Nike'tan üçüncü renk hamlesi; Bordo.

Bilindiği üzere gelecek sezondan itibaren geçerli olmak üzere 2015 yılına kadar ürün tedarikçimiz Nike. Adidas ile olan anlaşmamızın feshedilmesi sonrasında gelecek sezona dair konuşulan dedikodularda haliyle son buldu. Bugünlerde de internette gelecek sezonlar adına tasarımlar görüyoruz. Bu işlerin üstadı diye atlandırabileceğimiz dostumuz Galatasaray Formaları blog ekibi gelecek sezon adına önemli bir duyum almış. Formalar, tasarımlar konusunda olayı aşmış bir ekip olduklarını söylememize gerek yok. Gelecek sezon kullanacağımız kamp ürünleri, formalar hakkında önemli bir bilgi var. Gelecek sezon kullanılması muhtemel renk; bordo!

Daha evvel formalar konusunda bir çok alternatif renk görmüştük. Ufaktan bir kronoloji sıralarsak son yıllarda alternatif renk adı altında kullandığımız renkler; Turkuaz, turuncu, mor ve mercan. Bu renklerden sadece turuncu rengin renklerimizle alakalı. Diğer renkler tamamen fantezi görünüyor. Nike'tan gelecek sezon adına öncelik antreman ürünlerinde olmak üzere bordo renk kullanılacak. Bu sene kamp ve antreman ürünlerinde çift renk kullanıldığını görmüştük. Bu sezon Nike kullanan takımlarda görmüş olduğumuz bu uygulama gelecek sezon Galatasarayımızda da kullanılacaktır.

Tıpkı yanda görmüş olduğumuz Trabzonspor örneği mevcut. Gelecek sezon antreman ürünlerinde bu tarz bir örnek görebiliriz. Krem renkli bir antreman tshirti üzerinde bordo renk görebiliriz. Bunun yanı sıra bu tarz tasarım, taslak çalışması gibi konularda da son derece başarılı olan Okan Öztoprak gelecek sezon olası bir bordo forma çalışması gerçekleştirmiş. Dediğimiz gibi öncelik antreman ürünlerinde fakat formada da bir bordo renk görebiliriz. Aslında hiç fena olmaz, kırmızının daha koyusu diye adlandırabiliriz. Bordo rengin ağırlıklı olduğu bir sarı forma (tıpkı Arsenal gibi) görebiliriz.

Formalar konusunda detaylar, net bilgiler ilerleyen haftalarda belli olacaktır. Bu arada kulağımıza gelen bir bilgiydi ama GSFormaları da yazınca belirtmekte fayda var. Eğer bu sene Adidas ile devam etseydik, alternatif renk olarak turkuaz kullanılma ihtimali çok ama çok yüksekti. Verilmiş sadakamış varmış diyelim..

2 yorum:

  1. Her yil galatasarayin 1 formasini alirim! sadece bu yil 3 tanesini de aldm! Hic bir zaman formama kendi ismimi yazdirmamistim herzaman o yil kim formda ise onun ismini yazdirirdim. Güleceksiniz ama mesela 2008 deki sampiyonluktan sonra turuncu formaya servetin ismini yazdirmistim. Hem galatasaraymizda hemde milli takimimizda mükemmel oynuyordu. Bu seneki mercan ve aslanli formaya barosun ve neillin ismini yazdirmistim. Ama ilk kez bu sene cubuklu formaya kimin ismini yazdiracagimi bilemedim ve kendi ismimi yazdirdim... Nike formalarini heycanla bekliyorum! Bana göre formada 1 numarali marka. Ins ilk alacagim nike formasina yine bir futbolcu ismi yazdirabilirim! Meraktan soruyorum turkuaz formada ne var?

    YanıtlaSil
  2. @FCN

    acaba yeni koleksiyon nezaman satisa sunulur haberiniz varmi?

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0