Siz hepiniz, Sylvia tek!

Dün akşam oynanılan TKBL Play-off final serisinin ikinci maçında maç sonunda istatistik kağıdında ilginç bir görüntü vardı. Galatasaray Medical Park'ın sezon başında transfer ettiği Amerikalı süperstar Sylvia Fowles tek başına 39:41 dakika sahada kalmasının yanı sıra rakip takımın uzun oyuncularının toplamından daha fazla takımına katkı sağladı.
Sahada kaldığı sürede 25 sayı - 10 ribaund istatistiği ile galibiyette büyük pay sahibi olan Sylvia Fowles'a karşılık sarı-lacivertli takımın pivotları Nevriye Yılmaz, Ivana Matovic, Tammy Sutton Brown ve Kristen Nevlin'in istatistiklerinin toplamı 24 sayı - 8 ribaund. Galatasaray Medical Park forması giyen dünyanın en iyi pivotu ünvanına sahip olan Slyvia Fowles, rakip takımda kendi mevkiisinde oynayan 4 oyuncudan daha iyi bir performans gösterdi. 

Galatasaray Medical Park'ın Amerikalı süperstarı Sylvia Fowles, final serisinde oynanılan 2 maç sonunda elde ettiği istatistikler ile seriye damgasını vurdu. 2 maç sonunda sahada toplamda 79:20 saniye alan Amerikalı pivot oyuncumuz rakip potaya 48 sayı bıraktı. Savunmad 14, hücumda 17 ribaund ile takımına ciddi katkı sağlayan Sylvia Fowles, çaldığı 3 top ve vurduğu 5 blok ile de takım savunmasına yardımcı oldu. Sylvia Fowles ayrıca attığımız 1 baskette de pay sahibi oldu.

Başlıkta da belirttiğimiz gibi; Siz hepiniz, Slyvia Fowles tek..

1 yorum:

  1. Onu parkelerde canlı izleyebilmek müthiş bir duygu

    Teşekkürler Fowles....

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0