Gittiğin yerden selam gönder Arda Turan..

"Gitti, gidiyor, gidecek, gitmeli, gitmemeli, gidebilir." gibi bir çok yorum okuduk, cümle duyduk. Galatasaray takım kaptanı Arda Turan'ın sezon sonunda takımdan ayrılacağı gün gibi aşikar. Arda gitmek istiyor, yönetim tarafından da para kazanılması düşünülüyor. Arda'nın gelecek sezon kontratının bittiğini, Türkiye'nin de ender oyuncularından birisi olduğu gerçeğini göz önüne koyarsak Arda'nın ayrılması gayet normal bir durum. Arda artık kafa olarak Galatasaray'a yararlı olacak düzeyde değil. Bir kaç gündür Atletico Madrid takımının yöneticilerinden Miguel Angel Gill hem sponsorluk anlaşması hemde Arda Turan için İstanbul'a gelmişti.

Teklif olarak 3 yıl vadeli olmak üzere 12 milyon 500 bin euro İspanyol temsilcisinin ilk teklifi olmuştu. Bu teklif ilk başta daha sonra konuşulmak üzere ertelenmişti. Büyük olasılıkla Atletico Madrid teklifinde iyileştirme yaptı ki, şu anda teklifin kabul edilme aşamasında olduğu dile getiriliyor. Geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un açıklaması vardı. "Bu konuda ben değil, Galatasaray kulübü bir açıklama yapacaktır." diye bir beyanda bulunan Arda'nın menajeri Ahmet Bulut aslında bu konuda resmen yeşil ışık yaktı. Arda'nın gitmek istemesi işin tuzu biberi oldu.

Mental olarak Galatasaray'da olmadığını söyleyebiliriz Arda'nın. Eğer transfer gerçekleşirse Arda'nın yapacağı en iyi transfer Valencia, Atletico Madrid, Dortmund, Lyon gibi takımlar olacaktır. Çok büyük rakamlar, çok büyük bedeller ile beklentileri büyütmeye gerek yok. Arda mevcut durumda en fazla 15 milyon euro bonservis bedeli ile transfer edilebilir. Gitmek isteyen Arda'yı tutarak takıma zarar vermeye gerek yok. Gittiğin yerden selam gönder Arda Turan.. Yolun açık olsun.

Arda Turan'ın Atletico Madrid'e transferi küçük detaylar dışında tamamlandı. Kulüp yarın bu konuda resmi siteden bir açıklama yapacak. (via @srfydn)

2 yorum:

  1. yeni yüz güzel olmuş.bi ara takımdan haberlere ara vermiştiniz sanki.neyse arda satılsın canaya da lazio talip deniliyor.servete talip varmı acaba.

    YanıtlaSil
  2. avrupada büyük isler yapar bence! kim ne derse desin arda türkiyenin en kaliteli oyuncusu. beni korkutan tek sey gittigi yerden selam yollar döndügündede fenerde emre abisinin yaninda oynar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0