315 metre pankart olur mu?

Yaptığı tribün şovları ile adından bir çok kez bahsettiren taraftar grubu ultrAslan, yine büyük bir şova imza atacak. Eskişehirspor karşılaşması için son zamanlarda ki hummalı çalışmasının karşılığını "dünya rekoru" kırarak alacak olan tribün grubu adını tarihe yazdıracak. Ajax Amsterdam karşılaşması sırasında Doğu tribünde dev bir pankart ile mini bir şov yapan ultrAslan, bu sefer tüm stadyumu kaplayacak dev bir pankart açacak. Peki bu devasa pankartta ne yazacak? Son günlerde yaşanan olaylara nispeten üzerinde son derece anlamlı ve mesaj verici bir bestenin yer aldığı ve tamamen el yapımı olan bu müthiş pankart maç öncesinde Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde tüm tribünleri turlayacak, tüm tribünleri kaplayacak.

Muhteşem bir görsel şölenin olacağı Eskişehirspor karşılaşması öncesinde taraftarlarımızın kendilerine yapılacak olan uyarıları dikkate almaları ve hep birlikte hareket edilmesini can-ı gönülden rica ediyoruz.

7 yorum:

  1. Ultraslan şovu bıraksında görevini yapsın. Galatasarayı yerin dibine sokan yönetimi umursamayan taraftara ben taraftar demem. Bi galatasaraylı olarak ultraslandan utanıyorum. Bana göre ultraslan taraftar degil yönetimin maaşlı elemanları.

    YanıtlaSil
  2. Dünyada ilk olacak bu pankartı taşıyacak olmaktan gurur duyucam...
    Fcn pankartta ne mesajı var biraz ipucu versen...

    YanıtlaSil
  3. Kusura bakmayın bir şey sormak istiyorum. Metre mi metre kare mi?

    YanıtlaSil
  4. Bugün de Ultraslan adlı grupçuk tribünlerde istediği desteği bulamayacaktır....Çünkü bu adamların ne olduğunu milyonlarca taraftar çok iyi bilmektedir.

    YanıtlaSil
  5. bence buyuk başkan yazarlar

    YanıtlaSil
  6. ultraslan modası geçmiş bir grup alparslan dikmenden sonra tüm alt grupları ezdi sindirdi rezil herifler bugün de gelmişler pankarttan bahsediyorlar peki kaybolan ultras değerlerinden kim bahsetcek ?

    YanıtlaSil
  7. Bu arada Emanuel Culio mücadeleci oyunuyla maçın yıldızı oldu bence Emanuel değil artık Dinamo Culio diyelim adam ortasahayı toparladı 2 maçta...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0