Kewell ve Neill kadroda..

Yarın akşam Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek finalin ilk maçında deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak takımımız adına güzel haberler geldi. Bir süredir Asya Kupası nedeniyle Avustralya milli takımında bulunan ve bu nedenle takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncularımız yarın görev verilmesi halinde sahada yer alabilecekler. Asya Kupası'nda final oynayan ve uzatmalarda kaybeden Avustralya milli takımının en önemli iki oyuncusu olan Lucas Neill ve Harry Kewell, kupa sonrasında izin istemeyerek takıma katılmıştı.

Bugün resmi siteden açıklanan Gaziantep kafilesinde yer alan iki oyuncunun bu hareketleri kuşkusuz takdire şayan.. Takımın kötü durumda olması nedeniyle Asya Kupası biter bitmez takıma katılan ve antremanlarda boy gösteren Neill ve Kewell, yarın teknik direktörümüzün gerek görmesi dahilinde forma giyebilecekler. Belki de bu yüzden bu kadar çok seviyoruzdur, kim bilir?

8 yorum:

  1. zaten biz kadroyu seçmekte zorlanmıyoruz ki =) kadro seçiminde zorlanan tek kişi hagi.. bursa maçında da öncesinde de kadromuz genişti ama ısrarla takımın gol yollarını tıkayan hep hagiydi umarım bu defa dalgınlığına gelirde şu şekilde bi kadro yapar;

    -----------zapata------------
    sabri-neil-servet-hakan balta
    ----yekta---cana---culio-----
    --kazım--------------kewell--
    ------------baroş------------

    hiç bi zaman yabancı kaleci istemedim nedenide yukarda gördüğünüz gibi insua yerine balta war =) çağlarda toplamda 3 maç yaptı heralde alındığından bu yana.. yönetim anormal, teknik heyet anormal, kısacası herşey anormal olunca bulunduğumuz yer bana çok normal gelio ve bütün bunları bi kenara bıraktım bi takımda hiçmi şans olmaz m...q...

    YanıtlaSil
  2. ve konuyla alakalı olarakta eklicek olursam neil ve kewelli sewmeyen ölsün diorum :) ayrıca sarp,barış ve ayhanı seven de ölsün desem artık kimse bişi demez bence :D

    YanıtlaSil
  3. SweptureX yaptığın kadroyu çok beğendim. Bir tek Hakan Balta'yı orada görmek istemem aslında. Ama senin de sınırlılığın Çağlar'ın sakatlığı ve yabancı sınırı. Acaba Hakan Balta mı, Ufuk mu beni daha çok rahatsız ediyor diye soruyorum kendime.
    Her ne kadar hatalı goller yese de Hakan'ın sahada son derece ruhsuz oluşu beni daha çok rahatsız ediyor sanırım. Ufuk'un yediği hatalı gollere rağmen Hakan'dan daha çok istekli ve arzulu olduğunu düşünüyorum.
    Bu nedenle yarın kalede Ufuk'un olmasını sol bekte Hakan'ı görmeye tercih ederim.
    Insua'yı sol bekte Ufuk'u kalede yazacağım bir kadro sanırım benim ideal kadrom...

    YanıtlaSil
  4. Misimovic kesinlikle geri dönmeli ona ihtiyacımız var türkiye kupasında

    YanıtlaSil
  5. Avustralyali oyuncular Asya Kupasi bitiminde 1 haftalik izin talebinde bulundular ama Hagi tarafindan reddedildi diye biliyorum. Sonucta bu adamlar da robot degil, dinlenmek onlarin da hakki ama Hagi elindeki kadroya o kadar guvensiz ki yorgun olmalarina ragmen bu aksam sahaya Aussieleri surerse sasirmayacagim ;-)

    YanıtlaSil
  6. Büyücümüz sonunda dönüyor.Onu çok özledik..
    Bu maçı burada bitirmemiz gerekiyor ne olursa olsun en kötü dönemimizde bile bu kupayı almalıyız..Bize yakışanda eminim bu olacaktır..

    YanıtlaSil
  7. @Sacripante Re

    aslında bu akşam için benim ideal kadrom şu şekilde;

    ------------aykut------------
    sabri---neil---servet---insua
    -------cana-----yekta--------
    --kazım----culio----kewell---
    ----------stancu-------------

    baroşu zorlamamak için son yarım saat felan sokmak lazım oyuna bence.. ve alternatif olarakta;


    ------------aykut------------
    sabri---neil---servet---insua
    -------cana-----yekta--------
    --kewell---emre ç.----culio--
    ----------stancu-------------

    2 şekildede ilerde top yapabilcek 5 oyuncu olcak ve savunmamızda bu şekilde sağlam olcak.. emre çolak çok fazla katkı sağlamasada topun bizde kalmasını ve pas trafiğine yön verebilen birisi 11de oynatmalı hagi bence.. tabi hagi şu şekilde çıkarsa şaşırmam..

    -----------zapata------------
    sabri---neil---servet---insua
    ----m.sarp--cana---culio-----
    -------yekta-----stancu------
    ------------kazım------------

    hagi asla yapmaz ama en sağlam ve en verimli kadro ise şöle olur:

    ------------aykut-------------
    sabri--servet---h.balta--insua
    --------neil----cana----------
    --kazım-----culio-----kewell--
    -----------stancu-------------

    kalede zapatayı istiyorum ama yabancı sınırlaması var.. son yazdığım kadroda stancunun yerine baroş, kazımın yerine arda dönerse zaten mesele yok bu takımda :)
    bu kadro gol yemez ve bol bol gol atar =)culio serbest oynamalı kanada sıkışınca verimli olmuo çok fazla, serbestken ara pasları ve topu inatla kovalaması baya ii.. neil, cana ve culio 3 oyuncuda top yapabilen ve savunma yönü gayet ii oyuncular.. tabi savunmayı orta sahaya yakın tutmamız lazım orası ayrı.. buda hagiyle çok mümkün deil gibi..

    YanıtlaSil
  8. bence hagi ve tugay arasında bi anlaşma var bi hafta birisi bi hafta birisi yönetio takımı ve bu hafta tugay yönetti :) tek sorun ise orta sahamızın hücuma çıkarken geride kalması ve top rakipteykende savunmanın içine gömülmesi gibi gelio bana.. rakipten dönen hiç bir topu biz alamıyoruz ısrarla..

    bütün bunlara rağmen bence çok güzel bi maç izledik.. zapata gayet iyiydi ve stancuda gerçekten çok ii işler yaptı ve yapacağını gösterdi.. yekta ve kazım hayal kırıklığı yarattı bu hafta ve cana'nın ısrarla stoperde olmucağını gördük diebilirim artık =) neil+cana orta alanda oynasa anlıcam ama ısrarla neil defans oyuncusu, cana stoperken nasıl bu şekilde tercih yapılıo anlamadım.. herşeye rağmen iidi.. kewell çok mücadele etti, baroş döndü.. arda da dönerse takım müthiş olcak gerçekten.. cana hala çok içime sinmio ama haginin sistemde o tip bi oyuncu şart gibi..

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0