Bir dünya rekoru..

Daha evvel dile getirmiştik, rekor bir pankartın TT Arena'da asılacağına dair.. Son günlerde yaşanan olaylara karşı tepki daha doğrusu birlik ve beraberlik mesajının inceden inceye verildiği bu anlamlı pankart Türkiye'de kimsenin cesaret edemediği boyutta, dünyada ise 290 metrelik pankartla rekor sahibi Barcelona taraftar grubunu geride bırakmaktaydı. El emeği, göz nuru pankartlar her zaman başımızın tacıdır. Boya kokusu, sprey kokusu barındırır içinde.. Aşk vardır, sevgi vardır, emek vardır, ter vardır. Galatasaray taraftar grubu ultrAslan yine Türkiye'de tribün adına bir rekor kırdı ve tam 315 metre uzunluğunda bir pankartı TT Arena'ya astı. Belki herkes daha şaşalı, daha gösterişli bir pankart veya bayrak bekliyordu. Blogumuzun takipçilerinden Murat Kaban twitter hesabımız üzerinden kendi objektifiyle görüntülediği panoramik olarak pankartın fotoğrafını bizlere iletti. Murat Kaban'ın objektifine, pankartta emeği geçenlerin eline sağlık. Fotoğraf aşağıda, üzerine iki üç kez tıklamayı unutmayın :)




"106 senelik muhteşem tarihi, kimsenin yanına bile yaklaşamadığı sayısız başaları, müzesinde rakiplerinin iki katı kupası olan Türk sporunun ilk ve teklerin takımı, varolduğundan beri Türk olmayan takımları en çok yenen Türk takımı, ülkesinin medar-ı iftiharı, UEFA ve SÜPER KUPA sahibi, dünyanın en büyük taraftar oluşumu ultrAslan'ın gururu, 1481'den beri kültürün simgesi, 1905'den beri sporun beşiği; ANLI ŞANLI GALATASARAY !"

4 yorum:

  1. bjkliler bi kıskanmış bi kısıkanmış ki sormayın.sağda solda 'olmamış kii,o pankart 3 parça iyi bakın,biz daha iyiyiz' gibi çocukça şeylerle avunmaya çalışmaktalar.bi de hala desibel diyorlar (=

    YanıtlaSil
  2. Hahaha bende sabah ligtv yorumlarda okudum demişler kesik kesik olmuş onuda yapamayanlar var ne yapalım :D

    YanıtlaSil
  3. kesik kesik olması doğru mu ayrıca kesik olması rekora engel mi ?

    YanıtlaSil
  4. @metehan

    birak boşwer onlar bagirmaya dewam etsinler =) ilk derbide kirilir o rekor rahatlikla.. ve ortada olup biten bişi yok adamlar uzay gemisi gibi davraniolar ama bi arpa boyu yol aldiklari yok.. bizim tarihimizin en kötü döneminde onlarla aramizda 3 puan fark var.. ki onlar gööööya yıldızlar toplulugu =) pankart muhabbetinde ise dicek tek şey nereye baktigin değil ne gördüğün önemli.. kimisi kelebeği görür kimisi ise kendini...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0