STSL | Amaçsız, hedefsiz Manisa deplasmanı..

Spor Toto Süper Lig'in 29.haftasında deplasmanda Manisaspor ile karşılacak olan takımımızda tek hedef bulunduğumuz ortamdan bir an evvel kurtulmak ve biraz olsun morallenmek. Sıkıntılı günler geçirmesinin yanı sıra aynı zamanda da seçim heyecanı da yaşayan kulübümüzde alınacak bir galibiyet sadece moralleri düzeltmekte kalmayacak aynı zamanda kaybetmeye karşı reaksiyon gösteremeyen oyuncularımızın özgüvenlerini yerine getirecek. Mücadele 18 Nisan Pazartesi günü saat 20:00'de oynanırken mücadeleyi Barış Şimşek yönetecek. Manisa deplasmanı öncesinde iki takım hakkında ki son bilgiler, istatistik ve eksik-sakat oyuncu detayları..

Tarihinin en kötü sezonunu geçiren Galatasaray'da sular durulmak bilmiyor. Geçtiğimiz hafta alınan Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında teknik direktörümüz Bülent Ünder tarafından alınan bazı kararlar takıma yansımış gibi görünüyor. Bir sezonda üçüncü antrenörüyle yola devam eden Galatasaray geride kalan haftalarda hanesinde tarihinde görülmemiş bir dönem geçiriyor. Evimizde aldığımız Trabzonspor mağlubiyeti sonrasında mağlubiyet sayısını 15'e yükselten takımımızın galibiyet sayısı 10, beraberlik sayısı ise 3. Rakip filelere 29 gol bırakan takımımız kendi ağlarında 38 gol gördü. Ligin en az gol atan 4.takımı konumunda bulunan takımımız aynı zamanda en kötü averaja sahip 5.takım olarak mücadele ediyor.

Rakibimiz Manisaspor ise bu hafta gerçekten rakibimiz konumunda. Söylerken bile içimiz acıyor ama Manisaspor'un 36, Galatasaray'ın 33 puanı bulunuyor. Alacağımız bir galibiyet Manisaspor'un üzerine çıkmamızı sağlayacak. Bunun yanı sıra deplasmanda alacağımız bir galibiyet işin şakası bir yana küme düşme hattından uzaklaşmamızı sağlayacak. Ligin son üç takımına minimum 9 puan uzaklıkta olan Galatasaray'ın küme düşme gibi bir ihtimali bulunmasa bile ligi 15.tamamlaması (yani küme düşenin bir üzerinde) hatta bırakın ligi buralarda tamamlamasını, bugün bile buralarda olması başlı başına rezillik.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 28 hafta sonunda topladığı 36 puanla 10.sırada bulunan Manisaspor 11 galibiyet, 3 beraberlik, 14 mağlubiyet almasına karşın rakip filelere bıraktığı 39 gol karşılığında kalesinde 43 gol gördü. Siyah-beyazlı Ege temsilcisi geçtiğimiz hafta deplasmanda Konyaspor ile golsüz berabere kaldı. Hikmet Karaman'ın öğrencileri son 4 maçtır gol atamıyor ve bunun yanı sıra son 3 maçta 2 mağlubiyet aldı.

Manisa deplasmanında çeşitli nedenlerden ötürü forma giyemeyecek oyuncularımız şu şekilde;
Yekta Kurtuluş, Lucas Edward Neill, Hakan Kadir Balta, Harry Kewell, Milan Baros, Juan Pablo Pino ve Kazım Kazım.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0