Organizasyon | Sami Yen'e son veda..

"Bu sana veda ederken, son bakış, son gülücük.. Bu sana kalbimden kopan son öpücük, sana yıllar yılı büyüttüğüm aşk, ne yazık ellerinde artık küçücük.." Ne de güzel söylemiş Aslı Güngör, 2009 yılında çıkan albümünde yer verdiği şarkısı Son Öpücük'te.. Galatasaray taraftarı da son kez veda ediyor sevgilisine. Yıkımı için start verilen, dozerler tarafından heryerine girişilen Ali Sami Yen'e veda ediyor Galatasaray taraftarı. Yıkım işlerini yüklenici firmadan gerekli izinler alındı, gerekli başvurular yapıldı.
Galatasaray'ın tarihinde ki tüm başarılarına ev sahipliği yapmış, bir çok devi çimlerine gömmüş, sevinç ve hüzün gözyaşlarımızı içine almış, sevinç çığlıklarımızla yankılanan Ali Sami Yen'e son kez gidiyoruz.

Pazar günü saat 14:00'te tüm Galatasaray taraftarlarını, Ali Sami Yen'e son kez, son bir kez meşalelerle, tezahüratlarla veda etmek için ALİ SAMİ YEN'e bekliyoruz. Ali Sami Yen'in ateşini son bir kez yakmak, cehennemi son kez yaşamak isteyen herkese kapımız açık.

Hiç yorum yok

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0