Yakışmadı sana Bülent Ünder..

Trabzonspor maçının ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Bülent Ünder ciddi biçimde ağır konuştu. Bunun yanı sıra milyonların önüne bir oyuncusunu atan bir kişinin teknik direktörlük vasıflarıda tartışılır duruma geliyor. Maç sonunda yayıncı kuruluş kameraları önünde mağlubiyeti oyuna sonradan giren bir oyuncuya yıkmak ne kadar doğru, yorum sizin. Uzun lafın kısası Bülent Hoca'ya göre 10 kişi kaldıktan sonra sahada mücadele etmek yerine yürüyen, umursamaz tavırlar takınan Pino artık Galatasaray forması giyemeyecek. En azından Bülent Hoca takımın başında bulunduğu sürece.


Herşey bir kenara, kişisel düşüncendir, kişisel yorumundur. Gerekirse soyunma odasında azarlarsın, bağırırsın vs.vs. Gerekirse antremanda ceza verirsin, kadro dışı bırakırsın, bırak sahaya sürmeyi ilk 18 hatta kamp kadrosuna bile almazsın. Yani bunun cezası başka türlü verilebilir. Maç sonu basın toplantısında "Pino artık forma giyemez, mücadele etmiyor, yürüyor." diye yorum yaparsan oyuncunu hem basının önüne, hem çakalların önüne, hem de taraftarların önüne haksız yere atmış olursun.

Hepsini koyun bir kenara, oyuncu disiplinsizdir, karaktersizdir, kişiliksizdir vs.vs.vs.. Bu takım puan durumunda 14.sırada. Bugüne kadar ligde 28 maç oynandı, 10 galibiyet-3 beraberlik-15 mağlubiyet aldı. Bıraktım artık oyuncuyu, karakterini, kişiliğini. -9 averajla 14.sırada, tarihinin en kötü sezonunu geçiren bir takımdan bahsediyoruz. Bu takımın adı Galatasaray.. Hani şu müzesinde UEFA Kupası, Süper Kupa, 17 lig şampiyonluğu, 14 yerel kupa bulunan. Hani şu ülkesinin en büyük camiası.. Hani şu sıralar ligde kümede kalma mücadelesi veren. 2000 yılı nerde, 2011 yılı nerde..

5 yorum:

  1. bence Bülent hoca söylediklerinde haklıdır, üstelik bu sözlerini tüm futbolculara sarf etmiştir. "Kızım sana söylüyorum, gelinim sen anla!" misali

    YanıtlaSil
  2. " "Pino artık forma giyemez, mücadele etmiyor, yürüyor." diye yorum yaparsan oyuncunu hem basının önüne, hem çakalların önüne, hem de taraftarların önüne haksız yere atmış olursun."

    Pino oynadigi zaman türkiyenin en iyi futbolcularinin arasina giribelir amma velakin Pino bu sezon kac macda yirtti kendi.Bende Pino geldiginde Keitayi aratmaz dedim ama dedigim lafi yuttum.Pino Keitanin havasi olamaz.

    YanıtlaSil
  3. Resmen Galatsaray in marka degeri ile alay edilmektedir.

    YanıtlaSil
  4. Elbette Bülent Ünder'den takımı alıp yukarılara taşımasını beklemiyordum. Sene sonuna kadar en azından doğru isimleri doğru yerde oynatsa yeter diyordum. Tabi bir de 1-2 genç oyuncuya şans verse süper olur diyordum.
    Gelinen noktada Barış ve Mustafa Sarp'ın Bülent Ünder'in en önemli alternatifleri olduğu görüldü. Ayhan'la maça başlaması da dünkü hamlesiydi. İşin en ilginci zaten geldiğinden beri çok ateşli olmayan ve kaleyi gördüğünde pas yerine her zaman kaleye şutu düşünen Pino'ya maç sonunda saydıran sayın Ünder'in asıl vahim açıklaması A2 takımı ile ilgili olanı idi. Son günlerde aldığı 9-1'lik galibiyetle birçok takımın iştahını kabartan A2 takımı için, "A2'den bu takımda oynayacak oyuncu var da, ben mi oynatmıyorum?" şeklinde açıklama yaptı. Cem Sultan, Emre Çolak ve Anıl'ın ikişer gol attığı maçta Berkin de 1 gol buldu. Diğer birçok ismi bir kenara koyuyorum bu saydığım isimleri artık bilmeyen Galatasaraylı yok. Ama demek ki Bülent Ünder'in dikkatini çekememişler.
    Bu sene Galatasaray yönetimden çekti, sahadaki birçok futbolcudan çekti, hakemlerden çekti ama en çok hocalardan çekti. Saçma kadro seçimleri ve daha kötü olan maç sonu açıklamaları ile şu anda bulunduğumuz durumun çok normal olduğu sırf bu açıklamalara bakarak bile anlaşılabilir.

    YanıtlaSil
  5. Bülent Ündür de Pino da Arda da kim varsa defolup gitsinler şu takımdan. Utanmaz adamlar hepsi. Takımı düşürdükleri hale bakın?!?! Kimsenin yüzüne bakamaz olduk. Allah bildiği gibi yapsın A.Polat ve ekibini.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0