EWL | Hedef, vizyon, istek..

Avrupa'da bir ilkti, iki ezeli rakibin karşılaşması. Oynanılan iki maç sonunda gülen taraf ezeli rakibimiz Fenerbahçe oldu. Zaten sezon başından beri yaşanan ve gelişen durumları göz önüne alınca da hem kağıt üzerinde hemde parke üzerinde favori onlardı. Maçlar öncesinde de "Galatasaray adının olduğu heryerde umut vardır dedik." demesine de, herşey sahada çok net belli oluyordu. Bir tarafta ligde final oynamayı başarı sayabilecek bir ekip varken, diğer tarafta Avrupa'da final oynamayı hedefleyen bir ekip vardı. Haliyle herşey ciddi anlamda değişime uğramış ve gerçekten Avrupa'da başarı hedefleyen, isteyen, arzulayan ve bunun için hazırlanan taraf kazandı. Galatasaray Medical Park açısından nerden bakarsak bakalım elimizde kalıyor. Bu yüzden Fenerbahçe kadın basketbol takımına hedefledikleri yolda başarılar dilemek gerekiyor. Bir tarafta zar zor gruplardan çıkma başarısını göstermiş bir Galatasaray Medical Park, diğer tarafta 10'da 10 yaparak Avrupa'nın yenilmezi konumunda bulunan Fenerbahçe. Haydi Caferağa deplasman, atmosfer kötü falan filanda peki ya bugün? Kızlara sormak lazım bugün neden mücadele etmediniz, neyden korktunuz diye? Bomboş şutların kaçması, Sylvia dışında kimsenin isyan bayrağını çıkartmaması.. Yazık ettiniz. Bugün sadece maç kaybetmediniz. Etmediğiniz mücadele ile de bir çok kalbi kaybettiniz.

Bir sözde taraftara.. Böylesine önemli bir maçta doldurmayacaksında ne zaman dolduracaksın o salonu? Yazık oldu, hemde çok yazık. Sezon başında harcanan paralara, verilen emeklere, harcanan vakitlere yazık oldu. Sezonun galibi de şimdiden belli. Tamika hamlesi gelecek gelmesine ama o da çok faydalı birşey olmayacak gibi görünüyor. Kenarda ne yaptığını bilen bir coach olmadıktan sonra, istersen Kobe ve Lebron'u getir. Ne Zafer Kalaycıoğlu, ne Cem Akdağ ne de Ceyhun Yıldızoğlu. Bu takıma yabancı bir coach gerekiyor. Tabii oyuncularda ki mantaliteyi de değiştirmesi şartıyla..

GALATASARAY MEDİCAL PARK (51)
Tuğba Palazoğlu, Donneka Hodges 5 (3 asist), Bahar Çağlar 7 (4 ribaund- 1 asist), Işıl Alben 6 (3 ribaund- 1 asist), Gülşah Gümüşay 5 (1 asist), Gintare Petronyte 4 (2 ribaund), Melisa Can 4 (6 ribaund), Nihan Anaz 2, Seimone Augustus 4 (1 asist), Slyvia Fowles 14 (6 ribaund- 2 asist)

FENERBAHÇE (73)
Özge Kavurmacıoğlu, Anete Jekabsone 14 (1 ribaund- 1 asist), Hana Horakova 7 (4 ribaund- 1 asist), Birsel Vardarlı 3 (6 ribaund- 5 asist), Esmeral Tunçluer 16 (7 ribaund- 2 asist), Şaziye İvegin (1 asist), Nevriye Yılmaz 8 (5 ribaund- 4 asist), Ivana Matovic 16 (5 ribaund- 1 asist), Tammy Sutton-Brown 2 (1 asist), Angel McCoughtry 7 (6 ribaund- 1 asist)

1. PERİYOT: 8-19
2. PERİYOT: 12-21
3. PERİYOT: 8-15
4. PERİYOT: 23-18

3 yorum:

  1. fenerbahçe ile yapılan maçların fbtvden gösterilio olması onların avrupada ülkemizi bizden daha iyi temsil edeceğinin kanıtıydı bence..

    YanıtlaSil
  2. Mücadeleler Galatasaray Televizyonu'ndan da canlı olarak yayınlandı.

    YanıtlaSil
  3. önemli olan oyuncu seçimlerini doğru yapabilmek. Hem yerli hemde yabansı oyuncu sıkıntımız var Yasemin Horasanlı mesel aneden tutulmadı takımda. Fenerbahçe iki haftada kaç tane yabancı oyuncusunu değiştirdi ki en önemli iki oyuncusu takımdan ayrıldı peki biz neden Anete Jekabsone Angel McCoughtry Ivana Matovic Hana Horakova gibi oyuncular bulamıyoruz maddi gücümü yok takımın hayır. O zaman sorun ne? Ama her zaman her branşta böyle başkası 2 milyon Euroya Miller'ı 500 bin euroya Cenk Tosunu yok pahasına Altiedoru transfer eder biz Mersinin 300 bin Euroya ANLAŞTIĞI ama çok bulduğundan veripde almadığı adamı 5 milyon Euroya Konyanın senelik 300 bin Dolara anlaştığı ama hocasının bu kaleciye bu para çok demesinden vazgeçtiği adama yıllık 500 bin Euro GARANTİ (GARANTİ NE DEMEK YAHU YATSADA ALACAK BU PARAYI KANIMA DOKUNUYOR ARTIK) artı maç başı 6 bin Euro veririz. Kulüp bu arada bas bas bağırılan ortada gezen bu iki haberi neden yalanlamadı? YAZIK!! Artık Adnan Polat istifa

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0