Cehennem dün gece son kez ateşini yaktı.

Ali Sami Yen Stadı'nın dozerler tarafından işgali malumunuz. Bizlerde gün boyu sosyal medyada bulunan sayfalarımızdan (facebook.com/fcnblog - twitter.com/fcnblog) okuyucularımız tarafından bizlere ulaştırılan veya bizlerin görüntülediği fotoğrafları yayınlıyoruz. Az evvel çok anlamlı, çok manidar bir resim elimize ulaştı.
Yayınlasan bir dert, yayınlamasan bir dert. Ali Sami Yen CEHENNEMİ dün gece ateşini son kez yaktı. Bir daha hiç yanmamak adına.. Organizasyon İTÜLÜ ASLANLAR grubuna ait. Dün gece büyük ihtimalle izinsiz, sorgusuz, sualsiz bir şekilde cehennemin kıvılcımlarının çıktığı yere, kapalı tribüne çıkmışlar. Cehennemde ateşi son kez yakmışlar, bir daha hiç yanmamak üzere.. Elinize, emeğinize sağlık.


Elveda Sami Yen, seni seviyoruz can-ı gönülden..

1 yorum:

  1. Ali Sami Yen ile ilgili her son video her son resim insanın içini acıtıyor ama inanın şu son resim aralarında beni en çok etkileyen oldu çok anlamlı bi organizasyon olmuş keşke bende orada olabilseydim diyor insan, son bir defa daha bulunabilseydim o ruhu olan duvarlar arasında... Şu yıkım bitsin bi an önce 75 güne kalp dayanmıyor

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0