Teşekkürler Rochestie..

Galatasaray Café Crown'a sezon başında transfer edilen 25 yaşındaki Amerikalı oyun kurucu Taylor Rochestie dün takımdan ayrıldı. Geçtiğimiz ay Jerry Johnson'un transferi sonrasında takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve son maçlarda kıta dışı oyuncu kuralı nedeniyle kontenjana takılan Taylor Rochestie dün takım arkadaşlarına veda ederek, ülkeden ayrıldı. Bugüne kadar Beko Basketbol Ligi'nde 16 maçta forma giyen Taylor Rochestie, maç başı 23 dakika sahada kalırken istatistik hanesine 7.9 sayı - 3.5 ribaund - 3.1 asist ve 0.9 top çalmayı yazdırmayı başarmıştı. Amerikalı oyun kurucu Eurocup'ta toplamda forma giydiği 11 karşılaşmada maç başı 21.5 dakika sahada kalmayı başardı. Sahada kaldığı 11 maç genelinde ortalama olarak istatistik hanesine 6 sayı - 3.2 ribaund - 2.5 asist ve 1.6 top çalma yazdırdı.

Amerikalı oyun kurucumuz Taylor Rochestie'ye bugüne kadar yaptıkları adına teşekkür ediyor, basketbol hayatında başarılar diliyoruz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0