Ünal Aysal'dan müthiş cevap..

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan Galatasaray'ın başkanlık seçimlerinde en güçlü aday olarak dikkat çeken Ünal Aysal, 21 Nisan 2011 tarihinde Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi programına konuk oldu. Başarılı iş adamı ve Galatasaray başkan adayı Ünal Aysal, kendisi hakkında bir takım iddialar ortaya atan bir başka işadamı Mehmet Helvacı'ya çok ağır bir cevap verdi.

AIG hisseleri üzerinden para kazandığı iddia edilen Ünal Aysal konuya açıklık getirmesinin ardından Mehmet Helvacı'nın "Bana özür borcu var." sözü hatırlatılması üzerine "Ben para verdiğim hiç bir çalışanımdan özür dilemem." diyerek konuya noktayı koydu. İşte Galatasaray'ın seçimlerde ki favori başkan adayı Ünal Aysal'ın diğer başkan adayı Mehmet Helvacı'ya vermiş olduğu cevap;

6 yorum:

  1. Bu adam muhteşem dehşet cevap verdi

    YanıtlaSil
  2. Camianın böyle bi başkana ihtiyacı vardı,

    YanıtlaSil
  3. "Ben para verdiğim hiç bir çalışanımdan özür dilemem." Bu bir erdem midir? Nedir bu açıklamayı müthiş kılan?

    Para verdi diye tamamen satın mı aldı Helvacı'yı, kölesi mi oldu M.Helvacı? Ben iki tarafı da tanımıyorum, benim bildiğim ortada birileri hata yaptıysa alt-üst işveren-çalışan tanımadan özür dileyebilmelidir.

    "Özür dilenecek bir açıklama yapmadığımı düşünüyorum" de geç nedir yani...

    YanıtlaSil
  4. Büyüksün.. Kurtar bizi yeter artık çektiğimiz.. Ne yaptık biz sadece gönül verdik bunları hak edecek ne yaptık?

    YanıtlaSil
  5. @fcn FCN fcn FCN

    BENCE COK CABUK BU YAZIYI DEGISTIR

    SIZIN YAZDIGINIZ YAZI: "Ben para verdiğim hiç bir çalışanımdan özür DILEMEM."

    ÜNAL AYSAL: "Ben bügüne kadar hicbir .....
    .....ÖZÜR DILEMEDIM"

    bence arada cok büyük fark var SAYGILAR

    YanıtlaSil
  6. Korkarım yeterince dibe vurmadık ve Adnan Polat-Sezgin günlerini arayacağız.. Bu ne saçma bir cevap, bu nasıl bir görgüsüzlük.. A.Polat' da böyle gelmemiş miydi "camianın böyle bir adama ihtiyacı vardı" denerek.. Ben şimdi diyorum ki GS kültürü, lisesi vs. bir yalan, eğer camianın desteklediği aday bu adamsa, karşısına çıkacak M.Helvacıdan başka bir aday yoksa.. Fatih Terim, Gerets, Lucescu.. ve herşey sil baştan, 2023'ün çılgın Galatasarayını, idari menajer Hakan Şükürü gözümde canlandırıyorum ve yeter diyorum, yeter...

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0