrasında Türkiye Kupası'nda iki bölüm oluşturuldu. 8 takımın katıldığı Türkiye Kupası'nda takımımız 10 Şubat'ta ilk maçını Olin Edirne karşısında oynayacak. 11 Şubat'ta yarı final maçını oynayacak olan takımımız turu geçmesi halinde 13 Şubat'ta final maçına çıkacak.

Galatasaray Café Crown'a kupa boyunca oynayacağı karşılaşmalarda başarılar diliyor ve uzun zamandır hasret kaldığımız kupanın bu sene gelmesini istiyoruz!

2 yorum:

  1. Olin Edirne ligde olduğu gibi Galatasaray'ı tekrar mağlup edecektir. Olası finalin Efes ve Olin arasında oynanacağını düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  2. @FCN
    Bayan Baskette Fenevbahceyle yapıcagımz avrupa ligi maçındaki seyirci durumu ne oldu ne karar alındı caferağaya gidiyormu galatasaray taraftarı ben onunla ilgili bi karar göremedimde...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0