Sylvia ve Seimone Dünya Karması'nda..

Galatasaray Medical Park forması giyen iki süperstarımız Sylvia Fowles ve Seimone Augustus, Kadınlar Avrupa Ligi'nde bu yıl düzenlenecek olan 2011 All-Star kadrosuna davet edildi. Polonya'nın Gdynia kentinde 8 Mart Salı günü düzenlenecek olan organizasyonda dünya karmasına çağrılan oyuncularımız 22 Aralık tarihinden itibaren yapılan oylamada ilk beşte yer bulmayı başardı. Avrupa kıtası dışındaki oyuncular tarafından oluşturulan 'Dünya Karması' adlı takımda ilk beşte forma giyecek olan Seimone ve Sylvia'nın yanı sıra ligimizde forma giyen Angel McCourthy bu organizasyonda forma giyecek. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde yapılacak olan organizasyonun teknik heyeti ve yedek oyuncuları gelecek hafta açıklanacak.

Euroleague Women 2011 All-Star takım kadroları şu şekilde;

DÜNYA KARMASI
Monica Wright (Lotos Gdynia), Seimone Augustus (Galatasaray Medical Park), Angel McCoughtry (Fenerbahçe ), Candice Dupree (Good Angels Kosice), Sylvia Fowles (Galatasaray Medical Park)

AVRUPA KARMASI
Celine Dumerc (UMMC Ekaterinburg), Alba Torrens (Halcon Avenida Salamanca), Amaya Valdemoro (Rivas Ecopolis), Sandrine Gruda (UMMC Ekaterinburg), Sancho Lyttle (Halcon Avenida Salamanca)

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0