Lucas Neill sezonu kapattı!

Büyük şok, büyük eksiklik.. Bir kaç maçtır ağrılarıyla oynayan ve bu nedenle zaman zaman izinli olarak antremanlara çıkmayan Lucas Neill sezonu kapattı. Antalyaspor maçı sonrasında meydana gelen ağrılarından dolayı kontrolleri gerçekleştirilen fakat buna rağmen diğer maçlarda da forma giyen Avustralyalı defans oyuncumuz sezonun geri kalanında forma giyemeyecek. Lucas Neill için resmi siteden şu açıklamalar yapıldı.

Antalyaspor maçı sonrasında sağ kasık bölgesinde ağrıları oluşan Lucas Neill’e; yapılan tetkikler sonucunda karın kasları alt yapışma yeri ile sağ iç kasık kaslarının yapışma yerinde tendinit tanısı konmuştur.

Oyuncumuz Trabzonspor maçında 90 dakika yer almış, daha sonra yönetim ve sağlık ekibinin izni dahilinde Avustralya’ya gidip kendi doktoruna kontrollerini yaptırmıştır. Lucas Neill, Pazar günü takıma katılacaktır.

5 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. takimin "buyuk" kaptaninin gemiyi ilk terk ettigi yerde neil gitmis cok mu?

    YanıtlaSil
  3. sezonu kapattı diyorsunuz ama bugünkü idman fotograflarında kendisi takımla calısırken görülüyor ayrıca sakatlıgı sebebiyle sezonu kapamıstır diye de bir haber bulamadım resmi sitede
    Acaba sakatlık bahane edilerek pinodaki gibi sacma sapan bir sebeple oynatılmmıyor olabilir mi ?

    YanıtlaSil
  4. @ Berk

    Lucas geçen haftaiçi Avustralya'ya kendi doktoruna gitti. Pazartesi takıma katıldı. Perşembe gününe kadar da rehabilitasyon çalışmalarını gerçekleştirdi.

    Bugün hepimizin hayretler içerisinde kaldığı bir biçimde takımla birlikte çalıştı.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0