STSL | Mekan oynatıyor hocam..

Spor Toto Süper Lig'in 20.haftasında evinde Eskişehirspor'u ağırlayan takımımız sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Mücadeleye oldukça hızlı başlayan ekibimiz Cana, Stancu ve Kewell ile bulduğu gollerle ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında kalesinde gördüğü iki gole, Baros ile cevap veren takımımız sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrıldı. Takımımız gelecek hafta Gaziantepspor ile deplasmanda karşılaşacak. Bu akşam sahaya koyduğu yüksek tempolu ve mücadeleci futbolu kuşkusuz galibiyetten daha değerli oldu.

Şimdilik böyle bırakalım, sonrasında altını doldururuz.

8 yorum:

  1. mustafa ayhan baris ve aydinin olmadigi bir 11 vardi sahada. peki bu dörtlü olmuyunca ne oluyor? galatasaray paslasiyor ve gol pozisyonuna giriyor. sahada bugün atagi bitiren oyuncu yoktu, her topu geriye oynayan oyuncuda yoktu... taaki mustafa sarp oyuna girene kadar!! mustafa sarp girdi paslasma bitti... ve eskisehire özgüven geldi, ardindanda goller.

    bugün galatasaray 3-0 öndeyken anil veya emreyi oyuna sokacagina, mustafayi sokan hagi sarplardan barislardan vazgecmeyeceginin sinyalini verdi bence.

    zabata konusunua gelince ins hagi gec olmadan zabatanan kötü bir kaleci oldugunu anlar. bu adam ufuktan cok daha kötü bir kaleci. gelci ben ufugu begeniyorum.
    ümitin frikikden atdigi golü süper ligde bir cok kaleci yemez. golden ziyade cekileden sutlarda veya yapilan ortalarda zabatanin atladigi yada kostugu yerler insani korkutuyor.

    YanıtlaSil
  2. en kötü günümüz böyle olsun

    YanıtlaSil
  3. 3-0 dan 3-2 ye gelmesi kronik sorunumuzun yani skoru koruyamamanın bariz örneği olsa da, 4. golü atmamız çok olumlu. Ard arda 2gol yiyip morali bozulan bir takımın 4. golü atması beni sevindirdi, tabi galibiyete de çok sevindim, umarım tek maçla kalmaz, devamı gelir

    YanıtlaSil
  4. Maçı ikiye ayırmak gerekiyor sanırım.
    Hagi oyuna müdahale etmeden önce ve içine ettikten sonra.
    Neden Neil çıkıp Sarp giriyor.
    Kimsenin ligden bir beklentisi yokken neden Anıl, Emre ve Yekta dışarda ?
    Neden Sarp oyunda ?
    Anlamıyorum.
    Anlamayacağım.
    Kİmse anlatmasın.

    YanıtlaSil
  5. son 2 maçta da takımı frenleyen HAGI bu takımı asla kaldıramayacagı ve yönetemeyeceği anlamına gelmektedir. Ki zaten yönetimin durumu bile muallakta... Ne yapılacaksa bu dönemde yönetim mi değişecek yönetim kurulumu hızlı şekilde karar alınması gerekmektedir. Adnan Polat seçilecekse bile bu durum bir iki ay içinde netleşmelidir.Planlar yapılmalıdır. Sezon sonunda da buna göre adımlar atılmalı ve gelecek seneye temmuzda transferler bitmiş olmalıdır yoksa gerisi yine hüsrandır...

    YanıtlaSil
  6. haginin 3-0 dan sonra yapması gereken tek şey sabriyi sağ beke çekip serkanın yerine yektayı oyuna sokmaktı.. sarp gerçekten çok beceriksiz ve hamle yapma konusunda berbat.. sadece olayları daha yakından izlemek için koşturuo gibi bi havası var.. ilk yarıda eskişehir 2 pas yapamazken herifler orta sahayı sürekli transit geçti.. suç sarpın değil yine haginin çünkü müdahaleleri o yapıo.. bu defa doğru kadro ile çıktı ve doğru yerlere koydu oyuncuları ve bu defa şansımıza kazım ilk defa bi kanat oyuncusu gibi oynadı.. bütün oyuncularımız iidi genel olarak sadece serkan sırıttı biraz ama herşeye rağmen güzel bir galibiyet oldu.. umarım devamı gelir..

    YanıtlaSil
  7. dünki maçı izlerken 3-4sene önceki galatasarayı gördüm sahada.Tüm gücüyle yüklenen gol atmak için uğraşan,sürekli pres yapan...Bu takımı özlemişim.Galatasarayı özlemişim...

    taki 70e kadar.70den sonra 3senedir hiçbir başarısı olmayan o lanet takım geri döndü :))

    YanıtlaSil
  8. Aynen katiliyorum.

    Candan dedi ki...
    Maçı ikiye ayırmak gerekiyor sanırım.
    Hagi oyuna müdahale etmeden önce ve içine ettikten sonra.
    Neden Neil çıkıp Sarp giriyor.
    Kimsenin ligden bir beklentisi yokken neden Anıl, Emre ve Yekta dışarda ?
    Neden Sarp oyunda ?
    Anlamıyorum.
    Anlamayacağım.
    Kİmse anlatmasın.

    +1

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0