2011-2012 | Ersan Adem Gülüm

Gelecek sezon ligde mutlak şampiyonluk hedefleyen Galatasaray'da transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Geçtiğimiz yıl Adanaspor'dan kiralık olarak gelen ve Beşiktaş'ta tüm dikkatleri üzerine çeken Ersan Adem Gülüm ile ilgili transfer haberleri son sürat hızla devam ediyor. Adanaspor ile bonservis konusunda öncelikli olan siyah-beyazlı takımın anlaşamaması sonrasında Galatasaray'ımızın teklifi var. Oyuncunun tranasferi için Fatih Terim ve Hasan Şaş'ın bizzat ilgilendiği haberleri de gelen bilgiler arasında yer ediniyor. Ersan Adem Gülüm ile görüşen ve bu görüşmelerden olumlu cevap alan takımımızın çok kısa bir süre içerisinde transferi sonlandırması bekleniyor. Galatasaray'ın turuncu-beyazlı ekibe para + oyuncu teklif ettiği dedikodular arasında sıkça telafuz ediliyor.

7 yorum:

  1. Tamam süper transfer olur ama genede içimden bir ses gönlünden geçen takım olan Beşiktaşa gitmesini söylüyor. Yarın öbür gün doğuştan Galatasaray'lıyım diyecek bir oyuncunun sırf daha fazla para verildi diye başka takıma gitmesine dayanamam sanırım.

    YanıtlaSil
  2. 5.5m euro gibi rakamlar telafuz ediliyor. Biraz fazla yüksek gibi geldi. Ne oldu bu türk takımlarına böyle. 2. lig ekibi 6m euro bonservis istiyor. yuh. Semih Kaya yı oynatırım çok daha iyi olur. 6m da cebime kalır. umarım bizim çok zeki yöneticilerin takasta teklif ettigi oyuncu semih kaya degildir. çok yazık...

    YanıtlaSil
  3. Çok iyi transfer olur,en beğendiğim türk stoper ayrıca..

    YanıtlaSil
  4. Semih Kaya çok ciddi bir operasyon geçirdi ve devamlılığı hiç olmayan bir oyuncu su an için.Türkiye piyasası boyle yapacak bişey yok.Orhan Şam 3.5 M € ediyorsa Ersan'a 5.5 M € az.Açıkcası benim çok beğendiğim ve takımda görmek istediğim bir oyuncu.Emre Çolak+Anıl Dilaver+Musa Çağıran ve Mustafa Sarpı bonservisleriyle teklif edebiliriz güzel olur

    YanıtlaSil
  5. gerçekleşirse çok iyi bir transfer olduğu kesin. Bu paraların bu kadar konuşulmasını anlamıyorum, şartlar 5.5 m euro yu gerektiriyorsa öyle verilir. Bizim yapacağımız takımımıza forma ya da diğer ürünleri alarak klube katkı sağlamaktır. Herkes tutturmuş yok çok para yok az para, Türkiyede herkes yönetici zaten, ceo hatta...

    Emir emre çolak ve anıl dilaver i nasıl bonservisiyle verelim diyebiliyorsun, kolay mı yetişiyor emre çolak gibi gençler. Anıl kiralık verilebilir 1 yıl sürekli oynaması açısından. Gerçi bence süper ligde de oynayabilecek yetenekte anıl.

    Fcn ekibini de kutluyorum hem takımla ilgili hemde futboldan daha önemli olan noktalara parmak bastıkları için...

    YanıtlaSil
  6. Ersan Gülüm için 5.5m€ verilmesi normal bence. Ederi var yani. Taş gibi oyuncu.Hiç fazla değil.
    Adam hani BJK'lıyım diyorya, külliyen yalan. Şirin gözükmek için yapıyor. Tipini görmediniz mi? Hala çocuk, büyümemiş kafa olarak.
    Bu arada Emre Çolak+Anıl Dilaver+Musa Çağıran üçlüsünü bonservisiyle verelim demek akıl almaz bir yorum olmuş.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0