ÖZEL | Melisa Can'ın sakatlığı ciddi..

Galatasaray Medical Park'ın bu sezon transfer ettiği devşirme oyuncusu Melisa Can'ın sakatlığı ciddi görünüyor. Final serisi öncesinde can sıkan sakatlık haberi sonrasında ilk iki maçta hiç süre almayan tecrübeli forvetin sakatlığı hakkında takım menajerimiz Müge Erdem sayfamıza açıklamalarda bulundu. Abdi İpekçi'de oynanılan iki maç sonunda Caferağa'ya taşınan final serisinde durum 1-1.Caferağa'da oynanacak iki maç öncesinde sakatlığı devam eden Melisa'nın bu maçlarda oynaması zor gibi görünüyor fakat sağlık heyeti oyuncuyu yetiştirmek için büyük bir seferberlik içerisinde. Temennimiz Melisa'nın en kısa sürede iyileşip Caferağa'da en azından 10 dakika oynayarak Fowles'ı biraz olsun rahatlatması.

Takım menajerimiz Müge Erdem, tecrübeli forvetin sakatlığı hakkında şu sözlere yer verdi.
"Melisa'nın durumu pek iyi değil. Bel fıtığından dolayı şuanda ağrıları ayağını, bacağını komple etkiliyor. Sakatlığının tamamen geçmesi uzun zaman alacak. Belinde ki parça büyük kanala inmiş ve sinire baskı uyguluyor. Bu nedenle de Melisa ağrıları nedeniyle ayağının üzerine tam olarak basamıyor, sinire baskı olduğundan dolayı da ayağını hissetmiyor. Caferağa'da oynama ihtimali şuanda bulunmuyor."

FCN BLOG ÖZEL HABERİDİR. KAYNAKSIZ KULLANILAMAZ.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0