Aslantepe'ye Café Crown Café..

Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nin doğu tribününde oval bölümde gelecek sezon adına bir takım çalışmalar yapılacak. Mecidiyeköy'de mevcut bulunan çadır tamamen stadın bulunduğu alana taşınacak, bunun yanı sıra maç öncesi zaman geçirme amacıyla da içinde café bulunacak. Store konusunda bir takım karışıklıklar var. Kimisi stadın içine yapılacak derken, kimisi stadın dışına yapılacak diye beyanda bulunuyor. Mimarlar tarafından da bu ay dergimizde bu projenin "Doğu tarafta" yapılacağı söylenmiş. Yani durum biraz karışık görünüyor. Ayrıca stadın içinde ki bir çok bölgeye de yemek yemek veya birşeyler içmek için alanlar yapılacak. Fast-food markalarından bazılarının teklif verdiği bilgisine ulaştık, bu da gelecek sezona doğru tamamen hazır olacaktır.


Bunun yanı sıra gelecek sezon için düşünülen bir diğer proje de Türk Telekom Arena'da ücretli turistik geziler. Tribünlerden başlayacak olan tur, soyunma odaları, sahaya çıkış koridorları vs. vs. diye devam edebilecek. Avrupa'da sıkça örneğini gördüğümüz bir durumdu, Türkiye'de bu konuda bir ilk gerçekleştirilecek. Uzun lafın kısası, Aslantepe'de hummalı çalışmalar devam ediyor. Gelecek sezona daha iyi bir stadyum, daha iyi bir işletme görebileceğiz.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0