Pino: "Kimseyle herhangi bir sorunum yok."

Haftasonu oynanılan Trabzonspor maçının ardından teknik direktör Bülent Ünder tarafından ağır biçimde eleştirilen ve kadro dışı kaldığına dair göndermelerde bulunulan Juan Pablo Pino yaşanılan olaylarla ilgili twitter hesabından (@pinomagician) bazı açıklamalarda bulundu. Takımın genel durumundan, kişisel durumuna kadar bir çok konuda mesaj gönderen Pino, takımda herhangi bir probleminin olmadığını ve Galatasaray'da kalmak istediğini dile getirdi.

Trabzonspor maçı sonrasında yazdığı mesajlarda taraftarları sevdiğini ve destek mesajları için teşekkür eden Kolombiyalı oyuncunun açıklamalarını sizler için derleyip-toparladık. Juan Pablo Pino sosyal medyada kullandığı hesaplarında şu sözlere yer verdi;

" Attığınız destek mesajları için hepinize teşekkürler. Tüm mesajları cevaplamak isterdim ama cevaplamam mümkün değil. Burada olmaktan mutluyum ve burayı seviyorum. Galatasaray'da kalacağım. Oynarken bacağımda ağrılarım vardı, bilmenizi istiyorum. Yaşadığımız kötü şeyler hayatın içinde var olan şeyler fakat hep böyle sürmeyecek. Kulüp olarak kötü bir dönem geçiriyoruz. Takımda herhangi bir kimseyle sorunum yok, ben mutluyum. Destek mesajı atan herkese teşekkür ediyorum. Sizleri ve Galatasaray'ı seviyorum."

1 yorum:

  1. gundem degistirmek icin yapilan hareketlerin sonuncu kurbani Pino. Sayin Under'in kredisi bitmistir. Eee under hoca 15 dakikada topcu silersen, 1 saniyede silinirsin. sen devam et; servet, balta, ayhan, m.sarp oynatmaya, seninde sonun olacaklar. yanarim, yanarim Rijkaard'a yanarim.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0