Kamuoyuna Duyuru | ASY Organizasyonu

17 Nisan Pazar günü Ali Sami Yen Stadyumu'nda gerçekleştirilecek olan veda organizasyonu nedeniyle kamuoyunda bir takım spekülasyonlar ve yanlış anlaşılmalara bağlı sıkıntılar yaşanmaktadır. Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki, yapılacak organizasyonun sahibi, kurucusu ve gerekli mercilerle birebir muhattap olanlar FCN Blog ekibi değildir. Organizasyonun sahibi, bu organizasyonun gerçekleşmesini sağlayan Kuzeyin Aslanları adlı taraftar grubuna bağlı Samet Şener ve Tayfun Akhoroz'dur.


Bugün Fanatik gazetesinde başta olmak üzere, bazı portallarda, platformlarda "FCN Blog Organizasyonudur" tarzında yazılan tüm yazılar gerçek dışıdır. Organizasyon sadece bizim tarafımızdan siz değerli okuyucularımıza, Büyük Galatasaray taraftarına duyurulmuş ve gelmeleri adına çağrıda bulunulmuştur. Aynı zamanda hiç bir yazımızda, hiç bir sayfamızda, hiç bir portalda editörlerimiz tarafından "Organizasyon sahibi biziz" gibi bir ithamda bulunulmamıştır. Organizasyon sahibi arkadaşların emekleri yenmemesi konusunda hassasiyet ve titizlik içerisinde diğer portallara da gerekli bilgilendirmeleri yapmış bulunuyoruz. Kamuoyunda yaratılan bu yanlış anlaşılmadan dolayı başta Samet Şener ve Tayfun Akhoroz olmak üzere Kuzeyin Aslanları taraftar grubundan özür dileriz.

Kamuoyunda ki yanlışlığın giderilmesi konusunda elimizden gelen herşeyi yapacağız. Ortada verilen bir emek var ve biz bu emekten haksız kazanç elde etmek istemeyiz. Kamuoyunda bu tarz yazılar varsa eğer bizim görmediğimiz, bilmediğimiz değiştirilmesi önemle rica olunur.

Saygılarımızla,
FCN BLOG Ekibi

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0