2011-2012 | Şaziye İvegin

Gelecek sezon her alanda şampiyonluk hedefiyle yola çıkan Galatasaray Medical Park transfer hamlelerine devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda takımımızda forma giyen milli oyuncu Şaziye İvegin ile her konuda anlaşma sağlayan takımımız böylece yerli rotasyonda da transfere başlamış oldu. Alba Torrens, Tina Charles gibi önemli oyuncuların yanı sıra iç transferde de oyuncuları ile sözleşme uzatan kadın basketbol takımımız geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de forma giyen Şaziye İvegin ile her konuda anlaştı.

2 yıl evvel Galatasaray kadın basketbol takımına transfer olan ve performansı ile taraftarın tepkisini çeken 1982 doğumlu Şaziye İvegin, sezonu şampiyon kapatan sarı-lacivertli takımın rotasyon oyuncularından birisiydi. Forvet olarak görev yapan Şaziye İvegin geçtiğimiz sezon Fenerbahçe kadın basketbol takımında 24 maçta görev aldı. Maç başına 16.02 dakika sahada kalan tecrübeli oyuncu istatistik hanesine maç başına 5.21 sayı - 1.4 ribaund - 1.2 asist ve 0.3 top çalma yazdırabildi. Şaziye İvegin geçtiğimiz yıl TKBL'de %52,8 ikilik, % 30,2 üçlük isabeti bulurken faul çizgisinden de %63,2 isabet bulabildi.

Şaziye İvegin transferinin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniliyor.

4 yorum:

  1. saziyeyi alirlarsa galatasarayliligimi sorgularim hemde 50 yillik nedir ulan bu ceyhun yildizoglu derhal bu takimi birak yoksa sana dunyayi dar ederiz bil bunu

    YanıtlaSil
  2. yerli rotasyonu için çok iyi bir takviye ama basketbolda kimin hangi takımı tuttuğunun önemli olduğunu anlamayanlar içinse kötü bir transfer gibi duruyor :) Mesele Yenilmez Armada'nın gelecek sezonki efsane kadronun yerli adımının da atıldığıdır bence...

    YanıtlaSil
  3. Büyük ihtimalle Beşiktaş'a gidecek olan Tuba'dan bir fazlasının olmadığını düşünüyorum. Hatta eksiği var; mücadele gücü ve Galatasaraylılığı. Gereksiz bir transfer, 29 yaşındaki bir oyuncu kendisini artık ne kadar geliştirebilir ki. Sezon sonu bizden Beşiktaş'a gider artık. Madem geçen seneden başlayarak yeni bir yapılanmaya gittik, niye Nihan ve Yasemen gibi gençlere şans vermiyoruz, zaten Şaziye'den ne kadar performans alacağımız aşağı yukarı belli. Şaziye,bizi ileriye taşıyacak bir oyuncu değil kesinlikle. Zaten iyi bir oyuncu olsaydı,fenerbahçe bırakmazdı. Alabiliyorsak Birsel'i, Esmeral'i veya Nevriye'yi alalım da bari doğru düzgün transfer yaptık diyebilelim.

    YanıtlaSil
  4. Haklısın cenker! Bırakın Şaziye'yi falan. Birsel, Esmeral veya Nevriye bunlardan 1 tanesini bile alsak fb'nin gücüne büyük darbe vururuz. 2 tanesini alsak yıkılırlar.

    YanıtlaSil

Okumuş olduğunuz başlık hakkındaki yorumunuzu bırakmak için lütfen aşağıda bulunan alana görüşlerinizi belirtiniz. Unutmayınız ki; yorumlarınız blog ekibinin onayı doğrultusunda görüntülenecektir. Hakaret ve küfür içeren yorumlar onaylanmayacaktır.

Blogger tarafından desteklenmektedir.
google.com, pub-1379219663774483, DIRECT, f08c47fec0942fa0