Büyük Galatasaray Taraftarına Çağrı

Bu mesajda ikinci maçın değerlendirmesi yok, sadece çağrı var! Büyük Galatasaray taraftarını Pazartesi günü Abdi İpekçi'ye davet eden bir çağrı! Dikkate alınması gereken bir çağrı.

Bu çok zor geçen sezonda yüzümüzü güldüren Galatasaray Cafe Crown o yıllardır hayalini kurduğumuz finale sadece ama sadece 2 maç uzaklıkta. Bütün sezon boyunca arma için sonuna kadar mücadele eden, biz taraftara "yenilmez armada geri döndü" dedirten, sezon boyunca aynı istikrarla rakibi gaza getiren takım finale yürüyor. Biz Galatasaray taraftarlarına düşen ise o salonu Banvit'e cehenneme çevirmektir. Artık o salonun %50'sini dolu görmek kimseyi tatmin etmeyecektir sanıyorum. Bandırma'da her türlü pisliği yapan, Fenerbahçelileri salona formalarıyla alan, oyuncumuzu boğazlamaya kalkan, dirsek atan, küfür eden, kavga çıkaran Banvit taraftarına ve kulübüne gereken cevap eminim ki sahada Aslan yürekliler tarafından verilecektir. Amma velakin bu yolda Aslanlarımızın, bizi bütün sene mutlu eden aslan yüreklilerin arkasında layıkıyla durmamız gerekiyor. Transfer nöbeti biraz bekleyedursun, yapılması gereken Pazartesi günü Abdi İpekçi'ye gidip takımımızı desteklemektir. Galatasaray taraftarından ricam, futbolda bu kadar kötü geçen bir sezondan sonra her şey düzelmeye başlamışken Galatasaray CC'un unutulmamasıdır. İmkanı olan, İstanbul'da olan herkes lütfen ama lütfen Pazartesi günü maça gitsin. Galatasaray'ın bir spor kulübü olduğu unutulmasın. Bu ülkenin en iyi salon taraftarı olduğumuzu cümle amleme gösterelim! Desteğe bilet alarak başlamak için sizleri şöyle alalım.

2. maçın yazısı akşam üstü sitede olacaktır. Sağlıcakla.

2 yorum:

  1. Böyle maçları kaçırmak bir Galatasaray taraftarı için ayıptır...

    YanıtlaSil
  2. Bandırma'da küfür olmaz arkadaşlar. Galatasaraylıyım ve Bandırmalıyım. Maçları izledim. Abartıldığı kadar bişey olmadı. İnsanları galeyana getirmeyin.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0