Oktay Mahmuti: Burada bulunmaktan tiksiniyorum!

Beko Basketbol Ligi'nde bu hafta oynanılan karşılaşmada Galatasaray Café Crown son saniyede savunmada yaptığı büyük bir hata ile Olin Edirne'ye 76-75 mağlup oldu olmasına fakat kuşkusuz maça damgasını vuranlar yine müsabakanın hakem üçlüsü oldu. Baştan sona inanılmaz kötü bir yönetim gösteren hakem üçlüsüne maç boyunca itiraz eden takımımızın başantrenörü Oktay Mahmuti maç sonunda zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

NTVSpor'dan Irmak Kazuk'a maç sonunda röportaj veren Oktay Mahmuti sinirlerine hakim olamadı. Edirne'de oynanılan maç sonrasında hakemlerden dert yanan Oktay Mahmuti hakem üçlüsünü ve federasyonu hedef alan açıklamalarda bulundu. İşte Oktay Mahmuti'nin maç sonıunda ki açıklamaları;
" İnsanların emeğe karşı saygısızlığını görmemek için en iyi buralardan gitmek. İçim acıyor. İstifa etmek mi gerekir insanların uyanması için. Bu çirkefliği durdurmak için. Şu an burada bulunmaktan gerçekten tiksiniriyorum. "

Bunun yanı sıra Oktay Mahmuti maç sonu açıklamalarında da maçın hakemlerine adeta ateş püskürdü. 20 senedir basketbol hayatında en kötü gününü yaşadığını belirten Oktay Mahmuti, bu zamana kadar konuşmadığını hep sustuğunu ama bunun insanlar tarafından farklı algılandığını dile getirdi.

 

4 yorum:

  1. Bu aralar basketbolda hakemler sabrımızın sınırlarını zorluyorlar. İlla sahaya girip hakemlere saldırmak mı gerek adam gibi maç yönetsinler diye. Ermal'e çalınan 5.faul tam bir saçmalıktı. Kontrolü ele aldığımız ve Ermal'in takımı sürüklediği dönemde hakemlerden müthiş bir hamle geldi.Edirne'nin imdadına yetişti.

    YanıtlaSil
  2. TKBL Final Serisi (FB - GS MP) son maçındaki hakem üçlüsünün (Murat Biricik, Serkan Emlek, Uğur Özen) çıkardığı rezaletten sonra şimdi de BBL 29. hafta Olin Edirne - Galatasaray Cafe Crown maçındaki hakem üçlüsü de (Engin Kennerman, Alper Özgök, Turgut Işık) saçmaladı. Yuh artık...

    YanıtlaSil
  3. Engin Kennerman'ın bu ilk değil. Kendisi Efes-FB maçında da maçı şahane yönetti!!! Ligin ilk yarısındaki Banvit maçında da saçmasapan kararlar sonrası kendisine tepki gösteren bir taraftarımızla küfürleşti. Kendisinin bir Fenerbahçe forması giymediği kaldı maçlarda. Ve ısrarla da bizim maçlarımıza ve Fenerbahçe'nin önemli maçlarına atanması da son derece manidar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0