Fatih Terim'in sözleşmesi..

Transferler açıklanıyor, gelecek sezona dair takım ufak ufak kuruluyor. Peki ya Fatih Terim? Tecrübeli antrenörün sözleşmesi için KAP'a sadece bir kere bildirim yapıldı onda da nihai karar verildiğinde duyuru yapılacaktır denildi. Elmander'i Florya'da karşılayan, Selçuk ile birebir görüşen ve bazı transferler için birebir görüşmeler yapan Galatasaray efsanesi Fatih Terim'in sözleşmesi son derece enteresan görünüyor. Fatih Terim'in transfer listesi yönetimin elinde ve yönetim bu listedeki oyuncuları transfer etmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Peki ya Fatih Terim? İşte o sözleşmenin detayları..

Galatasaray'da 3.dönemine başlayacak olan tecrübeli çalıştırıcının sözleşmesi 1 yıllık. Her sezon sonunda durum değerlendirmesi yapacak olan yönetimde "Çalıştığımız süre boyunca takımın teknik direktörü Fatih Terim'dir" anlayışının yanı sıra birde takımın başarı, durum değerlendirmesi ve ligdeki konum gibi başarıya endeksli olan kıstaslar var. Her sezon sonunda durum değerlendirmesi yapılacak ve buna göre Fatih Terim'in sözleşmesi 1 yıl daha uzatılacak. Eğer başarısızlık olursa veya ligi bitirdiğimiz konumdan yönetim memnun olmazsa başka isimlere yönelme durumu görebiliriz ama yönetim bu duruma sıcak bakmıyor ve istikrardan yana gibi görünüyor. Yıllık yaklaşık 3 milyon euro alacak olan Fatih Terim ayrıca kendi ekibini kendisi belirleyecek. Sezon başında konulan hedeflere Fatih Terim'in ulaşması durumunda 1 milyon euro prim olarak kendisine verilecek. Sezon başında konulan hedeflere ulaşılamaz veya bu hedeflerin çok uzağında kalınırsa neler olacağını hep birlikte göreceğiz.

Fatih Terim'in resmi sözleşmeyi imzalaması daha doğrusu imza töreni yapılması Haziran ayında olacak gibi görünüyor. Tüm bildirimleri, detayları, ücretleri de orada hep birlikte göreceğiz.

2 yorum:

  1. Kim nederse desin bu kadar Türklerin çoğunlukta olan GSımızı anca F.T adam edebilir.Paraları konuşmak anlamsız.Yerine gelecek adamın başarı garantisi var mı ki ? Sabri+Balta+Arda+Kazım+Yekta+Çağlar+Selçuk yerlerinin en iyileri Türk olarak.F.T ile %100 verim alabiliriz.Yerlerine takıma uyum sağlayabilecek kaleci+o.saha+sağbek+stoper kaliteli yabancılar alırsak çok rahat şamp. oluruz.

    YanıtlaSil
  2. Yekta, Selçuk ve bir de Kallström'ü alırsak göbek tamamdır.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0