Filenin Sultanları Beşiktaş'a Acımadı.

Aroma Bayanlar Voleybol Ligi'nin son haftasında oynanılan karşılaşmada takımımız ezeli rakibi Beşiktaş ile karşılaştı. Burhan Felek Spor Salonu'nda oynanılan karşılaşmayı baştan sona üstün götüren taraf olan Galatasaray Medical Park, mücadeleden 3-1 galip ayrılarak ligde ki 13.galibiyetini aldı. Oynanılan 22 maç sonunda topladığı 38 puanla ligi 4.sırada tamamlayan takımımız play-off oynamaya hak kazandı.


Galatasaray Medical Park play-off grubunda çeyrek finalde statü gereğince İller Bankası ile karşılaşacak. Kadın voleybol takımımız İller Bankası ile sezon içinde oynadığı karşılaşmalarda ilk maç rakibini deplasmanda 1-3 mağlup etmiş, ikinci maçta ise rakibine evinde 1-3 mağlup olmuştu. Serinin ilk maçı Ankara Başkent Spor Salonu'nda oynanılacak.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0